manitari666
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 3
Σημερα προοστεθηκε και το donkey kong country!manitari666 είπε:δε χαλαω χατιρι
Σημερα προοστεθηκε και το donkey kong country!manitari666 είπε:δε χαλαω χατιρι
Τα ιδια γουστα εχουμε φιλε Tupamaro και οπως και συ ετσι και γω δεν υπηρχε χρημα τοτε με αιματηρες οικονομιες τα αγοραζαμε.Απλα εμενα με εμειναν γιατι δεν υπηρχε στο χωριο μου η στης σερρες μαγαζι που τα εδεινες για να παρεις αλλο με λιγοτερα λεφτα κτλ.Ωσο για το Mystic quest legend πριν κατι μηνες το ξανατερματισα και μπορει να ειναι RPG για αρχαριους αλλα παιζεται πολυ ευχαριστα.Α ρε μεγαλε TristamTupamaro είπε:Μόνο 4 έχω πλέον με μόνο το cartridge, ποτέ δεν είχα συλλογή γιατί τότε όταν είμασταν πιτσιρίκια δεν έπαιζε πολύ χρήμα και όταν έπερνα ένα παιχνίδι έδινα το προηγούμενο για να γλιτώσω κανα φράγκο.Μετά απο ένα σημείο τα νοίκιαζα απο ένα console club γιατί κάποια παιχνίδια δεν βρισκόντουσαν με τίποτα,απο τα τελευταία που θυμάμαι πως είχα αγοράασει ήταν το final fantasy: mystic quest, το είχα νοικιάσει στην αρχή αλλά επειδή δεν άρεσε στον αδερφό μου το τερμάτισα στα γρήγορα και το γύρισα για να πάρω άλλο.Αλλά γι όποιον θυμάται το παιχνίδι, δεν χρειάζοταν να νικήσεις ΟΛΟΥΣ τους εχθρους διότι ήταν φανεροί σε σταθερά σημεία και μπορούσες απλά να νικήσεις αυτούς που σε εμπόδιζαν για να προχωρήσεις.Επειδή εμένα όμως αυτή η βιαασύνη μου είχε κάτσει άσχημα, το βρηκα μετά απο λίγο σε ένα μαγαζάκι, το αγόρασα με ότι λεφτά είχα, το τερμάτισα κρυφά απο τον αδερφό μου νικόντας ΟΛΟΥΣ τους εχθρους και κάνοντας τα ΠΑΝΤΑ και... ανακουφιστηκα.
metalcandyman είπε:Τα ιδια γουστα εχουμε φιλε Tupamaro και οπως και συ ετσι και γω δεν υπηρχε χρημα τοτε με αιματηρες οικονομιες τα αγοραζαμε.Απλα εμενα με εμειναν γιατι δεν υπηρχε στο χωριο μου η στης σερρες μαγαζι που τα εδεινες για να παρεις αλλο με λιγοτερα λεφτα κτλ.Ωσο για το Mystic quest legend πριν κατι μηνες το ξανατερματισα και μπορει να ειναι RPG για αρχαριους αλλα παιζεται πολυ ευχαριστα.Α ρε μεγαλε Tristam
Ετσι ακριβως ειμαι και γω φιλε.μπορει να φανει υπερβολικο αλλα εχω τερματισει οτι RPG υπαρχει σε nes,master system,snes,mega drive(sega cd,32x),playstation,playstation 2,n64,saturn,Dremcast,game cube wii τα μεχρι τωρα και δεκαδες αλλα σε φορητες κονσολες.δεν με παει η καρδια να τα ξαναπαιξω οχι για τιποτα αλλο αλλο γιατι τα εχω τερματισει 3 και 4 φορες το καθενα.Tupamaro είπε:
Mάζεψες ότι καλό platform παίζει βλέπω, σωστός.ένα που προτείνω σε όλους και το ψάχνω ο ίδιος γιατί θυμήθηκα πως πιτσιρικάς το είχα λιώσει είναι αυτό:Jackie dragon είπε:Δινω κι εγω σε πληρη λίστα τα παιχνίδια της δικής μου συλλογής:
Asterix & Obelix
Super Metroid
Super Mario world 2: Yoshi's island
Super punch out
Super Castlevania IV
Super Mario all stars
Donkey Kong country
Donkey Kong country 2
Donkey Kong country 3
Super Mario world
Tiny Toons : Buster Busts Looses
Dragon: The Bruce Lee story
Lamborghini American challenge
Super Mario kart
Super ghouls and ghosts
Zelda a link to the past
Tetris & dr.Mario
Starwing
Pinocchio
Toy story
UN squadron
Street fighter alpha 2
Street fighter II
The Magical Quest Mickey Mouse
Ultimate Mortal Kombat 3
Sunset riders
F zero
Spirou
Τι θυμηθηκες τωρα ρε φιλε.Απιστευτο παιχνιδι.Θυμαμαι να διαβαζω review στο αλμανακο οταν πρωτοκυκλοφορησε.Τωρα πιστευω ειναι δυσκολο να βρεθει το παιχνιδι σε pal!!Tupamaro είπε:Mάζεψες ότι καλό platform παίζει βλέπω, σωστός.ένα που προτείνω σε όλους και το ψάχνω ο ίδιος γιατί θυμήθηκα πως πιτσιρικάς το είχα λιώσει είναι αυτό:Maui Mallard in Cold Shadow
Αλμανάκο, τι μου θύμισες... Το είχα διαβάσει και εγώ το review, όπου είχε πάρει εκπληκτική βαθμολογία και το ήθελα σα τρελός για το mega drive μου αλλά που να το βρεις επαρχία! Ηταν και πανακριβα τα παιχνίδια τότε! Ισως πρέπει να το ξαναψάξω!sephirothson είπε:Τι θυμηθηκες τωρα ρε φιλε.Απιστευτο παιχνιδι.Θυμαμαι να διαβαζω review στο αλμανακο οταν πρωτοκυκλοφορησε.Τωρα πιστευω ειναι δυσκολο να βρεθει το παιχνιδι σε pal!!