Να εισαστε καλα παιδια.. τα καλα σας λογια ειναι το δικο μας χριστουγεννιατικο δωρο. Παρολες τις δυσκολιες που αντιμετωπισαμε (Η πρωτη φορα που βαλαμε deadline για τα χριστουγεννα, απανωτες εξαφανισεις λογω δουλειας στην συντακτικη ομαδα..) καταφεραμε να το φερουμε εις περας και on time..
DINO, τιποτα φιλε μου, και ηταν χαρα μου (παρολο που και παλι δεν μου βγηκαν οσα περιμενα, λογω δουλειας). Το δικο μου ευχαριστω στην ομαδα (και στα νεα συντακτικα μελη!) για την συμμετοχη τους στο εξαιρετικο τευχος που συναρμολογησαμε ολοι μαζι.
Leon είπε:
Μια γρήγορη ερώτηση στον PhilVr. Γράφεις στο review του PC-Ditto ότι μπορείς να παίξεις με αυτό στον ST adventures του PC, αλλά όλα τα παιχνίδια που αναφέρεις έχουν και ST version. Γιατί να τα παίξεις μέσω...Λαμίας;
Αυτο ειναι αληθεια φιλε Leon. Ο λογος που ανεφερα τα συγκεκριμενα ειναι και ο ιδιος της υπαρξης του PC-Ditto και της χρησιμοτητας του. Με λιγα λογια, PC σε εξομειωση και benchmark συμβατοτητας. Ναι μεν με αργοτερη ταχυτητα αλλα τα παιζει και μαλιστα ολα on the fly και χωρις τις ιδιοτροπιες υπολογιστων με Hercules που χρειαζοντουσαν το simcga και batch αρχειο autoexec.bat καθως το PC-Ditto μας χαριζε native cga.
Ο πιο ουσιαστικος λογος που εχει περασει ανεπιστρεπτι πλεον με την διαθεσιμοτητα software στο internet για τον ST (και για καθε αλλο μηχανημα αλλωστε) για οτι κυνηγουσαμε με το τουφεκι καποτε.. ειναι φανταζομαι οι ελειπης εως εντελως ανυπαρκτες αντιπροσωπειες Atari στην επαρχια που ηταν αδυνατο να βρεθει κατι αξιολογο (και ειδικα σε καθαροαιμο adventure), την εποχη που για IBM & Compatibles adventures εβρισκες και στο περιπτερο. Για αυτο και μονο τον λογο, το PC-Ditto μπορω να πω οτι ηταν το πιο χρησιμο προγραμμα που χρησιμοποιησα κατα κορον τον καιρο εκεινο, λογω της προσβασεως που εδινε σε "μη διαθεσιμο" software, που μαστιζε το μηχανημα αυτο σε περιοχες εκτος Αθηνας-Θεσσαλονικης.