zombiesquad3
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 44
Να σαι καλα φιλε μου... σε σακουλακια τα πουλαγαν εχεις δικιο.Οσο για αυτον τον αστερακια τον ειχα πετυχει κι εγω πολλες φορες και τον ανταλλαζα με αλλους που δεν τους ειχα και απο οσο θυμαμαι ηταν απο τις πιο δυσκολες σειρες παιχνιδιων του ειδους για να τις ολοκληρωσει κανεις.metalcandyman είπε:Ολοκληρωμενη η μη η συλογη σου φιλε ειναι και αυτη εξαιρετικη.Πρεπει να εχω και γω κανα δυο φιγουρες απο αυτες και δεν θυμαμαι αν ηταν σε σακουλακια οταν τα αγοραζα πιτσιρικας αλλα θυμαμαι σαν αναμνηση οτι συνεχεια τυχαινα αυτον που ειναι σαν αστερακι και τον αλλον με τα 4 χερια.
Ευχαριστω φιλε DeathshadowDeathshadow είπε:Mπραβο φιλε.Ωραια συλλογη.
Αυτες τις φιγουρες τις περλε γαλαζιες και χρυσαφι (14 στον αριθμο)τις βρηκα εδω στην Ελλαδα το 2002 χριστουγεννα μαλιστα και ηταν και οι τελευταιες... αν σου πω που τις βρηκα θα κουφαθεις...kingtiger077 είπε:Ωραία συλλογή φίλε lordraiden! Έχω την εντύπωση όμως ότι οι γυαλιστερές φιγούρες με περλέ χρώμα γαλάζιο και άσπρο δεν πρέπει να είναι ελληνικά. Οι ελληνικές οι λευκές είναι πιο ματ! Έχω κι εγώ τις φιγούρες από τα νιάτα μου και πριν λίγο καιρό απέκτησα μερικές από Γαλλία με αυτά τα χρώματα όπου ονομάζονταν Cosmix γι'αυτό λέω...
Χαχαχαχα στα τζαμπο ναι φιλε μου σωστος...εγω τις πηρα λογω νοσταλγιας πιο πολυ... πηγα μετα απο 2 μερες μπας και ξαναβρω αλλα μου ειπαν πως ηταν οι τελευταιες και πως δεν θα εφερναν ξανα... απο τοτε οποτε παω τζαμπο ριχνω παντα μια ματια στα ταμεια μηπως πετυχω καμια φιγουρα ξεχασμενη αλλα που τετοια τυχη...kingtiger077 είπε:Άσε, μάλλον ξέρω...είχα βρει κι εγώ αλλά δεν πήρα![]()
![]()
Τις είχανε με το κιλό στα ταμεία των καταστημάτων Jumbo και τις έδιναν για ρέστα ή εναλλακτικά 20 λεπτά του ευρώ!!!! Αν είχα τότε τη λόξα που έχω τώρα θα τις είχα πάρει όλες!!! Ευτυχώς διεσώθησαν οι φιγούρες που είχα από μικρός!