Nintendo Switch


Βρε Βασίλη, να σε κάνω μια ερώτηση: Το Bayonetta αξίζει σαν παιχνίδι?

Εκτός από τον 1@Wally[/USER] κι εσένα, δεν είδα να το ξέρει και πολύς κόσμος.... (ή εγώ δεν κυκλοφορώ στην underground gaming σκηνή! :p )
Δες τι γινετε μαριανα.Το πρωτο Bayonetta ηταν ενα διαμαντι μια παιχνιδαρα που κυκλοφορησε σε ps3,xbox 360 αρχικα και για ανεξηγητο λογο δεν εκανε μεγαλες πωλησεις αλλα απο την αλλη ο κοσμος και γενικοτερα οι οπαδοι αυτων των παιχνιδιων τρελενονται μονο στο ακουσμα του.Απο το πρωτο παιχνιδι και μετα που δεν εκανε πωλησεις οπως ειπα η Platinum ο developer δηλαδη δεν επερνε το ρισκο να φτιαξει δευτερο παιχνιδι δεν ειχε και τους αναλογους πορους φυσικα ασχετα που οι οπαδοι το ζητουσαν σαν τρελοι.Εκει λοιπον βρεθηκε η NINTENDO εδωσε τα μπικικινια εγινε ο publisher οποτε και το Bayonetta 2 κυκλοφορησε αποκλειστικα στο Wii U οπως και κατι αντιστοιχο εγινε και με το Bayonetta 3 οποτε και θα κυκλοφορησει αποκλειστικα στο switch.Aν θες να παρεις γευση απο το παιχνιδι μπορεις να παρεις το πρωτο Bayonetta στο pc σου και να δεις τι παιχνιδιαρα ειναι.Τωρα αν σαρεσει και θες και τα υπολοιπα πρεπει να παρεις ενα switch :D

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Εκτός από τον 1@Wally[/USER] κι εσένα, δεν είδα να το ξέρει και πολύς κόσμος.... (ή εγώ δεν κυκλοφορώ στην underground gaming σκηνή! :p )
Και εγω και τα ξερω και τα εχω παιξει...    Ειμαστε δυοο, ειμαστε τρεις,  ειμαστε χιλιοι δεκατρεις :p

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Eνας youtuber με το ονομα Doctre81 εμφανισε καποιες πολυ σημαντικες πληροφοριες για το switch.Η πρωτη ειναι πως η Namco Bandai θα ειναι ο developer του Metroid Prime 4 και αυτο δεν ειναι κατι που δεν το ξεραμε γιατι εχει ακουστει σαν φημη και παλαιοτερα αλλα τωρα το βλεπουμε καπως πιο επισημα σε πιο επισημη μορφη.Φυσικα αναφερει η Βandai Namco Singapore Pre ltd Πως το project ειναι ενα ''First Person shooter/Adventure exclusive to NINTENDO switch οποτε αυτο που κολαει σε αυτη την περιγραφη ειναι το MP4.Φυσικα κανεις δεν μπορει να αποκλεισει πως δεν θα ειναι το MP4 που θα φτιαξει η Namco Bandai αλλα η μεταφορα της τριλογιας Μetroid Prime στο switch.Yπομονη και θα δουμε τι ειναι τελικα.

Η αλλη φημη που πραγματικα εχει τρελανει το ιντερνετ και εχει παγωσει τους κατοχους των υπολοιπων κονσολων ειναι πως το επομενο project για το switch Που αναφερετε ειναι το Ridge Racer 8 στο switch και μαλιστα αποκλειστικα στην κονσολα της NINTENDO.Αν τελικα γινει πραξη αυτο προβλεπω πολλα εγκεφαλικα.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
To Visual Novel της Regista Dear My Abyss ερχεται στο ιαπωνικο eshop του switch στης 22 φεβρουαριου.

dear-my-abyss.jpg


To παιχνιδι Old Man's Journay ερχεται στο ιαπωνικο eshop του switch στης 22 φεβρουαριου.

old-mans-journey.jpg


Το Fatal Fury 3 ειναι το επομενο παιχνιδι της Νeo Geo στο switch.

 
To Victor Vran: Overkill Edition ερχεται στο switch το καλοκαιρι.Εντωμεταξυ σημερα κυκλοφορει το Mercenaries Saga Chronicles.

 

1@metalcandyman[/USER] Ευχαριστώ για την απάντηση! :) Λοιπόν μ' έψησες - θα το ψάξω για PS3 και θα σε πω εντυπώσεις! :)

Στο μεταξύ βλέπω μερικά παιχνιδάκια που τράβηξαν την προσοχή μου π.χ. το Old man's journey, του οποίου τα γραφικά κάτι μου θυμίζουν.... Κάτι σε Tiny Thief και αμυδρά σε Journey! :)

Άλλο πολύ ενδιαφέρον, το Layers of Fear, ενώ το Mercenaries Chronicles, αφήνει μια πολύ ωραία αίσθηση με την πολυαγαπημένη μου από το Diablo προοπτική 2.5D

Το θετικό είναι ότι υπάρχουν παιχνίδια να τραβάνε την προσοχή μου. Σχολιάζαμε πρόσφατα με την 1@Kambia[/USER] & τον 1@and1[/USER] ότι πλέον δύσκολα να βρεις ένα παιχνίδι της προκοπής....

 
Τα Bayonetta 1-2 Κυκλοφορουν στο switch την παρασκευη και η ΝINTENDO μας εδωσε το launch trailer.

 
To 3D Space shooter Galaxy on Fire 3: Manticore ερχεται στο switch.

 
Το RPG Earthlock που το ειδαμε και στο Wii U ερχεται με πολλες αλαγες και βελτιωσεις στο switch στης 8 μαρτιου.

 
30λεπτο NINTENDO Direct πεμπτη στης 12 το βραδυ προς παρασκευη που θα επικεντρωθει σε παιχνιδια που θα κυκλοφορησουν στα switch και 3ds φετος.Επισης θα υπαρχουν και περισσοτερες λεπτομερεις για το Μario Tennis Aces.

https://twitter.com/NintendoAmerica/status/971385073898532865/photo/1?ref_src=twsrc^tfw&ref_url=https%3A%2F%2Fs9e.github.io%2Fiframe%2Ftwitter.min.html%23971385073898532865

Tα shooters Vasara και Vasara 2 που ηταν διαθεσιμα μονο στα arcades ερχονται και στο switch ως HD Collection.

 
Eνταξει εγραψε παλι το νεο Direct με πολυ καλες ανακοινωσεις ε ρε τι εχουμε να δουμε στην Ε3 οι πυρηνικες βομβες θα πεφτους  βροχη.Α ρε ΤΕΡΑΣΤΙΑ NINTENDO το μεγαλειο σου τελειωμο δεν εχει  :headbangdude:

 
Πολυ ωραιο το direct!
Καποια Highlights για μενα:
-Νεο Smash
- Ωραια collectors octapath traveller
-Crash N sane trilogy
-Το Mario tennis φανηκε ενδιαφερον!
-Captain Toad ports 
-Δωρεαν Splatoon Update, πιστες , εξοπλισμος κτλ  (το single player expansion δεν με τραβηξε)
- Dark souls amiibo  Praise the sun :p
 
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αν κατάλαβα καλά θα κυκλοφορήσει το Luigi's Mansion του Gamecube στο 3DS; Ήδη υπάρχει το 2. 
 
Αν κατάλαβα καλά θα κυκλοφορήσει το Luigi's Mansion του Gamecube στο 3DS; Ήδη υπάρχει το 2. 
Ναι Johnny! Θα κυκλοφορισει "remake" του Luigi's Mansion του GC στο 3DS

"The original Luigi’s Mansion, which was a launch game for the Nintendo GameCube system in 2001, is coming to Nintendo 3DS. This remake has an updated look and new features, like a map that displays on the bottom screen and a boss rush mode. Luigi’s Mansion launches exclusively for the Nintendo 3DS family of systems this year."
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μαλλον κατι αλλο ηθελε να δειξει το χθεσινο direct ;)

59C8A622-6637-49EF-A588-05809EEE619E.jpeg

6C09F9DA-8A19-4E1C-95C3-78D68405D9BA.jpeg

0D9FB296-1197-4191-8FBA-F00F765F0256.jpeg
 
χαχαχαχαχαχαχαχαχ   καλο  :animlaugh:
 
Ζelda a link to the past,metroidvania,soundtrack απο τον συνθετη του secret of mana hiroki kikuta ολα αυτα αχταρμας μεσα σε ενα μπλεντερ μας φτιαχνουν το Hazelnut Bastille που ανακοινωθηκε για το switch.Φυσικα μη σας τρεχουν τα σαλια απο τωρα γιατι το περιμενουμε το 2019.

 
Launch trailer για το everspace που ερχεται στο switch.
Δεν ξέρω αν παίζεις τέτοια, αλλά αν ναι, ετοιμάσου να ρίξεις πολύ "μπινελίκι" στο μηχάνημα!!!   :D

Κρίμα που δεν έχουν μεταφέρει το "Galaxy of Fire 2". Είναι το καλύτερο της τριλογίας, και το έφτιαξε η Rockfish Games, του Everspace.
 
Δεν ξέρω αν παίζεις τέτοια, αλλά αν ναι, ετοιμάσου να ρίξεις πολύ "μπινελίκι" στο μηχάνημα!!!   :D

Κρίμα που δεν έχουν μεταφέρει το "Galaxy of Fire 2". Είναι το καλύτερο της τριλογίας, και το έφτιαξε η Rockfish Games, του Everspace.
Oχι φιλος δεν παιζω τετοια παιχνιδια τα βαριεμαι και γενικα τα ψιλοαπεχθανομαι μπορω να πω,.
 
Eρχεται το V-Rally 4 τον σεπτεμβριο στο switch.



 
 
Πίσω
Μπλουζα