Καλησπέρα παιδιά ψάχνω ένα παιδικό που πρέπει να παιζόταν στην τηλεόραση γύρω στο '95 με '98 (συγνώμη δεν θυμάμαι, υπολογίζω βάση ηλικίας). Δεν θυμάμαι πολλά, σχεδόν τίποτα. Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν σε διάφορα επισόδεια ή αν ήταν κάτι σαν "καρτούν-ταινία"... Το λέω αυτό γιατί θυμάμαι ότι είχα δει το ίδιο "επισόδειο" 2+ φορές. Οπότε ίσως να ήταν ένα αυτοτελές πράγμα που το έπαιζαν μονοκόματα. Αυτό που ξέρω είναι πως ήταν στο διάστημα/πλανήτης, υπήρχαν διάφοροι χαρακτήρες και άνθρωποι αλλά και κάποια ρομπότ. Μια σκηνή που έχει χαρακτεί στο μυαλό μου είναι προς το τέλος της "ταινίας" αυτής που έχουν πάει όλοι αυτοί σε κάποιο μέρος και για κάποιον λόγο (νομίζω επειδή το μέρος καταστρέφεται) κάποιος πρέπει να θυσιαστεί και ένα από τα ρομπότ αποφασίζει να το κάνει και ανεβαίνει πάνω σε κάτι που μοιάζει με κιτρίνο κυλιόμενο διάδρομο και χάνεται στο βάθος... Δε ξέρω αν σας λέει κάτι αυτό. Γενικότερα δεν ήταν ένα ανάφλαρο καρτούν αλλά είχε δράση και τέτοιες στιγμές όπως αυτή που περιέγραψα κάπως τραγικές δηλαδή.