Phoenix 02 - Δεκέμβρης 2008

και πως ποσταρες εδω?

Απλα κανε δεξι κλικ Save As στη φωτογραφια του εξωφυλλου.

Μαλλον με το απλο κλικ σου ανοιγει το pdf και κατι δεν παει καλα με τη συνεργασια Browser και pdf reader
 
Ξεκίνησα να γράψω κάτι σαν "ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια", αλλά δεν το δικαιούμαι αφού η δική μου συμμετοχή σ'αυτό το αριστούργημα είναι μηδαμινή. Απλά θα πω λοιπόν κι εγώ ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους όσους έδωσαν την ψυχή τους για να προκύψει το Phoenix, κι ένα δεύτερο ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να λάβω κι εγώ μέρος.
 
!!

ΑΚΥΡΟ!! το διαβάζω τώρα...
 
alkis21 είπε:
αλλά δεν το δικαιούμαι αφού η δική μου συμμετοχή σ'αυτό το αριστούργημα είναι μηδαμινή
Tι λες καλέ,έτσι σου είπανε ; :D

ΚΑΜΙΑ συμμετοχή δεν είναι μηδαμινή,τι λέμε τώρα ;!;

alkis21 είπε:
κι ένα δεύτερο ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να λάβω κι εγώ μέρος.
Ά,όσο γι' αυτό,τώρα.....έμπλεξες !!! :D
 
Αλκη,θα αναφερθω ειδικα σε εσενα μιας και εισαι ο μονος απο την ομαδα που δεν ειχα τη χαρα να γνωριζω απο κοντα (αυτο διορθωνεται υποθετω ;) ).

Περα απο την αποψη μου που μπορει να θεωρηθει biased,το feedback που ειχα σε PMs και τηλεφωνηματα για το αρθρο σου,ηταν απιστευτα...
 
Παιδιά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για ακόμα μια φορά. Καταπληκτική δουλειά, δεν ξέρω τι άλλο να πω.
 
Φοβερή δουλειά με πολύ μεράκι! Συγχαρητήρια! Μου φαίνεται θα σταματήσω να αγοράζω το retro gamer! Lol!
 
Είστε όλοι αστέρια !!! RESPECT !!! ;-)
 
μπραβο παιδια πολυ καλη προσπαθεια! keep the 80s!
 
Λοιπόν, έχω ετοιμάσει μια λίστα με τα πράγματα που δεν είναι καλά και επιδέχονται βελτίωση στο Phoenix. Μπορείτε να τη βρείτε εδώ.
 
Πω πω μια λίστα!!!!!!

Ούτε του Super Market δεν είναι τόση!!!

Χε χε!!! alkis21, να είσαι καλά! :)

Να πω κι εγώ ένα ευχαριστώ στα παιδιά που έκαναν πραγματικότητα το δεύτερο τεύχος και ειδικά στον phil_vr που με "κάλυψε" στα reviews, καθώς για διάφορους λόγους, η προσφορά μου ήταν μικρή, σε αυτό το τεύχος, και επίσης ένα μεγάλο μπράβο στον Dtp-man Wally, για το όμορφο και λειτουργικό αποτέλεσμα!

Χαίρομαι που ανήκω στην ομάδα του Phoenix!
 
Να εισαστε καλα παιδια.. τα καλα σας λογια ειναι το δικο μας χριστουγεννιατικο δωρο. Παρολες τις δυσκολιες που αντιμετωπισαμε (Η πρωτη φορα που βαλαμε deadline για τα χριστουγεννα, απανωτες εξαφανισεις λογω δουλειας στην συντακτικη ομαδα..) καταφεραμε να το φερουμε εις περας και on time..

DINO, τιποτα φιλε μου, και ηταν χαρα μου (παρολο που και παλι δεν μου βγηκαν οσα περιμενα, λογω δουλειας). Το δικο μου ευχαριστω στην ομαδα (και στα νεα συντακτικα μελη!) για την συμμετοχη τους στο εξαιρετικο τευχος που συναρμολογησαμε ολοι μαζι.

Leon είπε:
Μια γρήγορη ερώτηση στον PhilVr. Γράφεις στο review του PC-Ditto ότι μπορείς να παίξεις με αυτό στον ST adventures του PC, αλλά όλα τα παιχνίδια που αναφέρεις έχουν και ST version. Γιατί να τα παίξεις μέσω...Λαμίας;
Αυτο ειναι αληθεια φιλε Leon. Ο λογος που ανεφερα τα συγκεκριμενα ειναι και ο ιδιος της υπαρξης του PC-Ditto και της χρησιμοτητας του. Με λιγα λογια, PC σε εξομειωση και benchmark συμβατοτητας. Ναι μεν με αργοτερη ταχυτητα αλλα τα παιζει και μαλιστα ολα on the fly και χωρις τις ιδιοτροπιες υπολογιστων με Hercules που χρειαζοντουσαν το simcga και batch αρχειο autoexec.bat καθως το PC-Ditto μας χαριζε native cga.

Ο πιο ουσιαστικος λογος που εχει περασει ανεπιστρεπτι πλεον με την διαθεσιμοτητα software στο internet για τον ST (και για καθε αλλο μηχανημα αλλωστε) για οτι κυνηγουσαμε με το τουφεκι καποτε.. ειναι φανταζομαι οι ελειπης εως εντελως ανυπαρκτες αντιπροσωπειες Atari στην επαρχια που ηταν αδυνατο να βρεθει κατι αξιολογο (και ειδικα σε καθαροαιμο adventure), την εποχη που για IBM & Compatibles adventures εβρισκες και στο περιπτερο. Για αυτο και μονο τον λογο, το PC-Ditto μπορω να πω οτι ηταν το πιο χρησιμο προγραμμα που χρησιμοποιησα κατα κορον τον καιρο εκεινο, λογω της προσβασεως που εδινε σε "μη διαθεσιμο" software, που μαστιζε το μηχανημα αυτο σε περιοχες εκτος Αθηνας-Θεσσαλονικης.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ευχαριστώ για την απάντηση phil_vr. Μάλλον είναι που πέσεις. Ήμουν επαρχία το '86-'87 και ένα κατάστημα υπολογιστών μια χαρά "υποστήριξη" είχε στον ST αλλά και στην Amiga. 'Ότι παιχνίδι κυκλοφορούσε το "είχε". ;)
 
Εύγε στην ομάδα! Πραγματικά επαγγελματική δουλειά από κάθε άποψη. Καλή συνέχεια!
 
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ! ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ!!!
 
Συγχαρητηρια παιδια για την φοβερη προσπαθεια!

Να ειστε παντα καλα και να εχετε παντα εμπνευση για ομορφες δημιουργιες :clap:
 
Ένα :bow: και από εμένα!

Με μία γρήγορη ματιά είδα πολλά ενδιαφέροντα αρθράκια!...

Θα διαβαστεί σύντομα ελπίζω... :thanx2:
 
Πολύ καλή δουλειά - το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο για τους φίλους των παλιών, αθάνατων 8bit! :)
 
Να σαι καλα Θοδωρη και να σου πω οτι εκτιμησα ιδιαιτερως την ευγενεια και την προθυμια σου!

Ελπιζω να σε βλεπουμε συχνοτερα!
 
Με την σειρά μου να δώσω πολλά συγχαρητήρια και στην ομάδα του 2ου τεύχους!

Άντε, πάμε για το 3ο τεύχος απτόητοι...

Υ.Γ. Ιδέα... Να βάλουμε και σελίδα με μαθήματα Basic (εκ μέρους μου για Amstrad CPC); Τουλάχιστον εκείνη την εποχή έκαναν θραύση σε αναγνωσιμότητα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα