Επίσης κάτι που πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή.Wally είπε:Το δυσκολο ειναι να βρουμε τον "παραληπτη" και εμεις θα κανουμε και διαγωνισμο επιλογης?
Ναι σίγουρα σε σχολείο ίσως δεν λένε τα emulator..αλλά σίγουρα υπάρχουν εκατοντάδες εκπαιδευτικές εφαρμογές που μπορούμε να το φορτώσουμε...Rygar είπε:Ακόμα καλύτερα Ηλία. Εάν πάει σε σχολείο πάντως προτείνω χωρίς emulators, γιατί μάλλον ζημιά θα κάνει παρά καλό . Ισως με ενα gimp και openoffice ή δεν ξέρω τί άλλο free μπορεί να εξυπηρετήσει την κατάσταση.
Rygar είπε:Ακόμα καλύτερα Ηλία. Εάν πάει σε σχολείο πάντως προτείνω χωρίς emulators, γιατί μάλλον ζημιά θα κάνει παρά καλό . Ισως με ενα gimp και openoffice ή δεν ξέρω τί άλλο free μπορεί να εξυπηρετήσει την κατάσταση. Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει όλη τη φάση, CPU έχει ο Μάνος και μάλιστα καλή .
Σωωωωστοοοοος !!! Αλλωστε πρέπει να φέρουμε και νέο αίμα retroνάδων στο forum....Pooky είπε:Χωρίς να θέλω να φρίξω, ίσως οι emulators να είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να μάθει ένα παιδί που σήμερα πάει σχολείο.
Τουλάχιστον θα αποκόμιζε και κάποιες σωστές και χρήσιμες γνώσεις. Κατά τη γνώμη μου το 90% των "γνώσεων" που προσφέρονται σε ένα σχολείο είναι για τον κάλαθο των αχρήστων...........
Aν και δεν έχω δουλέψει ποτέ με το ZENWALK....μήπως καλύτερα να τους βάλουμε http://www.edubuntu.com/ που υποτίθεται ότι είναι και εξειδικευμένο για σχολεία / παιδιά??teflon είπε:Σωωωωστοοοοος !!! Αλλωστε πρέπει να φέρουμε και νέο αίμα retroνάδων στο forum....
Για linuxάκι, μόνο ZENWALK έτσι ????