Αν έχει κανείς το άλμπουμ της Πανίνι Ποδόσφαιρο 1984, θα τον παρακαλούσα αν δεν βαριέται να σκανάρει, ή να φωτογραφίσει κάποιες από τις σελίδες του, ειδικά την ενότητα με τις ομάδες Β' και Γ΄ Εθνικής, όσο πιο καθαρά μπορεί. Είναι κάτι που μου έχει μείνει απωθημένο, έμμονη ιδέα αν θέλετε, να ξαναδώ τα σήματα των ομάδων της Β΄ και τις οικογενειακές φωτογραφίες των ομάδων της Γ΄. Έχει γίνει σε αυτό το thread μια ανάρτηση σχετική, αλλά είναι πάρα πολύ μικρή η φωτογραφία και δεν μπορώ να δω και πολλά πράγματα. Θυμάμαι ότι τα σήματα της Β΄ ήταν μικρά, δύο μαζί σε κάθε αυτοκόλλητο, και από τις ομάδες της Γ΄ θυμάμαι τον Θρίαμβο του Νοτίου Ομίλου, και από τον Βόρειο όμιλο, τον Αγροτικό Αστέρα. Μου είχαν κάνει τρομερή εντύπωση τα ονόματα αυτων των δύο ομάδων. Το "Θρίαμβος" μου φαινόταν πολύ αστείο και πολύ συμπαθητικό συνάμα. Μου φαινόταν παράξενο που μια ομάδα άρχιζε από Θήτα.
Ο δε Αγροτικός Αστέρας νόμιζα ότι ήταν ομάδα των αγροτών, όχι κανονικών ποδοσφαιριστών, και μου φαινόταν πολύ παράξενο που οι αγρότες παίζαν μπάλλα.
Τέλος πάντων από όλα αυτά σήμερα έχω μόνο δύο αυτοκόλλητα σημάτων, κομμένα με το ψαλίδι γύρω γύρω, προφανώς τα είχα διπλά και τρίδιπλα και δεν είχα τί να τα κάνω, αλλά από ειρωνία της τύχης αυτά είναι και τα μόνα που διασώθηκαν.
oneiropolo είπε:
... από τα άλμπουμ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 1980 και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 1981. Έκλαιγα ένα μήνα επειδή δεν μπορούσα να βρω τον Στέφα της Κορίνθου και τον Αλφάρο Μπιστάκη του ΠΑΟ για να το συμπληρώσω!
Εσύ έκλαιγες ένα μήνα, αλλά τώρα χαμογελάς που έχεις τέτοιους θησαυρούς στην κατοχή σου.
Εγώ κλαίω και χτυπιέμαι που δεν μου έμεινε τίποτα από όλα αυτά, είχα ποδόσφαιρο 83' 84', μουντιαλ Μέξικο 86, ευρωπαϊκό Γερμανίας 1988... Και ενώ έχω πάρα πολλά από τα παιχνίδια και τα επιτραπέζια της παιδικής μου ηλικίας, τα άλμπουμ Πανίνι λείπουν! Το κέρατό μου και την ατυχία μου!