Plink είπε:
Με χαλάει έως με ενοχλεί λίγο η "εθνικιστική" προσέγγιση που έχουν τα δύο συγκεκριμένα site που λίνκαρε ο Κων/νος, ειδικά το blog...
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό να εμπλακούμε σε προσπάθειες που έχουν τόσο έντονο και στοχευμένο χαρακτήρα και προσέγγιση....
και για να μην παρεξηγηθώ ...το ίδιο θα έλεγα για οτιδήποτε έχει τόσο ξεκάθαρη ταυτότητα ...είτε είναι "εθνικιστικό", είτε "αναρχικό", είτε "θρησκευτικό" ή οτιδήποτε άλλο..
Θα προτιμούσα (αν και ξέρω ότι είναι δύσκολο έως αδύνατο) να βρούμε εμείς μόνοι μας ένα σχολείο στην εν λόγω περιοχή και να τους δίναμε ότι συγκεντρωθεί....η εμπλοκή με τέτοιες προσπάθειες πάντα με προβλημάτιζε...
Φυσικά, θα στηρίξω την όποια απόφαση εφόσον παρθεί συλλογικά....
Αγαπητέ Ηλία,
εγώ δεν πρότεινα να στηρίξουμε τις συγκεκριμένες ιστοσελίδες,
αλλά τους ομογενείς μας στη Βόρειο Ήπειρο.
Τα αντικείμενα (γιατί λεφτά ΔΕΝ δέχονται) έχουν αποδέκτες κάποια παιδάκια,
και όχι κάποιους webmasters ή moderetors.
Τα δε παιδάκια αυτά, ενδεχομένως να αγνοούν εντελώς την ύπαρξη των ιστοσελίδων αυτών.
Το θέμα είναι ότι ελάχιστες ιστοσελίδες καταδέχτηκαν να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για το θέμα αυτό.
Αν βρείτε την έκκληση που έκαναν οι ομογενείς μας, δημοσιευμένη σε κάπoια άλλη ιστοσελίδα,
πολύ ευχαρίστως να αλλάξετε την παραπομπή.
Προσωπικά θα χαιρόμουν ιδιαίτερα αν αυτή η είδηση, δε δημοσιευόταν μόνο στα συγκεκριμένα siteσ,
αλλά έμπαινε και στο
http://www.in.gr (π.χ.) με την τεράστια επισκεψιμότητά του.
Φοβάμαι όμως, ότι μέχρι να "ευαισθητοποιηθούν" τα "κυριλέ" sites, η ενημέρωση και η γνωστοποίηση του προβλήματος θα παρέχεται μόνο από συγκεκριμένες σελίδες (δυστυχώς).
Το θέμα είναι μάλλον απλούστερο απ'ότι ενδεχομένως φαντάστηκες.
Οι ομογενείς μας απεύθυναν μια έκκληση για σχολικά είδη.
ΟΥΔΕΙΣ καταδέχτηκε να τη δημοσιεύσει, πλην ορισμένων σελίδων/φορέων.
Η προσπάθειά μας δεν έχει αποδέκτη αυτούς που δημοσιεύουν την είδηση (τα sites),
αλλά αυτούς που ζητούν τη βοήθειά μας (τους μαθητές).