NES Classic Mini

Aφου σιγουρευτηκα βλεποντας το ημερολογιο στο κινητο πως δεν ειναι πρωταπριλια,αφου μπηκα στο link και ειδα πως δεν ειναι καμια σαβουροκονσολα απο ολες αυτες που παιζουν nes,snes,mega drive,master system,κρυφτο,κυνηγητο,σχοινακι κλπ,αφου σιγουρευτηκα ξανα πως δεν ειναι καμια πλακα και καμια φωτοσοπια και τελος αφου σιγουρευτηκα πως ειναι αυθεντικο προιον ΝΙΝΤΕΝDO ουρλιαξα απο χαρα σαν γοριλας στην ζουγκλα και εκανα και 3 αναποδες τουμπες στον αερα γιατι ειμαι και πορωμενος περιμενοντας τους ολυμπιακους αγωνες καθως παιζω και γουσταρω Mario & Sonic at the Rio 2016 olympic games στο Wii U.

Πραγματικα φοβερη κινηση απο την NINTENDO και μαλιστα εντελως στο ξεκαρφωτο γιατι δεν περιμενε κανεις κατι τετοιο.Καταρχην ειναι αυθεντικο προιον και με αυθεντικο NES gamepad ενα απο τα 2,3 πολυαγαπημενα μου gamepads σε κονσολα,εχει πολυ καλη τιμη με αυτα που διαβαζω 60ευρω λογικα θα εχει ευρωπη και 10 με 12 ευρω για δευτερο gamepad,ειναι φοβερο στολιδι δεν υπαρχει συλεκτης που δεν θα το αγορασει και ας μην παιξει ποτε κανενα παιχνιδι,μπορουμε να συνδεσουμε και να παιξουμε και με τα classic controller και classic controller pro του Wii αλλα και το αντιθετο να βαλουμε δηλαδη το gamepad του NES στο Wii,Wii U και να γουσταρουμε εκει παιζοντας παιχνιδια απο την virtual console,το πακετο ειναι φοβερο,τρομερο και απιστευτο καθως μονο να σκεφτει καποιος πως μας προσφερει 30 παιχνιδαρες που αν της αγορασουμε στη virtual console που το καθε παιχνιδι εχει 4-5 θελουμε συνολικα πανω απο 100 ευρω φτανει και περισευει.Αριστουργημα,πανεμορφο,σκετο στολιδι περιμενω μετα την επιτυχια που θα σημειωση να δουμε ενα αντιστοιχο SNES.Αιντε τρελανε μας μωρη ΝINTENDOOOOOOOOOOOOOOOOO:animeek::animeek::animeek::animeek:

NOW YOU'RE PLAYING WITH POWER και σε μεγεθος τσεπης ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :award: :award: :award:
 
Αναρωτιέμαι γιατί να βγει στην αγορά αυτό το πράγμα. Ποιός θα το πάρει; η νέα γενιά ή οι μεγάλοι σαν εμάς που έχουμε ήδη emulation σε άλλα συστήματα και πιο φτηνά από όσο θα κοστίζει αυτό. Δεν ξέρω, από την άλλη δεν συμπάθησα ποτέ το nes ούτε στο ελάχιστο και μάλλον δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός.

α ξέχασα τα fanboys
 
Γιαυτο αναρωτιεσαι γιατι ουτε οπαδος της NINTENDO εισαι ουτε και συμπαθησες ποτε την κονσολα αν ησουνα οπαδος της Ν αλλα και αν συμπαθουσες την κορυφαια κονσολα με τα κορυφαια παιχνιδια στα 8bit τοτε σιγουρα θα σε χαροποιουσε πολυ αυτη η ειδηση.
 
Δεν αντιλέγω πως είναι κορυφαία κονσόλα με παιχνιδάρες στον γενικότερο βαθμό. Απλά όπως έγραψα παραπάνω προσωπικά, εμένα απόλυτα δηλαδή, ποτέ δεν μου άρεσε το nes για κάποιους λόγους. Αφού λοιπόν εσένα σου αρέσει τόσο πολύ, όταν με το καλό έρθει αγόρασέ το και σου εύχομαι να το χαρείς. Τι άλλο μπορώ να ευχηθώ σε έναν ρετρό φίλο του grm που αγαπά οτιδήποτε βγάζει στην αγορά η nintendo;
 
Nα ευχηθεις καλοπαιχνιδο φιλος αλλα προσωπικα δεν αγαπαω οτιδηποτε βγαζει η NINTENDO οπαδος της ειμαι οχι προβατο.Απλα σου εξηγω οτι αν ειχες ευχαριστες αναμνησεις απο το NES με παιχνιδια του που ελιωσες κλπ τοτε θα εβλεπες με καλο ματι αυτην την κινηση ασχετα που ολοι μας εχουμε pc και αλλες κονσολες με ολα τα παιχνιδια απο NES,SNES κλπ μεσα σε καποιον emulator.
 
Βασικά αν αυτό είναι πιστή αντιγραφή της κονσόλας σε μικροσκοπικό μέγεθος μπορείς να το βάλεις στο έπιπλο που βάζεις τις φιγούρες Mario, Samus κλπ για διακοσμητικό.
 
Tι λες τωρα!!! Δεν περιμενα τετοιο πραγμα...Αν ερθει Ελλαδα θα το παρω :D

Και για παιχνιδι και για διακοσμητικο θα ειναι σουπερ!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Και η τιμη του θα ειναι περιπου 60$. Ενδιαφερον κινηση, αλλα με λιγοτερα χρηματα μπορω να εχω σαφως ανωτερη εξομοιωση, καθως και πολυ περισσοτερες επιλογες.

Το χειρηστηριο φαινεται ενδιαφερον, ειδικα αν ειναι στα επιπεδα ποιοτητας με το αντιστοιχο αυτο της buffalo.
 
Να δεις που οι πωρωμένοι με τα roms/emulators θα το αγοράσουν για το κέλυφος, θα το ξεκοιλιάσουν μιας και δεν θα έχει κάτι το ιδιαίτερο μέσα (30 NES roms, σιγά τα αυγά), θα αντικαταστήσουν ότι είχε μέσα με ένα Raspberry Pi με ένα καλό NES emulator, ενα καλό UI setup με box art κλπ και όλα τα roms που έχουν βγει ποτέ στο NES και θα γίνει ένα μηχανηματάκι μούρλια. Εγώ αν είχα λεφτά αυτό θα έκανα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Imgema είπε:
Να δεις που οι πωρωμένοι με τα roms/emulators θα το αγοράσουν για το κέλυφος, θα το ξεκοιλιάσουν μιας και δεν θα έχει κάτι το ιδιαίτερο μέσα (30 NES roms, σιγά τα αυγά), θα αντικαταστήσουν ότι είχε μέσα με ένα Raspberry Pi με ένα καλό NES emulator, ενα καλό UI setup με box art κλπ και όλα τα roms που έχουν βγει ποτέ στο NES και θα γίνει ένα μηχανηματάκι μούρλια.
Aκριβώς αυτό σκεφτόμουν.
 
Getta Robo είπε:
Και η τιμη του θα ειναι περιπου 60$. Ενδιαφερον κινηση, αλλα με λιγοτερα χρηματα μπορω να εχω σαφως ανωτερη εξομοιωση, καθως και πολυ περισσοτερες επιλογες.Το χειρηστηριο φαινεται ενδιαφερον, ειδικα αν ειναι στα επιπεδα ποιοτητας με το αντιστοιχο αυτο της buffalo.

Το θεμα ειναι το ολο σκηνικο... δεν ειναι τοσο η ποιοτητα της εξωμοιωσης η το μηχανημα σαν μηχανημα. Ειναι αλλη φαση να εχεις ενα mini nes με 30 παιχνιδακια και αυθεντικο χειρηστηριο :D .
 
Imgema είπε:
Να δεις που οι πωρωμένοι με τα roms/emulators θα το αγοράσουν για το κέλυφος, θα το ξεκοιλιάσουν μιας και δεν θα έχει κάτι το ιδιαίτερο μέσα (30 NES roms, σιγά τα αυγά), θα αντικαταστήσουν ότι είχε μέσα με ένα Raspberry Pi με ένα καλό NES emulator, ενα καλό UI setup με box art κλπ και όλα τα roms που έχουν βγει ποτέ στο NES και θα γίνει ένα μηχανηματάκι μούρλια. Εγώ αν είχα λεφτά αυτό θα έκανα.
Υπαρχουν ηδη υπηρεσιες οπου μεσω τρισδιαστατων εκτυπωσεων, και ειναι πολυ εφικτο και προσιτο οικονομικα κατι τετοιο. Εχει γινει ηδη για την ακριβεια. Χειρηστηρια πολυ καλης κατασκευης/ποιοτητας εχει βγαλει εδω και χρονια η buffalo, αλλα και αλλοι διαφοροι τριτοι, σε επισης χαμηλες τιμες. Περα του αυτονοητου εδω, η Nintendo δεν εχει καλη προιστορια με τις εξομοιωσεις και την ποιοτητα σε αυτην, δεν ξερω κατα ποσο θα βελτιωνοταν τωρα.
 
Καλα εβγαλε η NINTENDO αυτο το κοσμημα και θα κατσει ο αλλος να το αγορασει για να το ξεκοιλιασει και να βαλει μεσα Raspberry Pi.XΙλιες δυο πατεντες για κελυφος του raspberry pi μπορει να κανει καποιος και οχι να χαλασει το NES Mini.
 
Τότε θα πάρω δύο για να κρατήσω το ένα συλλεκτικό και να κάνω εγχείρηση στο άλλο :p
 
Σαν το Atari flashback...βγαζουν που βγαζουν παλιο hardware βγαλτε το στο κανονικο μεγεθος,ακριβης ρεπλικα..να κλεισετε τα μαγαζια των μτχ.


Τι μανια και αυτη για να βγει κατι σε αυτην την εποχη πρεπει να ειναι σε σμικρυνση,αν ειναι να κανουν μια μοντερνια βαλτε την στην κασσετα,βαλτε μια κασσετα με 100 παιχνιδια μεσα και αφηστε το hardware oσο πιο original.
 
Δεν λεω καλη σαν ρετρο κινηση απο την Ν αλλα μολις πριν μερικες μερες με 20 ευρωπουλακια πηρα απο aliexpress και λιωνω το παρακατω (που πρεπει να κανω και παρουσιαση καποια στιγμη :) )



189_486_fc_fcpocket.jpg

189_486_fc_fcpocket.jpg
 
Αν δε παιζει 240p ειναι αχρηστο για προχωρημενους χρηστες, μονο για συλλεκτικο. Αν βεβαια καποιος που ειναι ασχετος θελει μια κονσολιτσα στο επιπλο ειναι καλη αγορα. Το Wii βγαζει 240p, ειναι Nintendo, εχει retroarch με ολα τα παιχνιδια του nes. Εγω αυτο θα επαιρνα. Συν οτι παιζει ολα τα αλλα παιχνιδια κονσολων σε emulator. Ειναι Wii, SNES, megadrive, mastersystem, GBA, nes, neo geo, arcade , και ολα αυτα σε οριτζιναλ αναλυσεις. Το καλυτερο μηχανημα μακραν για πιστο emulation.
 
Kαλή φάση κι ιδανικό για να το παίρνεις μαζί σου στην εξοχή (λόγω μικρού μεγέθους) και για να το κάνεις δώρο σε παιδιά. Αν και η τιμή του είναι λιγάκι τσιμπημένή και η συλλογή παιχνιδιών του αν και περιέχει κλασσικά, αγαπημένα παιχνίδια όπως Super Mario Bros και Legend of Zelda έχει και κάποια παιχνίδια τελείως άκυρα όπως το Tecmo Bowl, Double Dragon II (ενώ το πρώτο είναι πιο δημοφιλές). Επίσης βάζουν υποδιαίστερα, ξεπερασμένα ports από arcade games όπως το GHOSTSʽN GOBLINS, βάζουνε Super C χωρίς να βάζουν το Contra, δεν βάλανε Earthbound Zero και Dragon Quest...
 
Πίσω
Μπλουζα