Oι 3 σωματοφύλακες - Space Three Musketeers/ Starland trio/ Byeolnara samchongsa 1979

Γεια σου φίλε μου, έφαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ τι άλλο είχε, και με επιφύλαξη νομίζω πως η σειρά ήταν με κάτι πειρατές του διαστήματος. Είχαν δηλαδή τα σκάφη τους (νομίζω ήταν ένα μαύρο μεγάλο με νεκροκεφαλή πάνω) και έκαναν διάφορα τέτοια... Δε ξέρω αν σου λέει τώρα κάτι.
 
Το μόνο του Harlock με ρομπότ είναι το Galaxy Express ή Space Symphony Matell
 
Las είπε:
Καλησπέρα παιδιά ψάχνω ένα παιδικό που πρέπει να παιζόταν στην τηλεόραση γύρω στο '95 με '98 (συγνώμη δεν θυμάμαι, υπολογίζω βάση ηλικίας). Δεν θυμάμαι πολλά, σχεδόν τίποτα. Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν σε διάφορα επισόδεια ή αν ήταν κάτι σαν "καρτούν-ταινία"... Το λέω αυτό γιατί θυμάμαι ότι είχα δει το ίδιο "επισόδειο" 2+ φορές. Οπότε ίσως να ήταν ένα αυτοτελές πράγμα που το έπαιζαν μονοκόματα. Αυτό που ξέρω είναι πως ήταν στο διάστημα/πλανήτης, υπήρχαν διάφοροι χαρακτήρες και άνθρωποι αλλά και κάποια ρομπότ. Μια σκηνή που έχει χαρακτεί στο μυαλό μου είναι προς το τέλος της "ταινίας" αυτής που έχουν πάει όλοι αυτοί σε κάποιο μέρος και για κάποιον λόγο (νομίζω επειδή το μέρος καταστρέφεται) κάποιος πρέπει να θυσιαστεί και ένα από τα ρομπότ αποφασίζει να το κάνει και ανεβαίνει πάνω σε κάτι που μοιάζει με κιτρίνο κυλιόμενο διάδρομο και χάνεται στο βάθος... Δε ξέρω αν σας λέει κάτι αυτό. Γενικότερα δεν ήταν ένα ανάφλαρο καρτούν αλλά είχε δράση και τέτοιες στιγμές όπως αυτή που περιέγραψα κάπως τραγικές δηλαδή.
Πρεπει να ειναι το Starland trio the three musketeers / οι τρεις σωματοφυλακες / Byeollara Samchongsa / 별나라 삼총사

11070B044CB67A742CFB63


Αυτη πρεπει να ειναι η σκηνη που ψαχνεις:

http://blogfiles.naver.net/20110604_250/ateliersera_13071160802746b30R_JPEG/%BA%B0%B3%AA%B6%F3_%BB%EF%C3%D1%BB%E7_1979_%C0%D3%C1%A4%B1%D4%B0%A8%B5%B6.avi_003049535.jpg

Ειναι ΝοτιοΚορεατικη ταινια του 1979, κυκλοφορησε μεταγλωτισμενο στην Ελλαδα, δεν το εχω ξαναδει ομως απο τοτε.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ΝΑΙ!!! Αυτό είναι Getta Robo! Υπάρχει και στο youtube και μάλιστα στα ελληνικά;; Τέλεια, βρήκα τι θα κάνω αύριο το απόγευμα για χαλάρωση :)

Ευχαριστώ πάρα πολύ!

BTW. Και το Captain Harlock ήταν πολύ ωραίο cartoon!
 
Συγλονιστικη ταινια!!!! Θυμαμαι χαρακτηριστικα την σκηνη που απομακρυνονταν απο την Γη και η Γη "εφευγε" μακρια τους.
 
Πίσω
Μπλουζα