Αν δεν είχα μαζέψει ένα κάρο παιχνιδομηχανές και λάπτοπ δεν θα με χαλαγε. Εννοείται χακαρισμενο με παιχνίδια από όλες τις άλλες κονσόλες μέσα, με μενού με εξώφυλλα κλπ. Από την άλλη παρόμοια δουλειά μπορεί να κάνει ένα νετμπουκ που έχω με retroarch αν και το μενού του NES mini είναι ανώτερο σίγουρα.
Xμμ??Μιας και δεν παιζω με retroarch αν εχει ανωτερο μενου το nes mini απο το retroarch στο νετμπουκ ειναι ενα + για τα λεφτα που θα δωσει καποιος για να το αγορασει.
Μιας και ειμαι ο πιο απαιτητικος στο θεμα εικονας στα ρετρο τουλαχιστον στο συγκεκριμενο φορουμ χαχα (θα γραψω σε αλλο θεμα για τις απαιτησεις που εχω στα ρετρο γραφικα) δεν μου αρκουν αυτα.
Σιγουρα για οσους θελουν να παιξουν το αγαπημενο τους παιχνιδι απλα και ευκολα χωρις να μπλεκουν με emulators στο pc το nes mini θα ειναι μια χαρα και με τα φιλτρα crt filter η pixel perfect σε αναλογια οθονης 8:7 η 4:3 που εχει το nes mini θα καλυπτουν και οσους θελουν ευκολα και γρηγορα να διαλεξουν την εικονα που τους αρεσει xωρις να μπλεκουν με διαφορα φιλτρα στο retroarch και με τα φιλτρα σε emulators nes για το pc.
Tωρα εξαρταται και απο τις απαιτησεις του καθενως.Οι επιλογες παντως ειναι πολλες.
Και σε πολλα reviews υπαρχει ενας ενθουσιασμος για το nes mini.
Eνα βιντεο review απο το youtube πχ εδω