PCs δώρα από τους φίλους του GRM στο Ζάννειο ίδρυμα παιδικής αγωγής και προστασίας

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας manos426f
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Συμφωνώ με τον Κωνσταντίνο.

Πάντως όπου και να αποφασίσετε εγώ είμαι μέσα.

Amigos είπε:
και το πισι του Μανου
Γιάννη,θα μου επιτρέψεις να σε διορθώσω.Ασφαλώς δεν είναι το PC το δικό μου,αλλά είναι το PC όλων όσων προσφέραν/ουν στο thread αυτό...

Plink είπε:
Με χαλάει έως με ενοχλεί λίγο η "εθνικιστική" προσέγγιση που έχουν τα δύο συγκεκριμένα site που λίνκαρε ο Κων/νος, ειδικά το blog...
και για να μην παρεξηγηθώ ...το ίδιο θα έλεγα για οτιδήποτε έχει τόσο ξεκάθαρη ταυτότητα ...είτε είναι "εθνικιστικό", είτε "αναρχικό", είτε "θρησκευτικό" ή οτιδήποτε άλλο..
Ηλία,θα διαφωνήσω μαζί σου.

Δεν υπάρχει,δε βρίσκω σε καμία περίπτωση κάτι το εθνικιστικό (με τη μοντέρνα,παρεξηγήσιμη έννοια) σ' αυτά ρε συ...

Anyway,oι προτάσεις είναι πολλές πλέον,πρέπει να αποφασιστεί κάτι,να ξέρουμε τουλάχιστον πού θα πάει το πρώτο PC σε πρώτη φάση.Ίσως "βγει"-προκύψει και δεύτερο PC λίαν συντόμως βέβαια...

Σε κάθε περίπτωση,δε μπορώ και δε νοείται ν' αποφασίσω εγώ τελικά,οπότε ασφαλώς θα γίνει ό,τι πει η πλειοψηφία...

Εγώ παρέλαβα σήμερα κουτί + PSU από τον pitsunami πάντως ( :thanx2: Γιάννη ! ),οπότε,μόλις έχω τον σκληρό της Kambia και τη CPU του pooky,αρχίζει το δέσιμο του πρώτου PC και βλέπουμε..

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Plink είπε:
Με χαλάει έως με ενοχλεί λίγο η "εθνικιστική" προσέγγιση που έχουν τα δύο συγκεκριμένα site που λίνκαρε ο Κων/νος, ειδικά το blog...
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό να εμπλακούμε σε προσπάθειες που έχουν τόσο έντονο και στοχευμένο χαρακτήρα και προσέγγιση....

και για να μην παρεξηγηθώ ...το ίδιο θα έλεγα για οτιδήποτε έχει τόσο ξεκάθαρη ταυτότητα ...είτε είναι "εθνικιστικό", είτε "αναρχικό", είτε "θρησκευτικό" ή οτιδήποτε άλλο..

Θα προτιμούσα (αν και ξέρω ότι είναι δύσκολο έως αδύνατο) να βρούμε εμείς μόνοι μας ένα σχολείο στην εν λόγω περιοχή και να τους δίναμε ότι συγκεντρωθεί....η εμπλοκή με τέτοιες προσπάθειες πάντα με προβλημάτιζε...

Φυσικά, θα στηρίξω την όποια απόφαση εφόσον παρθεί συλλογικά....
Αγαπητέ Ηλία,

εγώ δεν πρότεινα να στηρίξουμε τις συγκεκριμένες ιστοσελίδες,

αλλά τους ομογενείς μας στη Βόρειο Ήπειρο.

Τα αντικείμενα (γιατί λεφτά ΔΕΝ δέχονται) έχουν αποδέκτες κάποια παιδάκια,

και όχι κάποιους webmasters ή moderetors.

Τα δε παιδάκια αυτά, ενδεχομένως να αγνοούν εντελώς την ύπαρξη των ιστοσελίδων αυτών.

Το θέμα είναι ότι ελάχιστες ιστοσελίδες καταδέχτηκαν να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για το θέμα αυτό.

Αν βρείτε την έκκληση που έκαναν οι ομογενείς μας, δημοσιευμένη σε κάπoια άλλη ιστοσελίδα,

πολύ ευχαρίστως να αλλάξετε την παραπομπή.

Προσωπικά θα χαιρόμουν ιδιαίτερα αν αυτή η είδηση, δε δημοσιευόταν μόνο στα συγκεκριμένα siteσ,

αλλά έμπαινε και στο http://www.in.gr (π.χ.) με την τεράστια επισκεψιμότητά του.

Φοβάμαι όμως, ότι μέχρι να "ευαισθητοποιηθούν" τα "κυριλέ" sites, η ενημέρωση και η γνωστοποίηση του προβλήματος θα παρέχεται μόνο από συγκεκριμένες σελίδες (δυστυχώς).

Το θέμα είναι μάλλον απλούστερο απ'ότι ενδεχομένως φαντάστηκες.

Οι ομογενείς μας απεύθυναν μια έκκληση για σχολικά είδη.

ΟΥΔΕΙΣ καταδέχτηκε να τη δημοσιεύσει, πλην ορισμένων σελίδων/φορέων.

Η προσπάθειά μας δεν έχει αποδέκτη αυτούς που δημοσιεύουν την είδηση (τα sites),

αλλά αυτούς που ζητούν τη βοήθειά μας (τους μαθητές).

Και αν συμφωνηθεί αυτό τελικά,απλά οφείλω να τονίσω ότι θα χρειαστεί να συνδράμουμε όλοι στα έξοδα αποστολής,μια κι Ήπειρο δε το βλέπω εύκολο να πηγαίνει κάποιος εξ' ημών... :D

exetlaios είπε:
Το θέμα είναι μάλλον απλούστερο απ'ότι ενδεχομένως φαντάστηκες.

Οι ομογενείς μας απεύθυναν μια έκκληση για σχολικά είδη.

ΟΥΔΕΙΣ καταδέχτηκε να τη δημοσιεύσει, πλην ορισμένων σελίδων/φορέων.

Η προσπάθειά μας δεν έχει αποδέκτη αυτούς που δημοσιεύουν την είδηση (τα sites),

αλλά αυτούς που ζητούν τη βοήθειά μας (τους μαθητές).

Πάσο τότε...εγώ δεν έφερα ουσιαστική αντίρρηση..απλώς είπα τον προβληματισμό μου...

Για αυτό και είπα ότι το ιδανικό για μένα είναι να μπορέσουμε εμείς σε επαφή με τα συγκεκριμένα σχολεία εκεί...

Εφόσον δεν υπάρχει εμπλοκή με συγκεκριμένα site/οργανώσεις...τότε έίμαι 1000% υπέρ...

άλλωστε και εγώ από την αρχή μίλησα για ακριτικά σχολεία κλπ...

Αναμφιβολα τα παιδακια εκει πανω μορφωνονται υπο πολυ δυσκολες συνθηκες και με αστεια υλικοτεχνικη υποδομη.Απλα θελει μια παραπανω οργανωση διοτι πρεπει να βρουμε καποιο ατομο εκει περα (πχ καποιο δασκαλο) που "σκαμπαζει" απο PC ωστε να καταφερει και να το λειτουργησει αλλα και να βαλει τα παιδακια στο νοημα.

Τα περι εθνικιστικων κορωνων που αναφερθησαν δεν μπορω να τα καταλαβω.Το ζητημα ειναι απλο.Ειναι παιδια,μακρια απο τη μητροπολη,που περνανε δυσκολα.

manos426f είπε:
Και αν συμφωνηθεί αυτό τελικά,απλά οφείλω να τονίσω ότι θα χρειαστεί να συνδράμουμε όλοι στα έξοδα αποστολής,μια κι Ήπειρο δε το βλέπω εύκολο να πηγαίνει κάποιος εξ' ημών... :D
Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν δεκάδες ενώσεις/σωματεία ομογενών κλπ στην Αθήνα,

που ταξιδεύουν τακτικά στη βόρειο Ήπειρο και θα χαρούν να τα μεταφέρουν για εμάς.

Δεν υπάρχει θέμα εξόδων μεταφοράς.

Προς αποφυγή παρεξήγησης (πάσης φύσης) ασφαλώς θα πρέπει να προτιμήσουμε σωματεία και οργανώσεις ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ από το κράτος, ώστε να μην ταυτιστούμε με οποιονδήποτε έχει πολιτικά ή/και ιδεολογικά κριτήρια και παράλληλα να είμαστε σίγουροι ότι τα πράγματα θα πάνε στον προορισμό τους και δε θα καταλήξουν αλλού.

exetlaios είπε:
Προς αποφυγή παρεξήγησης (πάσης φύσης) ασφαλώς θα πρέπει να προτιμήσουμε σωματεία και οργανώσεις ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ από το κράτος, ώστε να μην ταυτιστούμε με οποιονδήποτε έχει πολιτικά ή/και ιδεολογικά κριτήρια και παράλληλα να είμαστε σίγουροι ότι τα πράγματα θα πάνε στον προορισμό τους και δε θα καταλήξουν αλλού.
Με κάλυψες απόλυτα Κωνσταντίνε και με 2 προτάσεις συνόψισες τον όλο προβληματισμό μου....

Θα συμφωνήσω 1000% με το παραπάνω!!!

Ηλία, στόχος της πρότασής μου, ασφαλώς και ΔΕΝ ήταν να συνδεθούμε με ιδεολογικές ή πολιτικές ομάδες.

Όποιος θέλει να κινηθεί έτσι, μπορεί να το κάνει σε προσωπικό επίπεδο.

Εφόσον αποφασιστεί κάτι συλλογικό, συμφωνώ ότι δεν πρέπει να εμπλακούν άλλα κριτήρια (χωρίς να σημαίνει ότι εγκρίνω ή απορρίπτω, τις σελίδες αυτές).

Πάνο, όλοι οι επίσημοι φορείς της Β/Η, έχουν τα απαραίτητα κονέ,

για μεταφορά, προώθηση, μοίρασμα κλπ.

Εμείς απλώς το αφήνουμε και φεύγουμε.

Τα άλλα είναι δικιά τους δουλειά.

το "ζήτω το έθνος" μην το παίρνετε βαριά... ένας άλλος καλός προορισμός είναι ενα μικρο ορφανοτροφείο που έχει φτιάξει ένας νέος παππάς δεν θυμάμαι πως το λένε.. το ψάχνω και σας λέω πάλι..

μην το πάρετε πάλι περί θρησκείας και τέτοια γιατί όποιος με ξέρει, ξέρει οτι απέχω από των χριστιανισμό και κάθε θρησκεία.. (σε λίγο θα δίνουμε και πιστοποιητικό φρονημάτων για να πούμε την γνώμη μας αχαχαχαχα)

Ορίστε και photos από το ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ,πεντακάθαρο tower,μαζί με το PSU του,που συνεισέφερε ο φίλος pitsunami...

picture.php

picture.php

Ρε Γιαννη ειναι κυριολεκτικα αχρησιμοποιητο!

Να σαι καλα!

Ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να βρεθεί για να στεγάσει το δωρο-PC μας ! :thumb:

Έμεινα έκπληκτος ανοίγοντας τη συσκευασία,περιττό να το πω αυτό.

Επίσης,όπως καταλάβατε,έχουμε έτοιμο και το εξωτερικό χαρτόκουτο,με τα αφρολέξ του αλλά και τη προστατευτική σακούλα για το tower,για την αποστολή του κουτιού του PC μας,μόλις αυτό είναι έτοιμο.

(ναι,ασφαλώς κι αυτά ακόμη,είναι τα original δικά του! )

Λοπόν μάγκες, με "μπριζώσατε" και εμένα στο κόλπο !

Θυμήθηκα ότι έχω ένα έξτρα ζευγάρι ηχειάκια.

Όχι κάτι τέλειο, αλλά κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους.

Το προσφέρω ευχαρίστως για το "φιλανθρωπικό" PC,

ασχέτως του τελικού αποδέκτη του.

Αφαίρεσα από το αρχικό μου ποστ, το ένα από τα 2 links

καθώς ήταν ελαφρώς πολιτικοποιημένο.

Αφαίρεσα από το αρχικό μου ποστ, το ένα πό τα 2 links

καθώς ήταν ελαφρώς πολιτικοποιημένο.

Αφού τα αγοράζω χονδρική γιατί να μην προσφέρω ένα καινούριο μιάς και η εξωτερική εμφάνιση πρέπει να είναι σωστή! :D

O σκληρος δισκος ειναι 100% ΟΚ :D

Μανο την Δευτερα στον στέλνω οποτε απο την Τριτη ξεκινάς μονταρισμα ;)

Άψογα kambia ! :thumb:

Πρέπει πάντως να τονίσω την υ-πο-δειγ-μα-τι-κή συνεργασία όσων προσφέραν parts για το όλο εγχείρημα,ήδη και η CPU από τον pooky είναι στα χέρια μου,ενώ μέσα στο Σ/Κ θα παραλάβω και τα parts για το δεύτερο PC από τον ίδιο !

Φίλε portarinos78,μια και θα πάμε και για 2ο PCάκι,την 15'' CRT που αρχικά προσέφερες,θα την αξιοποιήσουμε εκεί !

Πίσω
Μπλουζα