portarinos78
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 22
Αναφερει στο βιογραφικο του!miko63 είπε:αυτός πρέπει να ειναι αλλα ούτε που αναφέρει για το pixel πουθενά...
Αναφερει στο βιογραφικο του!miko63 είπε:αυτός πρέπει να ειναι αλλα ούτε που αναφέρει για το pixel πουθενά...
Για τα άλλα σου σχόλια περί γουρουνόπουλων, μπλεξίματος με την δικαιοσύνη, κλπ, πιστεύω πως ο Ρενάτο είναι ανοικτόμυαλος άνθρωπος και θα δεχτεί την απολογία σου, μιά και όπως είπες δεν το έκανες κακοπροαίρετα.Πάντως εδώ που τα λέμε, είχε και λίγο το προφιλ ιταλού μαφιόζου...
Να σε ρωτήσω τότε κάτι; Ποια θα ήταν η λογική αντίδραση ενός ανθρώπου που " καταλαβε οτι επροκειτο για παραδοσιακη φορουμικη πλακα που κατεληξε σε λιγες παραδοσιακες χοντραδες." όπως λες; Να απαντήσει σε ανάλογο ύφος μέσα από το συγκεκριμένο thread έτσι δεν είναι?Wally είπε:Διαβαζοντας το email του φιλτατου Ρενάτο διεγνωσα οτι καταλαβε οτι επροκειτο για παραδοσιακη φορουμικη πλακα που κατεληξε σε λιγες παραδοσιακες χοντραδες.
Ετσι ακριβως DINO, αν και κανενος η δουλεια ποτε δεν μου αρεσε, ακομη και σημερα, θα ηταν ομως πολυ ωραια να μας λεγαν κατι απο τα παλια που δεν γινοταν να τα γνωριζουμε εκεινη την εποχη.DINO είπε:Πάντως, έστω και με αφορμή αυτή την μικροπαρεξήγηση, καλό θα ήταν, όπως είπαν και προηγουμένως ο Wally και ο billy, να μοιραστεί ο κ. Γκρελλόνι τις αναμνήσεις του μαζί μας (όπως οι Γ. Κουσέρας, Κ. Λαδόπουλος και άλλοι) και έτσι θα καταλάβει πως είμαστε ένα μάτσο νοσταλγοί - τρελλαμένοι με τα '80s, και πως αγαπάμε οτιδήποτε "έχτισε" τις αναμνήσεις μας από εκείνη την εποχή... Ακόμα και τον ίδιο, γιατί ήταν μέρος αυτών των αναμνήσεων... (και ο αδερφός του φυσικά)...
Καλά τέτοια γράφε εσύ, και περίμενε να έρθουν να μας πουν τις αναμνήσεις τους!jaguar-man είπε:Ετσι ακριβως DINO, αν και κανενος η δουλεια ποτε δεν μου αρεσε...
Ε δεν θα τον παρακαλεσουμε κιολας, απλα αν ειχε την καλη διαθεση θα ηταν πολυ ωραιο για το forum μας να μοιραστουμε μαζι του κατι απο τα παλια.ikonsgr είπε:Κι'εγώ θα το ήθελα πολύ αυτό ρε παιδιά, αλλά απ'οτι λέει και ο ιδιος στο email που μου έστειλε :
"Επίσης, δεν μπαίνω σε φόρα για να απαντώ στον κάθε ένα, να φτιάχνω passwords, nicknames κτλ "
μάλλον χλωμό το βλέπω...
Αυτό είναι αλήθεια...ikonsgr είπε:Δυστηχώς όμως, απ'ότι φαίνεται οι νοσταλγοί - τρελλαμένοι με τα '80s,που λεει και ο jaguar-man, μάλλον νοσταλγούμε και αγαπάμε πολύ περισσοτερο τα 80's από αυτούς που "έχτισαν" τις αναμνήσεις μας από εκείνη την εποχή. Αν δεν κάνω λάθος παρόμοιες εκκλήσεις-προσκλήσεις και σε άλλους συντέκτες της εποχής έπεσαν στο κενό...
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.-DINO είπε:Αυτό δεν είναι ένα απλό forum....
Είναι το Greek Retro Maniax!
ikonsgr είπε:Καλά τέτοια γράφε εσύ, και περίμενε να έρθουν να μας πουν τις αναμνήσεις τους!
αν αφορα το forum να το δημοσιοποιησεις αν αφορα εσενα και παλι να το δομοσιοποιησεις( ενας για ολους και ολοι για εναν φιλε )ikonsgr είπε:portarinos78 ,αν και τα λες λίγο "ωμά" συμφωνώ απόλυτα μαζί σου (άλλωστε στο ιδιο πνευμα ήταν και η δική μου απάντηση αν την διαβασες, απλώς, λίγο ποιο "καθως πρέπει" ). Δηλαδή με 2 λόγια:"ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΙΟΥΜOΡ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΥΠΟΧΟΝΔΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ"
Οσο για την απορία σου για το αν "Ειναι καποια μορφη κομπλεξισμου ή μου φαινεται?" η απάντηση είναι μάλλον θετική!
Υ.γ Ετοιμάσου να δεχτείς τσουνάμι από επιστολές, e-mail, μυνήσεις κτλ
Α,παρεπιπτόντως ο κ. Grelloni μου ξαναέστειλε email-επιστολή, δεν ξέρω όμως αν πρέπει και χρειάζεται να την δημοσιοποιήσω και αυτή. Αναρωτιέμαι πόσο μεγάλος κόπος και πόσος πολύς χρονος μπορεί να φαντάζει σε ορισμένους το να κάνουν ένα απλό Loggin στο forum και να απαντησουν ΑΜΕΣΑ και όχι μέσω εκπροσώπων, όχι τιποτ'άλλο αλλά ήδη αρχίζω να αισθάνομαι "αντώναρος"