Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Εσύ έκλαιγες ένα μήνα, αλλά τώρα χαμογελάς που έχεις τέτοιους θησαυρούς στην κατοχή σου.oneiropolo είπε:... από τα άλμπουμ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 1980 και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 1981. Έκλαιγα ένα μήνα επειδή δεν μπορούσα να βρω τον Στέφα της Κορίνθου και τον Αλφάρο Μπιστάκη του ΠΑΟ για να το συμπληρώσω!
Ωραίο θέμα. Η αδελφή μου μάζευε τη δεκαετία του 80 τις εικόνες των ποδοσφαιριστών (αντιπαθούσε τις "κοριτσίστικες" συλλογές τύπου Sarah Kay). Θυμάμαι τον Θανάση Δημόπουλο, το Δημήτρη Σαραβάκο, τον Όλεγκ Μπλαχίν, τον Μλάντεν Φορτούλα και άλλους. Δυστυχώς δεν ξέρω αν το έχει πια αυτό το άλμπουμ.
Πολλά κορίτσια και τότε προτιμούσαν τους ποδοσφαιριστές.Τώρα πια το φαινόμενο είναι συχνό να κάνουν και τα κορίτσια αγορίστικες συλλογές (απο τάπες ποδοσφαιριστών μέχρι και φιγούρες τύπου γιόγκι-ο).
Πάει η εποχή της γλυκύτητας στα παιδικά χρονια και για τα κορίτσια..
ναι οντως τα σηματα ΠΣΑΠ ΕΠΟ πολυ δυσκολα να τα τυχεις !!! εγω ημουν φανατικος συλλεκτης απο το 92 μεχρι το 2002 σερι !! μετα σπαστα μαζευα τυπου 2005 2007 2008 !!! και λεω να μαζεψω και τη φετινη σεζον τα πανινι με το αλμπουμ ευρωπαικων ομαδων !!θυμαμαι μεχρι τα μεσα των 80s ο ποδοσφαιριστης που ψαχναμε ηταν ο ΣΑΡΓΚΑΝΗΣ...θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι καποιοι τον ειχαν διπλο και τριπλο και τον εδιναν απο 3 αυτοκολλητα και πανω..επισης σπανιο χαρτακι ηταν τα σηματα ΕΠΟ και ΠΣΑΠ στην πρωτη σελιδα διπλα απο το προγραμμα α εθνικης
βουρκωμα !!!!!!Ρίγη συγκίνησης με έπιασε διαβάζοντας τις σελίδες και κοιτάζοντας κάποιες από τις φωτογραφίες από τα άλμπουμ.