Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Λεβέντες... οικολόγοι, επεισόδιο 30. Στο youtube του mega βεβαια, θα το βρεις στο νουμερο 29, γιατί προσπερνάει το "κομμένο" 13 (Βοήθεια... οικιακή βοηθός)foutix είπε:Iosif μιας και κανείς το καλό σε ποιον αριθμό επεισοδίου αναφέρεσαι;
Ο βιντεοκλαμπάς ήταν ο πολύς Χριστόφορος Παπακαλιάτης, νομίζω στην πρώτη του εμφάνιση.exetlaios είπε:Εγώ θυμάμαι το επεισόδιο, που όταν ήθελαν να δούνε βιντεοκασσέτες ΧΧΧ λέγανε στο βίντεο-κλαμπ το συνθηματικό Η ΠΑΠΑΓΡΗΓΑ Η ΚΑΛΗ
και ο βιντεοκλαμπάς τους έδινε την πιπεράτη ταινία.
Τελικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν το είχε πιάσει το κόλπο και νοίκασε
μια τέτοια ταινία, νομίζοντας ότι όντως ήταν ομιλία της Αλέκας Παπαρρήγα !
Τα αποτελέσματα είναι ευνόητα !
Από τότε την συγκεκριμένη φράση, την υιοθέτησα και την κόλησα και σε πολύ άλλον κόσμο,
Ο βιντεοκλαμπάς ήταν ο πολύς Χριστόφορος Παπακαλιάτης, νομίζω στην πρώτη του εμφάνιση.exetlaios είπε:Εγώ θυμάμαι το επεισόδιο, που όταν ήθελαν να δούνε βιντεοκασσέτες ΧΧΧ λέγανε στο βίντεο-κλαμπ το συνθηματικό Η ΠΑΠΑΓΡΗΓΑ Η ΚΑΛΗ
και ο βιντεοκλαμπάς τους έδινε την πιπεράτη ταινία.
Τελικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν το είχε πιάσει το κόλπο και νοίκασε
μια τέτοια ταινία, νομίζοντας ότι όντως ήταν ομιλία της Αλέκας Παπαρρήγα !
Τα αποτελέσματα είναι ευνόητα !
Από τότε την συγκεκριμένη φράση, την υιοθέτησα και την κόλησα και σε πολύ άλλον κόσμο,
Αν κοιταξεις τη σελιδα στο retrodb, εκει αναφερονται τα τραγουδια που σχηματιζουν το μουσικο θεμαthebest20 είπε:Παρεμπιπτόντως πρόσεξα ότι η μουσική περιέχει samples από το Fragile του Sting και από το Wonderful Life των Black.
Μιλώ καθαρά ως προς το θέμα κοινωνικής νοοτροπίας.foutix είπε:Ε μην λέμε και υπερβολές σχετικά με ότι τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει μετά από 25 χρόνια. Άλλωστε δεν είναι η μοναδική παραγωγή που αν και παλιά βλέπετε ευχάριστα. Ένα κάρο ταινίες του 80 και του 60 μια χαρά βλέπονται και σήμερα.