NES Classic Mini

Μακαρι! Το Snes ειναι η αγαπημενη μου κονσολα , οπως ειπες Βασιλη αν εχει καλο σετ παιχνιδιων θα γινει χαμος.
 
Σιγουρη αγορα και μακαρι καποια στιγμη να δουμε και Ν64 mini με φορτωμενα καμια 100ρια παιχνιδια..

Θα ειναι Η ΑΓΟΡΑ!ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!
 
Πρόκειται για πολύ ευχάριστη εξέλιξη καθότι η απαίτηση για το SNES mini υπήρξε καθολική μετά την επιτυχία του NES mini. Το NES mini μου έχει πλέον πάνω από 600 παιχνίδια και το ευχαριστιέμαι κάθε Σαββατοκύριακο που έχω χρόνο.

Αναμένουμε περισσότερα νέα!
 
Στης 7 ιουλιου στην ιαπωνια θα κυκλοφορησει μια συλεκτικη εκδοση του NES Mini η καλητερα του Famicom με διαφορετικο set παιχνιδιων απο αυτα που υπαρχουν στα mini Που εχουν κυκλοφορησει.Περα απο αυτο την διαφορετικη λιστα παιχνιδιοων δηλαδη το σημαντικοτερο στοιχειο που θα εχει το νεο Famicon mini ειναι η εμφανιση του που θα ειναι χρυσο.Οπως την βλεπω την δουλεια θα βλεπουμε ουρες με ιαπωνες να κοιμουνται εξω απο τα καταστηματα παλι σε σλιπινγκ βαγκ για να αγορασουν μια κονσολα :D :D :D

Περισσοτερες πληροφοριες στο παρακατω Link.

http://www.siliconera.com/2018/05/10/mini-famicom-getting-jump-50th-anniversary-version-different-games-july-7-japan/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
 
Φήμες λένε για επανακυκλοφορία του NES mini στην Ευρώπη. Υπάρχει καμία νεότερη πληροφορία;
 
Πληροφορια για την ευρωπη δεν υπαρχει αλλα υπαρχει για την αμερικη οπως ανακοινωσε στο twitter η NINTENDO of America.Οπως ανακοινωσαν λοιπον το NES mini θα ειναι διαθεσιμο στην αμερικη ξανα απο της 29 ιουνιου οπως και το snes mini φυσικα.Τωρα αν ισχυει η συγκεκριμενη ειδηση και ημερομηνια και για την ευρωπη δεν το ξερω αλλα πιστευω πως θα βγαλει καποιο αναλογη ανακοινωση στο twitter η NINTENDO of Europe.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ε, νομίζω ότι κάτι θα γίνει και για Ευρώπη εφόσον υπήρχε τέτοια τεράστια ζήτηση. 
 
 




To Beast -τέρας  βρίσκει σιγά σιγά το δρόμο του προς το Νes .

(δεδομένου και του ότι το  το αντίστοιχο  port  του Μaster System ήταν εξαιρετικό 8 bit-ο port  οι  προσδοκίες μπορούν να είναι υψηλές ως προς το αποτέλεσμα )
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χαζευα ετσι για πλακα τις τιμες στο ebay για nes mini και το πουλανε ακομα πανακριβα.χαχαχα

Ισως πολλους τους ειχε ενθουσιασει παρα πολυ και Φανταζομαι τις αντιδρασεις πολλων για τις πρωτες mini κονσολες.Τις ιδιες αντιδρασεις φανταζομαι και για το ps1 mini - snes mini - mega drive mini κλπ.

πχ για το nes mini:

Ουαου!!!Ακριβως το γνησιο nes πιο μικρο αλλα καινουργιο και θα βλεπουμε τα παιχνιδια ακριβως οπως τα βλεπαμε τοτε.

Μα!!!!αυτο!!!!Ειναι γνησιο nes απο την nintendo και αφου πουλανε τα αυθεντικα παιχνιδια ακριβα με συμφερει να παρω το nes mini με τα 30 γνησια παιχνιδια που εχει μεσα απο την ιδια την nintendo.

Ειναι απιστευτο!!!!ξαναβγαινει το γνησιο nes πιο μικρο!!!

Θα μπορω να ξαναπαιξω super mario bros!!!τελειααααα!!!!

Χεχεχε!!!Εδω ζητανε για 4 παιχνιδια 50 ευρω και εγω με 70 ευρω θα παρω την κονσολα mini καινουργια και με 30 παιχνιδια μεσα απο την ιδια την nintendo!!!

Μα εχει και hdmi για απιστευτη εικονα οπως λενε!!!ειναι τελειοοοοοοοοο!!!!

Οι παλιες εποχες ξαναρχονται με το nes mini!!!

Εδω κοιταξτε!!στο βιντεο!!!τι διαφορες εχει με την virtual console του wii u!!!ειναι πολυ πιο φωτεινο το nes mini.......κλπ κλπ και παει λεγοντας.

Γενικα παντως γινεται χαμος με τις mini κονσολες και ειναι μεγαλο το ενδιαφερον του κοσμου.
 
Oταν κατι εχει σταματησει να κυκλοφορει λογικο ειναι να υπαρχει και υψηλη τιμη στα οποια κομματια ειναι διαθεσιμα.Τωρα αν καποιος πουλαει το NES mini για παραδειγμα 500 ευρω και βρεθει καποιος να το αγορασει δεν φταιει αυτος που το πουλαει αλλα το προβατο ο αγοραστης,Οσο για της κονσολες αυτες μια χαρα ειναι και μια χαρα κανουν την δουλεια τους.Υπαρχει κοσμος που δεν γνωριζει απο emulators η που μπορει να μην εχει καν καποιο PC αλλα απο την αλλη θελει να θυμηθει τα νιατα του και να παιξει καποια απο τα παιχνιδια που γουσταρε.Ετσι λοιπον περνει το mini το κουμπωνει στην τηλεοραση και απολαμβανει τα παιχνιδια του.Φυσικα υπαρχουν και αλλοι που τα θελουν απλα για συλλογη οπως εγω για παραδειγμα που τα εχω αγορασει γιατι ηθελα να τα εχω αλλα δυσκολα θα υπαρχουν κατω απο την τηλεοραση μου μονιμα.
 
Αν δεν είχα μαζέψει ένα κάρο παιχνιδομηχανές και λάπτοπ δεν θα με χαλαγε. Εννοείται χακαρισμενο με παιχνίδια από όλες τις άλλες κονσόλες μέσα, με μενού με εξώφυλλα κλπ. Από την άλλη παρόμοια δουλειά μπορεί να κάνει ένα νετμπουκ που έχω με retroarch αν και το μενού του NES mini είναι ανώτερο σίγουρα.
 
Αν δεν είχα μαζέψει ένα κάρο παιχνιδομηχανές και λάπτοπ δεν θα με χαλαγε. Εννοείται χακαρισμενο με παιχνίδια από όλες τις άλλες κονσόλες μέσα, με μενού με εξώφυλλα κλπ. Από την άλλη παρόμοια δουλειά μπορεί να κάνει ένα νετμπουκ που έχω με retroarch αν και το μενού του NES mini είναι ανώτερο σίγουρα.

Xμμ??Μιας και δεν παιζω με retroarch αν εχει ανωτερο μενου το nes mini απο το retroarch στο νετμπουκ ειναι ενα + για τα λεφτα που θα δωσει καποιος για να το αγορασει.

Μιας και ειμαι ο πιο απαιτητικος στο θεμα εικονας στα ρετρο τουλαχιστον στο συγκεκριμενο φορουμ χαχα (θα γραψω σε αλλο θεμα για τις απαιτησεις που εχω στα ρετρο γραφικα) δεν μου αρκουν αυτα.

Σιγουρα για οσους θελουν να παιξουν το αγαπημενο τους παιχνιδι απλα και ευκολα χωρις να μπλεκουν με emulators στο pc το nes mini θα ειναι μια χαρα και με τα φιλτρα crt filter η pixel perfect σε αναλογια οθονης 8:7 η 4:3 που εχει το nes mini θα καλυπτουν και οσους θελουν ευκολα και γρηγορα να διαλεξουν την εικονα που τους αρεσει xωρις να μπλεκουν με διαφορα φιλτρα στο retroarch και με τα φιλτρα σε emulators nes για το pc.

Tωρα εξαρταται και απο τις απαιτησεις του καθενως.Οι επιλογες παντως ειναι πολλες.

Και σε πολλα reviews υπαρχει ενας ενθουσιασμος για το nes mini.

Eνα βιντεο review απο το youtube πχ εδω

 
Τελευταία επεξεργασία:
Αν σου αρέσει η εικόνα δοκίμασε στο retroarch τον shader pixie, στον φάκελο crt, καινούριος είναι και προς το παρόν τρέχει σε vulkan. Όταν μπορώ θα βάλω ένα screenshot
 
Αν σου αρέσει η εικόνα δοκίμασε στο retroarch τον shader pixie, στον φάκελο crt, καινούριος είναι και προς το παρόν τρέχει σε vulkan. Όταν μπορώ θα βάλω ένα screenshot

Ευχαριστω shinobi αλλα ειμαι κατι παραπανω απο ευχαριστημενος εδω και καιρο με το θεμα της εικονας με τις αυθεντικες κονσολες σε ποιοτικες crt 21" + emulators με vga to scart και αυθεντικες αναλυσεις.

Δοκιμασα τα παιχνιδια και τους emυlators σε πολλες crt τηλεορασεις και ευτυχως βρεθηκαν οι καταλληλες για mame και για ρετρο κονσολες ωστε να εχω την καλυτερη εικονα σε χρωμα-αναλυση-contrast-στις συγκεκριμενες ιντσες.

Τωρα μονο παιχνιδι!!!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα