konc
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 184
Ωραίος, thanks!johnny19818 είπε:Googlαρε νες μινι προπαραγγελια (στα ελληνικα οπως το γραφω) και θα το δεις.
Ωραίος, thanks!johnny19818 είπε:Googlαρε νες μινι προπαραγγελια (στα ελληνικα οπως το γραφω) και θα το δεις.
Ωραιοτατα αρα και οι δυο φορτιστες που εχω κανουν 5v 1.2A και 5v 1.8A! Μια χαρα ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!telonio είπε:Όχι δεν καίγεται με περισσότερα amber, τα βόλτ πρέπει απαραίτητα να είναι τα σωστά γιατί μόνο αν είναι μεγαλύτερα θα το κάψουν.
metalcandyman είπε:Γιαννη καλοπαικτο φιλε και ελπιζω να ειναι καλοπαικτο και να μην το καταχωνιασεις πουθενα και το εχεις μονο και μονο για συλογη.Εγω το δεικο μου το περιμενω και πιστευω συντομα να το εχω κατω απο την τηλεοραση μου να γουσταρω παιζοντας για αρχη ενα kid icarus.
Thanks Aard!Aardvark είπε:Καλοπαιχτο Γιαννη.
Koιτα και γω που εχω δυο NES θα το ανοιξω κανονικα το NES mini και θα το ξεσκισω στο παιξιμο παντα ηθελα να εχω ενα απο τα δυο NES κατω απο την τηλεοραση μου αλλα δεν βολευε ο χωρος.Τωρα επιτελους θα υπαρχει NES κατω απο την τηλεοραση μου που δεν θα πιανει και χωροAjax87 είπε:Ευχαριστω!
Κοιτα οταν το παραγγειλα, ειπα οτι αφου δεν εχω κανονικο Nes ηταν ευκαιρια να παρω εστω να εχω ενα NES mini να υπαρχει.
Σημερα που μου ηρθε ηδη ξεκινησα το αγαπημενο Super Mario Bros 3 αρα καλα ξεκινησαμε