Τωρα αν δει καποιος ολοκληρη ταινεια στο youtube χωρις να την κατεβασει εννοειται δεν ξερω τι συνεπειες θα εχει απο τον νομο. Πολλα γραφονται καθε μερα.
Θελω να δω τι αποφασεις θα παρουν οταν μαθουν ποσοι ελληνες gamers εχουν παιξει mame - arcades emulator η εχουν κατεβασει πολλα roms για εκει γιατι λιγα ειναι τα παιχνιδια που μπορουν οι retro gamers να εχουν νομιμα. Ειναι ακριβως λες και κατεβασαν και εχουν στην κατοχη τους πειρατικα παιχνιδια. Δεν αλλαζει κατι.Θα τρώμε εμείς το πρόστιμο και το YT όχι που το ανέβασε! Ικανούς τους έχω..![]()
μην ακούω τέτοια, έλεος, αγνόησε αυτές τις μλκ ! εργαλεία πχ yt_dl δεν είναι torrent! το ίδιο είναι αν πας και δεις το συγκεκριμένο τραγούδι στο YTyoutube διαβασα πως αν κατεβασει καποιος καποιο τραγουδι θα χρεωθει τα 750 €
θα του τετραγωνίσουν τα @@ , απλά το ΥΤ θα κλείσει το κανάλι εκείνο ή την ταινία εκείνη, το ΥΤ δεν είναι share/download/torrent siteΤωρα αν δει καποιος ολοκληρη ταινεια στο youtube χωρις να την κατεβασει εννοειται δεν ξερω τι συνεπειες θα εχει απο τον νομο.
ασε ρε , με την λογική αυτή να πάνε να κλείσουν το archive.org να μην πω όλα τα site με retrowarez , csdb, WOS , cpc-power και ότι άλλοκατεβασαν και για snes - nes και αλλες ρετρο κονσολες.
Εγω συμφωνω με ολα οσα λες λογικη Καρτεσιους, ΑΛΛΑ μην ξεχνας που ζουμε. Ποιος θα φανταζονταν ποτε οτι θα διωκομαστε επιδει παιζαμε Age of Empires? Θα θυμαστε οι παλαιοτεροι, τα ιντερνετ καφε που ειχαν βαλει ταινιες γυρω απο τις οθονες των Η/Υ, σε ενδειξη διαμαρτιριας. Τι θα εμποδισει και παλι τους "εγκεφαλους" που αποφασιζουν να μας ξανακανουν διεθνως ρεζιλι?μην ακούω τέτοια, έλεος, αγνόησε αυτές τις μλκ ! εργαλεία πχ yt_dl δεν είναι torrent! το ίδιο είναι αν πας και δεις το συγκεκριμένο τραγούδι στο YT
θα του τετραγωνίσουν τα @@ , απλά το ΥΤ θα κλείσει το κανάλι εκείνο ή την ταινία εκείνη, το ΥΤ δεν είναι share/download/torrent site
υποτίθεται οτι όποιος ανεβάζει κάτι είναι εντάξει με (c) και τα λοιπά , είναι κάτι που δεν θα ψάξει ένας τυχαίος χρήστης , γενικά γράφονται
και λέγονται ένα κάρο μλκ κάθε μέρα μην δίνετε σημασία
Απο το κομπιουτερ μου εχω προσβαση στο ΕRTFLIX, απο την τηλεοραση μου, μπορω?
εχω απαιτηση να βλεπω αυτο που πληρωνω και οχι διαφημησεις
"ανεγκέφαλους" εννοείς, τίποτα, απλά θα κάνουν μια τρύπα στο νερό όπως πάντα,Τι θα εμποδισει και παλι τους "εγκεφαλους" που αποφασιζουν να μας ξανακανουν διεθνως ρεζιλι?
Οι περισσότερες TVs έχουν ERTFLIX app πλέον, η δικιά σου δεν έχει ή δεν το έχεις ψάξει?Mια απορια, βρε παιδια. Απο το κομπιουτερ μου εχω προσβαση στο ΕRTFLIX, απο την τηλεοραση μου, μπορω?
Που το διάβασες αυτό? Λογικά σε κάποιο social media post?μεχρι και απο το youtube διαβασα πως αν κατεβασει καποιος καποιο τραγουδι θα χρεωθει τα 750 €
ναι λύσεις υπάρχουν, μπορεί κανείς να κάνει πιο περίπλοκα τα πράγματα, έχει online seeders , ή με χρήση VPS ( σε server πχ Ρωσία) και απο εκεί με SFTP στο PC σου..Πάντως αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ούτε Opera ούτε VPN δεν βοηθάνε. Το μόνο που βοηθάει είναι το Tor Browser
ή φτιάχνουν δικά τους για να παγιδέψουν κόσμο.
Καταρχάς να πω ότι δεν ξέρω ακριβώς τον τρόπο που "σε βρίσκουν" οπότε πάω με την λογική.
Δεν νομίζω ότι είναι δυνατόν να ελέγξουν όλο τον κόσμο και όλα τα πιθανά sites, files και torrents που υπάρχουν. Μιλάμε για εκατομμύρια περιπτώσεις. Ακόμα και στο εξωτερικό δεν γίνεται έτσι, πάνε στοχευμένα σε συγκεκριμένα sites/torrents ή φτιάχνουν δικά τους για να παγιδέψουν κόσμο. Επίσης πάνε και στα σίγουρα, σε περιπτώσεις δηλαδή που δεν θα χάσουν τον χρόνο τους. Οπότε συνήθως κοιτάνε τις "βαριές" περιπτώσεις, κάποιον που όχι μόνο κατεβάζει αβέρτα αλλά κάνει και upload ή έχει δικό του site κλπ.
Δεν υπάρχει ο χρόνος, το προσωπικό και το budget για να παρακολουθούν όλο τον κόσμο και όλα τα ip για το τι κάνει ο καθένας. Ούτε πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει αυτοματοποιημένο σύστημα που να το κάνει αυτό (ειδικά στην Ελλάδα) γιατί μετά θα πρέπει να ελέγχονται όλα τα καταγεγραμμένα και λογικά θα παράγονται πολλά εκατομμύρια.
Που το διάβασες αυτό? Λογικά σε κάποιο social media post?
Bάλε μόνο την απλή λογική. Το Youtube δεν είναι πλατφόρμα πειρατικού υλικού. Η ίδια η Google είναι υπεύθυνη γι αυτό και φιλτράρει όλα τα videos αναλόγως.
Στο Youtube μπαίνει όλος ο κόσμος απλά για να χαζέψει videos. Δεν μπαίνει με σκοπό την πειρατεία. Τώρα αν κάποιο video ξεφύγει από τα φίλτρα της Google, πχ κάποια ολόκληρη ταινία, είναι πολύ εύκολο κάποιος απλά να πέσει τυχαία σε αυτήν. Δεν μπορεί γνωρίζει όμως αν αυτό το video είναι παράνομο ή όχι, είναι στο Youtube οπότε είναι OK όπως όλα τα άλλα, του το έβγαλε στα recommended ή στο search.
Δεν μπορει ο καθένας λοιπόν να είναι υπευθυνος για το τι ανεβαίνει στο Youtube που ουσιαστικά πλέον θεωρείται social media site. Δηλαδή μπαίνει όλος ο κόσμος, οι περισσότεροι άσχετοι. Από που και ως που η μάνα μου πχ, που με το ζόρι έμαθε να χειριζεται το mouse και μπάινει στο Youtube να δει συνταγες ή σκηνές από Ελληνικες σειρες μπορει να γνωρίζει αν καποιο video που δει είναι "πειρατικό" και δεν έπρεπε να κανει κλικ?
Οκ, στην Ελλάδα είμαστε και ξέρω ότι δεν υπάρχει λογική σε κάποια πράγματα αλλά αυτό το σενάριο είναι απλά τρελό. Σκέψου μόνο την φασαρία, το κράξιμο και το μπαχαλο που θα γίνει αν ο κάθε τυχαίος που βλέπει ένα τυχαίο video τρώει και τυχαίο πρόστιμο.
ουτε και ο νεος νομος δεν θα επρεπε να εστιασουν στον εντοπισμο αυτων?
deep packet inspection μάλλον , περίεργο ; οχι δα...Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μάλλον το όλο πράγμα λειτουργεί πολύ καλά και ότι θα πρέπει να το είχαν σχεδιάσει πολύ καιρό πριν για να ξεκινήσει απο την πρώτη μέρα κιόλας της ψήφισης του περιβόητου νόμου.