Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Πότε έγινε καλέ αυτό και το έχασα?Chahn είπε:Πολύ καλό το Nba Jam,αλλά ξεπεράστηκε από το Street Hoops του Neogeo.
Το street hoops έχει γρηγορότερο και πιο ανταγωνιστικό gameplay,ότι πρέπει δηλαδή για διπλό.Imgema είπε:Πότε έγινε καλέ αυτό και το έχασα?![]()
Δεν αμφιβάλλω με αυτά που λες, απλά έτσι όπως το είπες μου φάνηκε σαν να εννοούσες ότι ξεπέρασε και την επιτυχία του NBA JAM.Chahn είπε:Το street hoops έχει γρηγορότερο και πιο ανταγωνιστικό gameplay,ότι πρέπει δηλαδή για διπλό.Επίσης είχε υπέροχες rap μουσικές και το street θέμα του ταίριαζε απόλυτα με το πως παίζαμε εμείς μπάσκετ στις αυλές των σχολείων μας.
H επιτυχία είναι σχετική.Imgema είπε:Δεν αμφιβάλλω με αυτά που λες, απλά έτσι όπως το είπες μου φάνηκε σαν να εννοούσες ότι ξεπέρασε και την επιτυχία του NBA JAM.
Ε όχι και σκουπίδια τα παραπάνω παιχνίδια..Chahn είπε:H επιτυχία είναι σχετική.Πολλά παιχνίδια που άξιζαν πραγματικά θάφτηκαν και σκουπίδια τύπου gran turismo και call of duty είναι πάντα επιτυχημένα.
Φυσικά! Και με πολύ καλές ατάκες! Αναφέρω μερικές. Όποιος θυμάται κι άλλες συμπληρώνειdkssprs είπε:Σίγουρα το NBA JAM ήταν μοναδικό αλλά και το street hoops είχε πολύ καλά στοιχεία. Το μόνο που είχε να ζηλέψει ήταν η αίγλη των τεράστιων ονομάτων (θρύλων) που γραφόντουσαν και ακουγόντουσαν στο NBA JAM.
Και τα δύο είναι πάρα πολύ καλά παιχνίδια, ειδικά στο διπλό.
Φιλαρακι εγω να δεις ποσο θελω να εχουν ηχο τα βιντεο που ανεβαζω αλλα δυστηχως εχω σκασει και ακρη δεν μπορω να βρω.Απο βδομαδα θα αλαξω καρτα ηχου και ελπιζω να λυθει το ζητημα αυτο γιατι ειμαι και πολυ οξυθυμος και δεν το χω σε πολυ να πεταξω τον υπολογιστη απο το παραθυρο.Το εχω ξανακανει εξαλουviking4a είπε:Μπραβο ρε φιλε, το ειδα ολο το ματσακι, ολο τριποντα βαρουσες με τον περιεργο, παραλιγο να χασεις, στο 3 ημιχρονο σε εσκιζαν..μακαρι να ειχες κι εναν τροπο τα βιντεο σου να εχουν και ηχο,θα τα ευχαριστιομασταν παρα πολυ..