Το είπα το πρωί στον Wally που συναντηθήκαμε, το γράφω και εδώ τώρα:billy είπε:Nα σημειωθεί πως ο διαγωνισμός έχει ήδη πάρει παράταση επ' αόριστον, διότι όπως ήταν αναμενόμενο με την κυκλοφορία του τεύχους την περίοδο των Χριστουγέννων, δεν είχε πολύ "κίνηση".
Υπενθυμίζουμε ότι για να υπάρξουν νικητές δεν είναι απαραίτητο να απαντηθούν σωστά όλες οι ερωτήσεις, αλλά όσο το δυνατόν περισσότερες.
Εγώ αρκετά πιο ψηλά , αλλά εξακολουθεί να με περνά. Σήμερα που συζητάγαμε δε μου ανέφερε τίποτα, αλλά δεν το'φερε κι η κουβέντα προς το περιοδικό. Να'ναι καλά το άτομο!alkis21 είπε:Ναι, τον γνώρισα σήμερα... του φτάνω κάπου στο στέρνο.
Όντως οι περισσότερες ερωτήσεις είναι δύσκολες.Maddog είπε:Το είπα το πρωί στον Wally που συναντηθήκαμε, το γράφω και εδώ τώρα:οι ερωτήσεις του διαγωνισμού σας ήταν εξωφρενικά δύσκολες, κάτι που αποθάρρυνε πολλούς από το να συμμετέχουν. Αν βλέπεις 40 ερωτήσεις και δεν έχεις απαντήσεις ούτε για τις 15, απλώς το παρατάς... :xm:
Οντως, ισχύουν όσα έγραψε παραπάνω ο Dino...Olorin είπε:Βέβαια τώρα μου ανοίξατε την όρεξη που είπατε πως είναι ακόμα σε ισχύ και κερδίζει ο... πλειοδότης.
Nαι, έχω ζητήσει να μου κοινοποιηθούν οι δικές σου απαντήσεις, και έχεις πολλές σωστές !!gtsamour είπε:Εγώ που έχω απαντήσει 30 από τις 42 ερωτήσεις να θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό? billy έχεις τσεκάρει στο email αν έχεις παραλάβει απαντήσεις και από ποιούς?