Ok, το διάβασα, έστω και αν χρειάστηκαν... δυο δόσεις! ;-Ρ
Εξαιρετικό, απίστευτα αναλυτικό και λεπτομερές, αφού πρέπει να είναι το μεγαλύτερο αφιέρωμα για μπασκετικά παιχνίδια που διαβάζω ΧΩΡΙΣ να το έχω γράψει ο ίδιος... ;-Ρ
Δυστυχώς, από τη στιγμή που ο ίδιος ουδέποτε είχα Amiga, εκτός από... το παιχνίδι που δεν αναφέρεις (το οποίο το είχαμε λιώσει ένα ολόκληρο καλοκαίρι με έναν φίλο έχοντας φτιάξει ολόκληρη την Α'1 και Α'2), δεν θυμάμαι αν είχα παίξει κάποιο άλλο παιχνίδι μπάσκετ στον εν λόγω υπολογιστή (με τον φίλο μου που είχε την Amiga, ήμασταν περισσότερο του δίπτυχου "ποδοσφαιρικά games το μεσημέρι, real-life μπάσκετ το απόγευμα").
Ωστόσο, πολλά από τα παιχνίδια που αναφέρεις είχα την ευκαιρία να τα δω σε άλλα formats (One on One, Magic Johnson's Fast Break κ.λπ.), με αποκορύφωμα φυσικά το Double Dribble, το πρώτο παιχνίδι που αγόρασα για το πολυαγαπημένο μου NES-άκι (μετά προφανώς το Super Mario Bros. που συμπεριλαμβανόταν στο πακέτο) και από όσο γνωρίζω (και επιβεβαιώθηκα και από όσα διάβασα στο άρθρο σου), η μόνη ουσιαστική διαφορά με την έκδοση της Amiga ήταν τα γραφικά...
Όσο για το Tip Off, όπως έχω πει και αλλού, ήταν η πρώτη φορά που κατάλαβα πόσο αμπάσκετο είναι το Νησί... Πλέον συνεχίζω να το βλέπω καθημερινά...
//Ψήσου να γράψεις αντίστοιχο αφιέρωμα για μπασκετικά coin-ops στο Phoenix#8... ;-P