Nintendo 2DS

G6GfvBy.jpg


G6GfvBy.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τελικα το 2DS δεν αποτελειται απο δυο οθονες οπως οι προκατοχοι του ,πανω ,κατω, αλλα απο μια ενιαια οθονη που την χωριζει ενα κομματι πλαστικο στην μεση και ενα επικαλυμα πλαστικου στο πανω μισο μερος της οθονης για να αφαιρεθει η λειτουργια του touchscreen.


Ολα αυτα για μειωση κοστους και απαντιεται και η ερωτηση γιατι δεν διπλωνουν η οθονες.
 
Παντως απο οτι βλεπω, ειναι ενα αμφισβητουμενο προιον.

Προχωρας την τεχνολογια, και μετα επιστρεφεις?

Και θα μου εξηγησει κανεις γιατι πωλειται ταυτοχρονα με το DS-i-XL και γιατι να το προτιμησω απο αυτο?
 
To 3DS,το 3DS-XL και το 2DS ειναι μια ξεχωριστη κατηγορια-γενια απο μονα τους,καμμια σχεση με τα DSi,Lite κ.τ.λ,τα παιχνιδια των πρωτων δεν παιζουν στην 2η κατηγορια και εκτος απο το 3D υπαρχει και το ανανεωμενο hardware με τα καλυτερα γραφικα.


 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ναι αυτο το ξερω, ειναι αλλη γενια. Αλλα πουλιεται ακομα το DS-i.

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι η συνεχεις κυκλοφορια φορητων κονσολων, απο μια εταιρια που ειναι κυριαρχος στον τομεα, και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ να βγαλει καινουργια προιοντα.
 
εμενα πάντως μου αρεσει

tumblr_ms932iq9AN1r7pqrpo1_500.jpg
 
Θα εκφράσω την προσωπική μου άποψη. Το μηχάνημα είναι άσχημο, πιο βαρύ από το 3DS και υποδεέστερο τεχνικά και πέραν της τιμής δε βλέπω κανένα λόγο για κάποιον να μην πάρει το 3DS και να πάρει το 2DS. Όπως πολύ σωστά είπαν οι προλαλήσαντες δεν υπάρχει λόγος να βγάζει η εταιρεία κάθε τρεις και λίγο μία κονσόλα και να πειραματίζεται με το αγοραστικό κοινό. Αυτό συμβαίνει με όλα τα προϊόντα γενικά στη καταναλωτική ζωή μας και αν θέλουμε να "τιμωρήσουμε" με κάποιο τρόπο αυτές τις ενέργειες, απλά δεν αγοράζουμε το προϊόν. Θυμάστε τι έγινε με το Virtual Boy. Εγώ ήθελα ένα DS την περίοδο που θα έβγαινε το Lite. Το αγόρασα 3 μήνες μετά την κυκλοφορία του, το έχω ακόμη και δεν το αλλάζω με τίποτα και ούτε πρόκειται να πάρω άλλο από τα ήδη μηχανάκια που κυκλοφορούν. Πάντως αν η αγαπητή Nintendo θέλει να κάνει κάτι καλό, θα προτιμούσα να κυκλοφορήσει το 2014 μία επετειακή limited έκδοση των 25 χρόνων του Game Boy με backlit έγχρωμη οθόνη στο ίδιο design και να περιλαμβάνει ένα κασσετάκι με πολλά παιχνίδια ή τελοσπάντων θα βρει αυτή τον τρόπο...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αν πάντως το 2DS βγει κανένα edition με τα χρώματα του κλασικού Game Boy (γκρι με φούξια κουμπιά), το πήρα με τη μία!
 
Σαν να το έχει παρακάνει η αγαπημένη μας Nintendo, πάντως... Εκεί που έβγαζε κάθε 3-5 χρόνια κάτι νέο σε hardware, τώρα κάθε χρόνο και νέα κονσόλα. Και χωρίς ανταγωνισμό, εννοώ κάποια άλλη εταιρεία να κάνει κάτι αντίστοιχο. Το PSP δεν έχει ΤΟΟΟΣΕΣ πολλές εκδόσεις. Συμφωνώ με τις παραπάνω απόψεις ότι η Nintendo σε κάνει συχνά να νομίζεις ότι κατέχεις ένα 'απαρχαιομένο" προϊόν... Από αυτό και μόνο χάνει πόντους :xm:
 
Ας εβγαζε μια εκδοση παρομοια με του 3DS αλλα χωρις το 3D. Το συγκεκριμενο μοντελο ειναι για τα πανηγυρια!

Ο candy εξαφανισμενος ειναι; :p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το να μην αρεσει το σχημα του 2DS και γενικοτερα η εμφανιση του ειναι λογικο γιατι και γω δεν μπορω να πω οτι με ξετρελανε.Το να λεει ο καθενας ομως οτι ειναι αβολο,οτι δεν θα πουλησει και διαφορα αλλα τετοια ειναι το λιγοτερο αστειο την στιγμη που δεν το εχουμε πιασει καν στα χερια μας ουτε το εχουμε δει απο κοντα αλλα και την στιγμη που ο βασιλιας στα φορητα που ονομαζεται NINTENDO μας εχει δειξει τοσα χρονια πως οτι και να κυκλοφορησει ωσον αφορα τα φορητα πουλανε πιο πολυ και απο καραμελες στα περιπτερα.Εκτος αν ειναι καποιος τοσο σιγουρος οποτε αν θελει να βαλουμε ενα στοιχηματακι αν παει απατο το 2DS η αν πουλησει μια χαρα και δεν μιλαμε να κανει τα νουμερα του 3DS αλλα οχι και να πουλησει μονο 3,4 εκατομμυρια κομματια σε κανα δυο χρονια.Μεγαλη κινηση της N που το κυκλοφορει μαζι με τα νεα pokemon που με την πρωτη μερα κυκλοφοριας τους θα παταει ο ενας πανω στον αλλον καταρχην σε ιαπωνια και αμερικη για να τα αγορασουν αλλα και πολυ καλη κινηση για της μικρες ηλικιες που προοριζεται πιο πολυ το 2DS ωστε να μπουν στον κοσμο των φορητων της N ξοδευοντας οι γοννοις λιγοτερα λεφτα χαρη στην χαμηλη τιμη αλλα και χωρις τον πιθανο φοβο του 3D που εχουνε πολλοι για τα παιδια τους.Κανεις δεν περιμενε το 2DS ηταν μεγαλη εκπληξη απο πλευρας Ν οπως και συμφωνω με αυτους που θεωρουν οτι δεν κολαει πουθενα το 2DS την στιγμη που υπαρχει το 3DS στην αγορα αλλα η ιστορια μας εχει δειξει οτι στα φορητα κανεις δεν μπορει να προεξοφληση κατι ωσον αφορα την N.Ωσο για το αν ειναι μια οθονη και οχι δυο ξεχωριστες στο 2DS δεν πιστευω τιποτα πρωτου δω καποιο site να εχει ξεβρακωσει το 2DS και να μας δηχνει ξεκαθαρα αν εχει μια οθονη η δυο.Στην τελικη λιγο με νοιαζη αυτο απλα μονο και μονο απο απορια περιμενω να το δω.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μετά το Gameboy Micro η Nintendo επανέρχεται με άλλη μια ανούσια κυκλοφορία φορητής κονσόλας. Τουλάχιστον το Gameboy Micro είχε ως συν τον όμορφό του σχεδιασμό και το μικροσκοπικό του μέγεθος.

Το 2DS από την άλλη δείχνει να έχει έναν αρκετά ηλίθιο κι άβολο σχεδιασμό. Επίσης όπως ειπώθηκε κι από άλλα άτομα η τιμή του δεν αποτελεί και το καλύτερο δέλεαρ. Μόνο 40 δολλάρια φθηνότερο από ένα απλό 3DS; Τόσο κοστίζει ένα νέο retail παιχνίδι 3DS. Καλύτερα να δώσεις λίγα λεφτά παραπάνω για να πάρεις ένα κανονικό 3DS. Πες ότι αγοράζεις ένα παιχνίδι λιγότερο.
 
Εχω την αισθηση οτι ο vetus σε δυο τρεις γραμμες ηταν ξεκαθαρος .Δεν χρειαζονται ολοκληροι παραγραφοι για να περιγραψεις αυτη την game boy micro κινηση που κανανε .Το aqua blue 3ds που εχω τα σπαει οποτε με αφηνει παγερα αδιαφορο .Darksynbie το καταλληλο δωρακι για το ανηψακι σου :cool: 2ds
 
Ναι αλλα προσεξτε αυτο που λεει ο metalcandyman: ασχετα ποσο "κακη" ειναι η κονσολα, αυτο που μετραει για την Ν, ειναι οι πωλησεις.

Μπορει εμεις να θεωρουμε "οτι ειναι αηδια, τους κοροιδεψε παλι η Νιντεντο", αλλα η γνωμη μας δεν ενδιαφερει την Ν, την ενδιαφερουν αυτοι που θα αγορασουν το 2DS !

Kαι οπως ειναι τα πραγματα, μαλλον πολλοι θα παρουν αυτο που εμεις δεν θελουμε.
 
mike είπε:
Ναι αλλα προσεξτε αυτο που λεει ο metalcandyman: ασχετα ποσο "κακη" ειναι η κονσολα, αυτο που μετραει για την Ν, ειναι οι πωλησεις.Μπορει εμεις να θεωρουμε "οτι ειναι αηδια, τους κοροιδεψε παλι η Νιντεντο", αλλα η γνωμη μας δεν ενδιαφερει την Ν, την ενδιαφερουν αυτοι που θα αγορασουν το 2DS !

Kαι οπως ειναι τα πραγματα, μαλλον πολλοι θα παρουν αυτο που εμεις δεν θελουμε.
Μπραβο ρε φιλε σε παραδεχομαι.Μπορει εμεις να καθομαστε τζαμπα και βερεσε να λογομαχουμε με την καλη εννοια για το αν μας αρεσει η οχι για το αν ειναι αβολο κλπ αλλα η ουσια ειναι οτι για ακομα μια φορα η N παλι απο πανω θα βγει ωσον αφορα τα φορητα γιατι ο συνδιασμος νεου φορητου εστω και αν δεν εχει κατι το διαφορετικο με τα νεα pokemon αλλα και με την μειωση της τιμης μικρη η μεγαλη ειναι συνδιασμος φωτια και θα της επιφερει πολλα εκατομμυρια πωλησεις.
[edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ελπιζω να εγινα κατανοητος. Τι την ενδιαφερει την Ν εαν 10 ειδικοι/σκληροπυρηνικοι/πραγματικοι gamers (ετσι νομιζουν αυτοι, δηλαδη εμεις!) καθονται σε ενα φορουμ και λενε οτι το μηχανημα δεν τους ικανοποιει. Την ενδιαφερει εαν μερικα εκατομυρια γονεις και αμερικανακια αγορασουν το μηχανημα της.

Εγω παντως δεν βρισκω ακομα καποιον λογο για να πω οτι αυτο το μηχανημα θα το ηθελα.
 
To 2DS άντε το πολύ-πολύ να τ' αγοράσουν μερικοί χαζοί γονείς ή πιτσιρικάδες που νομίζουν ότι 40 δολλάρια λιγότερα είναι τεράστια ευκαιρία για μια κονσόλα που ήδη είναι φτηνή (το απλό 3DS). Mιλάμε φυσικά γι' αυτήν την κατηγορία πελατών που χάφτουν τις αρλούμπες από επίσης άσχετους πωλητές του στυλ "Το 3DS είναι ακριβώς όπως το DS αλλά με την διαφορά ότι έχει και 3D". Γενικά έχω την εντύπωση ότι η Nintendo μ' αυτήν την κίνηση προσπαθεί μάταια να προσεγγίσει το κοινό των tablets, όπως ακριβώς με το Gameboy Micro ήθελε να προσεγγίσει το κοινό των gadget freaks αλλά ίσα-ίσα που προσέγγισε τους video games συλλέκτες και τους καμένους με video games που είχαν λεφτά για κάψιμο κι ήθελαν μια ακόμα πιο μικρή έκδοση του Gameboy Advance για την μόστρα.
 
Ωση σχεση εχει ο σκυλος με την γατα τοση σχεση εχει και το 2DS με τα tablets.Kανενα κοινο τον tablets δεν παει να προσεγγισει η N απλα σκεφτηκε την κονομα και τα πιτσιρικια με το ολο θεμα του 3D.Kυριως ομως την κονομα σκεφτηκε γιατι σε λιγο καιρο κυκλοφορουν τα νεα pokemon και σε συνδιασμο με την κυκλοφορια του νεου φορητου που οντως δεν εχει να προσφερει τιποτα καινουργιο θα ειναι συνδιασμος φωτια.Ωσο για την μειωση της τιμης και τα 40 δολλαρια που εδω θα ειναι 40 η 50 ευρω δεν ξερω σε τι κοσμο ζουν ωσοι τους φαινονται λιγα αλλα εγω ζω σε εναν κοσμο που ανθρωποι δεν εχουν ψωμι να φανε και ψαχνουν στους καδους μπας και βρουνε τιποτα και που με 40 και 50 ευρω ο αλλος θα ταισει την οικογενεια του καποιες μερες.Φυσικα αυτος που δεν εχει να φαει δεν θα ασχολειται με ενα πανακριβο χομπι οπως ειναι τα videogames αλλα ολοι υπολογιζουμαι και το ευρω οποτε μονο χαζος δεν ειναι ο καθε γονιος που προσπαθει να γλυτωσει εστω και αυτα τα 40 με 50 ευρω διαφορας με το 3DS.Ωσο για τους πιτσιρικαδες υπαρχουν και αλλες κατηγοριες που δεν ειναι πιτσιρικαδες οπως ο αδερφος μου πχ που δεν ειναι κανενας φανατικος gamer αλλα με τα pokemon ειχε τρελα απο παλια και θα ηθελε να παρει 3DS αλλα σαν φοιτητης που ειναι σκεφτεται και τα 50 λεπτα που θα δωσει και προσφατα αλαξε κινητο οποτε λεφτα δεν περισευουν.Οταν του ειπα ομως για το 2DS και την τιμη του και σε συνδιασμο με το οτι μονο τα νεα Pokemon τον ενδιαφερουν βρηκε πολυ δελεαστικο το ολο πακετο.Μεντιουμ,μελοντολογοςε και μαντης καλχας δεν μπορει να γιννει κανεις ωστε να προβλεψει την πορεια του 2DS αλλα την στιγμη που ολες οι κινησεις της N οσον αφορα τα φορητα εχουν πετυχει προωπικα εγω δεν προκυται να ξεγραψω το 2DS.
 
metalcandyman είπε:
Ωσο για την μειωση της τιμης και τα 40 δολλαρια που εδω θα ειναι 40 η 50 ευρω δεν ξερω σε τι κοσμο ζουν ωσοι τους φαινονται λιγα αλλα εγω ζω σε εναν κοσμο που ανθρωποι δεν εχουν ψωμι να φανε και ψαχνουν στους καδους μπας και βρουνε τιποτα και που με 40 και 50 ευρω ο αλλος θα ταισει την οικογενεια του καποιες μερες.Φυσικα αυτος που δεν εχει να φαει δεν θα ασχολειται με ενα πανακριβο χομπι οπως ειναι τα videogames αλλα ολοι υπολογιζουμαι και το ευρω οποτε μονο χαζος δεν ειναι ο καθε γονιος που προσπαθει να γλυτωσει εστω και αυτα τα 40 με 50 ευρω διαφορας με το 3DS.
Άμα οι γονείς είναι τόσο οικονομικά στριμωγμένοι τότε δεν θα σκεφτούν ούτε καν γι' αστείο ν' αγοράσουν καινούρια κονσόλα στο παιδί τους όσο φθηνή και να είναι. Θα τους πουν ν' αρκεστούν με την παλιά τους κονσόλα και τα παιχνίδια που ήδη έχουν γι' αυτήν.
 
Το γραφω και παραπανω οτι οποιος δεν εχει να φαει δεν θα κατσει να ασχοληθει με ενα ακριβο χομπι οπως ειναι τα videogames αλλα γενικοτερα με αυτα που περναμε ολοι σκεφτομαστε και το ευρω οποτε μια χαρα θα σκεφτη καποιος γονιος η απλα gamer που δεν εχει 3DS τα 40 και τα 50 ευρωπου μπορει να γλυτωσει.Τελως παντων η αποψη μου ειναι οτι μια χαρα θα τα παει το 2DS,μια χαρα πωλησεις θα κανει οχι βεβαια επιπεδου 3DS αλλα σε γενικες γραμμες δεν θα παει απατο οπως προβλεπουν πολλοι.
 
Πίσω
Μπλουζα