Phoenix 02 - Δεκέμβρης 2008

Κάποια στιγμή όταν ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, θύμισέ μου να σου δώσω και κάτι ερωτησούλες που κόπηκαν επειδή ήταν πολύ μεγάλες (μεγαλύτερες και απο την τελευταία !!) :D
 
Olorin, megathanx για την δημοσιευση και την ενταξη στο DVD! Τιμη μας φιλε μου και να σε ευχαριστησω και εγω εκ μερους ολης της ομαδας.

Περι του διαγωνισμου μας.. τα αγαθα κοποις κτωνται.. τωρα για τα Ataroαγαθα.. ειπαμε να σας βγαλουμε την ψυχη!!! :) :) :)

Η αληθεια ειναι οτι αν ειχαμε περισσοτερα δωρα ισως να ειμασταν πιο ελαστικοι και χαλαροι στις ερωτησεις. Αλλα και τα λιγα που καταφεραμε να βαλουμε, εχουν το στιγμα του "μη ευρεως διαθεσιμα" οποτε ειπαμε να βαλουμε μια αναλογη κλιμακα δυσκολιας.

Ελπιζουμε να ειμαστε καλα και να καταφερουμε να σας χαρισουμε ακομα καλυτερα και περισσοτερα δωρα στο μελλον.
 
manos426f είπε:
Νότη,δηλαδή η επιλογή του τι θα μπει στο DVD του περιοδικού είναι καθαρά θέμα του αρχισυντάκτη,ε ;
Κοίτα, τυπικά, τον τελευταίο λόγο, ο αρχισυντάκτης τον έχει... Δηλαδή συνήθως του στέλνουμε εμείς links ή αρχεία ή πηγαίνουμε στο γραφείο με flash-άκια/δισκάκια και αυτός μετά οργανώνει το DVD...

Όμως, μη φανταστείς κανένα φοβερό "face control"... και ο Χρήστος και οι δυο προκάτοχοί του, είναι πολύ δεκτικοί και συνήθως οι βασικοί λόγοι για να μην μπει κάτι στο DVD είναι θέματα χώρου (κάτι που προφανώς, δεν αφορά σε αρχεία σαν το Phoenix, αλλά κυρίως σε patches, demos, mods κ.λπ. που είναι μερικές εκατοντάδες ΜΒ) και κυρίως χρόνου (βλέπεις, για να σταλεί για αναπαραγωγή εγκαίρως, συνήθως κλείνει πριν καν αρχίσει η συγγραφή των άρθρων του τεύχους, δηλαδή περίπου κοντά στην κυκλοφορία του προηγούμενου τεύχους).
 
ευχαριστω πολυ για το υπεροχο τευχος
 
Τώρα μόλις είδα και τα δύο τεύχη, πραγματικά εξαιρετική προσπάθεια, πολύ όμορφο layout. Θα ήθελα όμως και λίγο περισσότερο από κονσόλες, ειδικά για 16-bit συστήματα. Πολύ ωραίο το αφιέρωμα για τα παιχνίδια τρόμου, αν και δεν μπορεί να λείπει το Splatterhouse, το Castlevania ή το Haunted Mansion. Πολύ καλό πάντως, αναμένουμε τη συνέχεια!
 
backupper είπε:
Πολύ ωραίο το αφιέρωμα για τα παιχνίδια τρόμου, αν και δεν μπορεί να λείπει το Splatterhouse, το Castlevania ή το Haunted Mansion. Πολύ καλό πάντως, αναμένουμε τη συνέχεια!
Σε ευχαριστώ. Είχα αφήσει μερικά παιχνίδια "έξω" για το δεύτερο μέρος (αν αξιωθώ κανα φεγγάρι να κάτσω να το γράψω). By the way, το Splatterhouse είχε κυκλοφορήσει για τους 16bit υπολογιστές; Πάντα είχα την εντύπωση πως ήταν μόνο για το Megadrive.
 
Χτες ξαναδιαβαζα στο Android app του ISSUU το δευτερο τευχος του Phoenix να θυμηθω τα παλια. Ξαναδιαβαζα με προσοχη το special review του τευχους (Seven Cities of Gold) απο τον μαστερ Billy. Σημερα μπαινω GOG και το βλεπω στα new releases!
 
...αθάνατο παίγνιο. :thumbup:

H έκδοση του GOG είναι η Commemorative, που είχε αναφερθεί πολύ συνοπτικά στην παράγραφο των "sequels".
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Περασαν 9 χρονια απο το τευχος 2!

Νεκρανασταση διοτι τυχαια επεσα πανω σε μια προσφατη συνεντευξη του Theo Devil (δυστυχως οχι με ρετρο ενδιαφερον)

 
Που τον θυμήθηκες τον Θοδωρή!!!

Γνωστός dealer παιχνιδιών εκείνη την εποχή... ήταν "Χακεράς" (όπως τους αποκαλούσαμε πιτσιρικάδες). :)

9a80.5935.png

Φοβερός coder και demo developer!!

Παρακάτω μερικά links που έχουν demo του.

https://demozoo.org/sceners/12367/

http://zxdemo.org/authors/12367/

https://zxaaa.net/view_demos.php?a=Theo+Devil
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το δευτερο τευχος του Phoenix, ηταν το πρωτο στο οποιο εκανα το DTP. Σαν σημερα πριν 9 χρονια εκανα, με μεγαλο αγχος, τα τελευταια μαζεματα για να το "ελευθερωσω"
 
Ωραίο Περιοδικό αν υπήρχε σε έντυπη μορφή θα το αγόραζα .

Υπάρχει έντυπη ;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραίο Περιοδικό αν υπήρχε σε έντυπη μορφή θα το αγόραζα .

Υπάρχει έντυπη ;
:)  Όχι, peter_latin δεν υπάρχει σε έντυπη μορφή. Όποιος ήθελα να το έχει σε χαρτί απλά το κατέβαζε και το εκτύπωνε :)
 
Παιδιά υπάρχει πρόβλημα στο κατέβασμα του περιοδικού.
Παρεμπιπτόντως Χρόνια Πολλά !
 
@LIBAVIUS Διορθώθηκε.

Σε ευχαριστούμε για την επισήμανση.
 
Πίσω
Μπλουζα