johnny19818
Retromaniax Thread Excavator!
- Αντιδράσεις
- 2.210
Τελικά ήρθε ισοπαλία το δημοψήφισμα!
Οχι πιαjohnny19818 είπε:Τελικά ήρθε ισοπαλία το δημοψήφισμα!
Αυτό το αποτέλεσμα σε μία τέτοια κόντρα μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να έρθει!johnny19818 είπε:Τελικά ήρθε ισοπαλία το δημοψήφισμα!
Για αυτο εχει σημασια, γιατι στην Ελλαδα ειμαστε, εδω ζησαμε και ζουμε, η Ελλαδα μετραει, τι μας νοιαζει εαν στην Γουαδελουπη επαιζαν με pc engine ?cloud είπε:Αυτό το αποτέλεσμα σε μία τέτοια κόντρα μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να έρθει!
Μεμονωμένα το τι γίνεται στην Ελλάδα η την "Γουαδελούπη" φυσικά και δεν νοιάζει ούτε τους Έλληνες ούτε τους "Γουαδελουπέους"... Όμως γενικά, και σε σύγκριση με τον υπόλοιπο κόσμο είναι λίγο περίεργο και το ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που σε μία τέτοια κόντρα τα 2 αυτά συστήματα και τα 2 παίρνουν πάνω κάτω τους ίδιους ψήφους, αλλά και γιατί στην Γουαδελούπη έπαιζαν με το pc engine.mike είπε:Για αυτο εχει σημασια, γιατι στην Ελλαδα ειμαστε, εδω ζησαμε και ζουμε, η Ελλαδα μετραει, τι μας νοιαζει εαν στην Γουαδελουπη επαιζαν με pc engine ?
Έστω και μία ψήφος κάνει τη διαφορά....johnny19818 είπε:Τελικά ήρθε ισοπαλία το δημοψήφισμα!
Στο ερωτημα sms vs nes vs pc engine σαφως και θα ψηφιζα pc engine!!cloud είπε:Μεμονωμένα το τι γίνεται στην Ελλάδα η την "Γουαδελούπη" φυσικά και δεν νοιάζει ούτε τους Έλληνες ούτε τους "Γουαδελουπέους"... Όμως γενικά, και σε σύγκριση με τον υπόλοιπο κόσμο είναι λίγο περίεργο και το ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που σε μία τέτοια κόντρα τα 2 αυτά συστήματα και τα 2 παίρνουν πάνω κάτω τους ίδιους ψήφους, αλλά και γιατί στην Γουαδελούπη έπαιζαν με το pc engine.
Στην Βραζιλία δεν ξέρω αν είχε βγει καν το NES..Imgema είπε:Μπορεί στην Ελλάδα η διαφορά στις ψήφους να είναι μικρή, πάντως στην Βραζιλία δεν ξέρω αν το NES θα έπαιρνε έστω και μία ψήφο...
Pro evolution > Fifacloud είπε:Αυτό το αποτέλεσμα σε μία τέτοια κόντρα μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να έρθει!
Καθόλου λάθος δεν κάνεις, έτσι έχουν τα πράγματα.cloud είπε:Στην Βραζιλία δεν ξέρω αν είχε βγει καν το NES..Και αν δεν κάνω λάθος, τα δικαιώματα των συστημάτων της SEGA για την χώρα τα έχει μία τοπική εταιρία που ακόμα και σήμερα συνεχίζει να βγάζει κονσόλες και παιχνίδια για συστήματα όπως το Master System και το Mega Drive.
Υ.Γ.: http://segaretro.org/Tectoy
Αυτά, και πολλά ακόμα...Nemo είπε:Pro evolution > Fifa Amstrad 6128 > C64
........
Και το κλασσικό:Nemo είπε:Pro evolution > Fifa Amstrad 6128 > C64
........
Aν και το τελευταιο δεν μπορω να το θεωρησω παραδοξο,οταν με την αμιγκα ειχες 16bit πολυ πριν τις 16μπιτες κονσολες..Imgema είπε:Και το κλασσικό:
Amiga > 16bit consoles
Well said!Leon είπε:Ανήκει στις 3 κονσόλες που καθόρισαν ολόκληρη την βιομηχανία του gaming (Atari VCS, NES, Playstation) και μάλιστα έγιναν συνόνυμες με το gaming (άντε παίξε με το Ατάρι σου, οι παίχτες της τάδε ομάδας τρέχουν όπως στο Πλεϊστέιτιον, για το NES είχαν εκφράσεις οι Αμερικάνοι εμείς φυσικά όχι).
Μην ξεχνάμε τα πιο πρόσφατα εν ελλάδι PSP >>> DS. Δε θέλω να ποστάρω λινκ από διάφορα ελληνικά "ουδέτερα" σάιτ όμως η νίκη προς την πλευρά της Σονυ είναι εμφανής.Nemo είπε:Pro evolution > Fifa Amstrad 6128 > C64
........
Εδώ απλά το τερματίσαμε!geo2004z είπε:Μην ξεχνάμε τα πιο πρόσφατα εν ελλάδι PSP >>> DS. Δε θέλω να ποστάρω λινκ από διάφορα ελληνικά "ουδέτερα" σάιτ όμως η νίκη προς την πλευρά της Σονυ είναι εμφανής.
Το παράδοξο είναι βασικά το ότι ενώ εμείς είχαμε amiga στο σπίτι μας, κάποιοι, μερικά χρόνια μετά, αγόραζαν NES !Imgema είπε:Και το κλασσικό:
Amiga > 16bit consoles