500mΑ είναι ο φορτιστής του κινητού... Οπότε θέλω νέο φορτιστή αν πάρω το μηχάνημα;Uskoke είπε:1@johnny19818[/USER] : όχι δεν θα δουλέψει.μια στάνταρ usb είτε από PC είτε από τηλεόραση δίνει μόνο 500 mA. usb 2 μιλάμε πάντα μιας και η usb 3 είναι αναβαθμισμένη και δίνει 900 mA. οι φορτιστές δίνουν παραπάνω συνήθως μέχρι 2 Α. έχω ένα σκληρό δίσκο που θέλει 2 USB να δουλέψει και μάλιστα δεν κάνουν τα μπροστινά, πρέπει να είναι πίσω θύρες που παίρνουν ρεύμα κατ' ευθείαν από την μητρική!
Και όμως, δουλεύει στη δική μου τηλεόραση, σε USB2 θύρα στην οποία δεν δουλεύει σκληρός δίσκος. Φυσικά αντιλαμβάνομαι πως δεν είναι ο κανόνας μιας και το πρότυπο είναι για 500mA, ούτε το προτείνω.Uskoke είπε:1@johnny19818[/USER] : όχι δεν θα δουλέψει.μια στάνταρ usb είτε από PC είτε από τηλεόραση δίνει μόνο 500 mA. usb 2 μιλάμε πάντα μιας και η usb 3 είναι αναβαθμισμένη και δίνει 900 mA. οι φορτιστές δίνουν παραπάνω συνήθως μέχρι 2 Α. έχω ένα σκληρό δίσκο που θέλει 2 USB να δουλέψει και μάλιστα δεν κάνουν τα μπροστινά, πρέπει να είναι πίσω θύρες που παίρνουν ρεύμα κατ' ευθείαν από την μητρική!