PIXEL=Time magazine clone?!

οχι απλα αναφερει οτι του πήρε συνεντευξη το pixel. νομίζω πάντως ότι το ξεκαθαρισε ο billy ότι αυτός είναι ο αδερφός του pixela.
 
Πω,πω πως έγινε έτσι ρε παιδιά!Σαν γουρουνόπουλο! :) Αλλιώς τον θυμάμαι πάντως σε κάτι φωτο σε παλιά user. Ηταν πολύ ποιο αδύνατος,αξύριστος και είχε ποιο μαφιοζικη φάτσα! Ισως να είναι αυτός που λεει ο billy αν και θυμάμαι ότι ο "γκρελονι" του user λεγόταν ρενάτο..
 
Σήμερα έλαβα το εξής email:


Α
γαπητέ, Χρόνια Πολλά


καταρχάς,


 


Επειδή μάλλον δεν ξέρετε την ιστορία, και κάπου μπλεχτήκατε, να σου πω εγώ πως έχουν τα πράγματα.


 


" Το User στην αρχή είχε αρχισυντάκτη τον Δρόσο, ο οποίος στο δεύτερο τεύχος προσέλαβε τον Δημήτρη (δεν θυμάμαι επώνυμο) και στο Τρίτο ο επιχειρηματίας, Δελής λεγόταν (γιατί θα έφευγε ο Δημήτρης φαντάρος) ζητούσε απεγνωσμένα κάποιο wizkid (ας το πούμε) όπου θα αναλάμβανε το περιοδικό του στους εξής τομείς:



1- Αρχισυνταξία



2- Γρηγορότερη παραγωγή (dtp, εκτύπωση, κτλ)



3- Μείωση λειτουργικών κόστων



Είχα πάει εγώ, και πέρασα ενα τραγικό Αύγουστο σε τυπογραφεία, Ντιτιπάδικα κτλ, στο τέλος τα κατάφερα. μην ξεχάσω εδώ ότι τότε για σχεδίαση σελίδων στο USER ήταν ο Διονύσης, ο οποίος παρουσιάζε ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΑ για τα τότε δεδομένα. ΠΡΙΝ απο το User δούλευα στο PCMAGAZINE/ΣΑΜΟΥΧΟΥ (ναι υπήρχε και τότε PC-MAG) όπου λόγω κακών αμοιβών έφυγα.


 


Το user το συνέχισα μέχρι το 5 ή 6 τεύχος αν θυμάμαι καλά. Το ενδιαφέρον μου όμως δεν ήταν τόσο στην φ'υση του περιοδικού, όσο στις τεχνικές διαδικασίες (τότε ήταν που άρχισε η εξάπλωση των Macintosh) και έψαχνα μια άλλη δουλειά. Μου είχε προταθεί να αναλάβω το περιοδικό της Apple, Rainbow (ΤΟ ΜΗΛΟ) αλλά για να μην αφήσω κενή την θέση μου (κοινώς να μην τους κρεμάσω) πρότεινα τον μεγαλύτερο μου αδερφό Ουμπέρτο για αρχισυντάκτη. Το background του ήταν (και είναι αφού είναι αρχισυντάτκης στο GAMES/TEΡΖΟΠΟΥΛΟΣ) τα παιχνίδια, είχε ανοίξει τότε και ένα από τα πρώτα computer shop στην Πατησίων. Έτσι ανέλαβε ο αδερφός μου. Μετά από κάποια τεύχη, (εγώ ήμουν ήδη στην Apple) ο Λεκόπουλος μου πρότεινε ή να αναλάβω το Pixel ή να τους βρω άνθρωπο για το Pixel. Έτσι κι έγινε και είχα προτείνει τον αδερφό μου για να φύγει από τον Δελλή (USER) και να πάει στο PIXEL. Μετα το PIXEL για διάφορους λόγους που δεν με αφορούν και μάλλον μπορεί να σας απαντήσει ο αδερφός μου, έφτασε στο τέλος του. Μετά έγινε αρχισυντάκτης του MonitorPC/ένθετο GAMES και εγώ έφτιαχνα το CD-ROM αυτού του περιοδικού. Το games αργότερα είχε αυτονομηθεί και ακόμη υπάρχει..... και η ιστορία συνεχίζεται.


 


Τώρα, για πες μου και εμένα να μάθω τι προβλήματα είχα με τις αρχές? Πως και έγινα μαφιόζος? Ποιόν έκλεψα?


 


Ο λόγος που απαντώ είναι γιατί διαπίστωσα από το retromaniax, πολλές κινήσεις προς το site μου και μου τράβηξε την περιέργεια να δω τι είναι.



Επίσης, δεν μπαίνω σε φόρα για να απαντώ στον κάθε ένα, να φτιάχνω passwords, nicknames κτλ και για αυτό ο πρώτος χρήστη αυτού του φόρα που βρήκα με ε-μειλ είσαι εσύ και για αυτό στο στέλνω. Εσύ με την σειρά σου προς αποκατάσταση όλων αυτών των αρλούμπων που γράφεις θα πρέπει να το κοινοποιήσεις και τουλάχιστον ένα συγνώμη θα ήταν αρκετό.



Το αν είμαι σαν γουρουνόπουλο ή οτιδήποτε άλλο είναι δικαίωμά μου. Πιθανώς στην ζωή σου ΑΝ είχες κάνει τα μισά από αυτά που έχω κάνει εγώ θα ήσουν ευτυχισμένος και ας ήσουν...γουρουνόπουλο.


 


Φιλικά



Ρενάτο Γκρελλόνι



http://www.renatogrelloni.com

 


respect στον billy, που μάλλον ξέρει κάτι από την ιστορία όλη.





Στο οποίο απάντησα τα εξής:

Φίλε μου,αν αισθάνεσαι προσβεβλημένος από το σχολιό μου, κανένα πρόβλημα να ζητήσω συγνώμη.


Όμως επειδή απ'οτι φαίνεται "ο πρώτος χρήστης αυτού του φόρα που βρήκες με ε-μειλ", τυγχάνει να είμαι και ο αυτός που έκανε το σχόλιο για σένα, αλλά και από το όλο ύφος της επιστολής σου, θα έλεγα ότι ασχέτως του τι έχεις κάνει στη ζωή σου, σίγουρα έχεις κάποιο πρόβλημα με το ΕΓΩ σου... Και εξαιτίας αυτού ,πέρνεις πολύ στα σοβαρά πράγματα που ΔΕΝ ειναι σοβαρά... Αν δεν το έχεις καταλάβει, στο συγκεκριμένο site, και ειδικά στο θέμα με το οποίο ασχοληθήκαμε με την.. υψηλοτητά σου, είμασταν 5-10 άτομα και κάναμε την πλάκα μας , 400 μέλη έχει όλο κι'ολο όλο το forum ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ!



Να ξέρεις επίσης ότι, όταν έχεις δικό σου site και εκθέτεις δημόσια προσωπικό σου υλικό (φωτογραφίες,βίντεο ή οτιδήποτε άλλο), θα πρέπει να μάθεις να δέχεσαι και την όποια κριτική, αν και το σχολιό μου ,πιστεψέ με ήταν εντελώς καλοπροαίρετο και με χιουμοριστική διάθεση, και μου βγηκε αυθόρμητα λόγω της τεράστιας διαφοράς που είδα στις φωτογραφίες σου και σ'αυτές που θυμόμουν απο το user (και που κατα πάσα πιθανότητα ήταν ο αδερφός σου)



Τέλος να σου θυμήσω ότι ο billy που όπως λες "μάλλον ξέρει κάτι από την ιστορία όλη" γράφει εδώ:
http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?t=2221&page=2


"o πιό γνωστός είναι ο Ουμπέρτο, ο αδερφός του. (ο αρχισυντάκτης-μαφιόζος των User/Pixel)"


 


Καλή χρονιά και μην τα πέρνεις όλα τόσο σοβαρά... :)


Φαντάζομαι την αντιδρασή σας τώρα....: EEEEEEEEE????? :animeek::animeek::eek::eek::eek:

Κανένας καλός δικηγόρος υπάρχει ρε παιδιά? Δεν την γλυτώνω την μύνηση! :biglaugh:
 
Εγω θα πω οτι πρεπει μεσα στη πλακα να ειμαστε λιγο πιο συγκρατημενοι οταν ομιλουμε για ατομα.

Διαβαζοντας το email του φιλτατου Ρενάτο διεγνωσα οτι καταλαβε οτι επροκειτο για παραδοσιακη φορουμικη πλακα που κατεληξε σε λιγες παραδοσιακες χοντραδες.

Θα ημουν παντως πολυ ευτυχης αν τα αδερφια Γκρελλόνι εγραφαν καμια αραδα για το περιοδικο και τα χρονια εκει στο φορουμακι μας.

Θα μας ενδιεφερε ολους πιστευω...
 
...παρακαλώ ψυχραιμία.

...ikonsgr, απλά συμπλήρωσα πάνω στο post που ήδη είχες κάνει παραπάνω (ακολουθεί quote):

Πάντως εδώ που τα λέμε, είχε και λίγο το προφιλ ιταλού μαφιόζου...
Για τα άλλα σου σχόλια περί γουρουνόπουλων, μπλεξίματος με την δικαιοσύνη, κλπ, πιστεύω πως ο Ρενάτο είναι ανοικτόμυαλος άνθρωπος και θα δεχτεί την απολογία σου, μιά και όπως είπες δεν το έκανες κακοπροαίρετα.

Πάντως οι όποιες (ανέκδοτες και μη) πληροφορίες μας έρχονται για τον περιοδικό τύπο της εποχής (ειδικά γύρω απο τα "παρασκήνια" :D ), είναι πάντα καλοδεχούμενες !!
 
Wally είπε:
Διαβαζοντας το email του φιλτατου Ρενάτο διεγνωσα οτι καταλαβε οτι επροκειτο για παραδοσιακη φορουμικη πλακα που κατεληξε σε λιγες παραδοσιακες χοντραδες.
Να σε ρωτήσω τότε κάτι; Ποια θα ήταν η λογική αντίδραση ενός ανθρώπου που " καταλαβε οτι επροκειτο για παραδοσιακη φορουμικη πλακα που κατεληξε σε λιγες παραδοσιακες χοντραδες." όπως λες; Να απαντήσει σε ανάλογο ύφος μέσα από το συγκεκριμένο thread έτσι δεν είναι?

Αντ'αυτού όμως γιατί ο κ.grelloni μπήκε στον κόπο να μου στείλει ολόκληρη επιστολή στο προσωπικό μου e-mail (εμφανέστατα θιγμένος από τις χοντράδες που λέμε εδω πέρα :) ) με την απαίτηση να το δημοσιοποιήσω και στο retro maniax; Μήπως ακριβώς γιατί ΔΕΝ κατάλαβε αυτό που λες;

Το μόνο που έχω να πω είναι πως ,η.... "ευθιξία" και η αίσθηση του χιούμορ που έχει ο καθένας μας κρίνεται από το πως αντιδρά σ'αυτά που γράφουν οι άλλοι...

Υ.γ Κύριε moderator billy, μήπως να κανονίζαμε μία press conference στο Ζάππειο προς απολογία και δημόσια συγνώμη εκ μέρους μου? :) (κύριε Ρενάτο ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ έτσι? )
 
Πάντως, έστω και με αφορμή αυτή την μικροπαρεξήγηση, καλό θα ήταν, όπως είπαν και προηγουμένως ο Wally και ο billy, να μοιραστεί ο κ. Γκρελλόνι τις αναμνήσεις του μαζί μας (όπως οι Γ. Κουσέρας, Κ. Λαδόπουλος και άλλοι) και έτσι θα καταλάβει πως είμαστε ένα μάτσο νοσταλγοί - τρελλαμένοι με τα '80s, και πως αγαπάμε οτιδήποτε "έχτισε" τις αναμνήσεις μας από εκείνη την εποχή... Ακόμα και τον ίδιο, γιατί ήταν μέρος αυτών των αναμνήσεων... (και ο αδερφός του φυσικά)...
 
DINO είπε:
Πάντως, έστω και με αφορμή αυτή την μικροπαρεξήγηση, καλό θα ήταν, όπως είπαν και προηγουμένως ο Wally και ο billy, να μοιραστεί ο κ. Γκρελλόνι τις αναμνήσεις του μαζί μας (όπως οι Γ. Κουσέρας, Κ. Λαδόπουλος και άλλοι) και έτσι θα καταλάβει πως είμαστε ένα μάτσο νοσταλγοί - τρελλαμένοι με τα '80s, και πως αγαπάμε οτιδήποτε "έχτισε" τις αναμνήσεις μας από εκείνη την εποχή... Ακόμα και τον ίδιο, γιατί ήταν μέρος αυτών των αναμνήσεων... (και ο αδερφός του φυσικά)...
Ετσι ακριβως DINO, αν και κανενος η δουλεια ποτε δεν μου αρεσε, ακομη και σημερα, θα ηταν ομως πολυ ωραια να μας λεγαν κατι απο τα παλια που δεν γινοταν να τα γνωριζουμε εκεινη την εποχη.
 
Κι'εγώ θα το ήθελα πολύ αυτό ρε παιδιά, αλλά απ'οτι λέει και ο ιδιος στο email που μου έστειλε :


"Επίσης, δεν μπαίνω σε φόρα για να απαντώ στον κάθε ένα, να φτιάχνω passwords, nicknames κτλ "


μάλλον χλωμό το βλέπω...
 
jaguar-man είπε:
Ετσι ακριβως DINO, αν και κανενος η δουλεια ποτε δεν μου αρεσε...
Καλά τέτοια γράφε εσύ, και περίμενε να έρθουν να μας πουν τις αναμνήσεις τους! :biglaugh::biglaugh::biglaugh:
 
ikonsgr είπε:
Κι'εγώ θα το ήθελα πολύ αυτό ρε παιδιά, αλλά απ'οτι λέει και ο ιδιος στο email που μου έστειλε :
"Επίσης, δεν μπαίνω σε φόρα για να απαντώ στον κάθε ένα, να φτιάχνω passwords, nicknames κτλ "


μάλλον χλωμό το βλέπω...
Ε δεν θα τον παρακαλεσουμε κιολας, απλα αν ειχε την καλη διαθεση θα ηταν πολυ ωραιο για το forum μας να μοιραστουμε μαζι του κατι απο τα παλια.
 
Αυτό δεν είναι ένα απλό forum....

Είναι το Greek Retro Maniax! :headbangdude:
 
Δυστηχώς όμως, απ'ότι φαίνεται οι νοσταλγοί - τρελλαμένοι με τα '80s,που λεει και ο jaguar-man, μάλλον νοσταλγούμε και αγαπάμε πολύ περισσοτερο τα 80's από αυτούς που "έχτισαν" τις αναμνήσεις μας από εκείνη την εποχή. Ξερω'γω ρε παιδιά, ο καθένας το βλέπει απο την δική του οπτική γωνία. Ισως αν ειμασταν κι'έμεις στα "απο μέσα" => βλέπε τρέξιμο,άγχος ,πολύ δουλειά και απο λεφτά ....., ίσως να μην είχαμε τον ιδιο ενθουσιασμό που έχουμε, ζώντας τα "απ'εξω" ως αναγνώστες! ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ikonsgr είπε:
Δυστηχώς όμως, απ'ότι φαίνεται οι νοσταλγοί - τρελλαμένοι με τα '80s,που λεει και ο jaguar-man, μάλλον νοσταλγούμε και αγαπάμε πολύ περισσοτερο τα 80's από αυτούς που "έχτισαν" τις αναμνήσεις μας από εκείνη την εποχή. Αν δεν κάνω λάθος παρόμοιες εκκλήσεις-προσκλήσεις και σε άλλους συντέκτες της εποχής έπεσαν στο κενό...
Αυτό είναι αλήθεια...

Εμείς πάντως είμαστε εδώ, και όποτε θέλήσουν να μας μιλήσουν, "οι πόρτες είναι ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα" (Maddog! Στη θέση σου! :D )
 
Kι'εγώ υπόσχομαι να μην ξανασχολιάσω/συκοφαντήσω κανέναν! :tounge: :stfu::icon_lol:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Νομιζω οτι καλα κανατε και αποφυγατε να σχολιασετε με το γνωστο ρετρομανιακο καυστικο τροπο το mail του Grelloni με το δεδομενο οτι αυτος δεν ειναι ή δε θελει να ειναι σε θεση να απαντησει εδω μεσα αμεσα (αν και νομιζω οτι απο κααααααπου παρακολουθει τα οσα γραφονται τωρα εδω για εκεινον). Συμφωνω με το ο,τι οταν εκτιθεσαι στο δικτυο με φωτο κλπ δινεις λαβη στον καθενα να σχολιασει ο,τι του κατεβει. Ειναι σαν να ανοιγεις το σπιτι σου για καθε περαστικο και ο καθενας να σχολιαζει πως το εχεις διακοσμησει. Τοτε ποιος θα φταιει, ο σπιτονοικοκυρης ή ο "επισκεπτης"? Τελος παντων πολυ ασχοληθηκαμε με το θεμα αλλα νομιζω οτι το τελευταιο διαστημα εχει μπλεξει το ζητημα του τι ειναι θεμιτο και ελευθερο να γινεται δημοσια (με αφορμη και τα περι σατιρας και των οριων αυτης). Εγω νομιζω οτι οταν δε προσβαλεται καποιος χυδαια και με κακη προθεση πρεπει να υπαρχει ανεκτικοτητα ειδικα οταν αυτος ο καποιος αυτοεκτιθεται σε κοινη θεα χιλιαδων και βαλε ματιων. Ας μεινουμε εδω αλλα ας μην αποτελεσει αυτο αφορμη για μελλοντικους περιορισμους στο φορουμ γιατι οντως θα καταληξουμε να γραφουμε αποστειρωμενα και με το σταγονομετρο :biglaugh: Ενα γ@μ# φορουμ των 50-60 ατομων ουσιαστικα ειμαστε και κανουμε τη πλακα μας χωρις παρεκτροπες! ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΙΟΥΜOΡ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΥΠΟΧΟΝΔΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Δηλαδη να θιχτω κι εγω που οι φιλοι μου με φωναζουν μαφιοζο ιταλο επειδη διδασκω ιταλικα :biglaugh::biglaugh:

Επισης κατι τελευταιο που μου τη δινει αφανταστα γενικοτερα. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ? οποιος πραγματικα κανει ΚΑΤΙ στη ζωη του δε το διαλαλει σαν να πουλαει πατατες στη λαικη. Ειναι καποια μορφη κομπλεξισμου ή μου φαινεται? Ειναι στο ιδιο στυλ με τη απαισια νεοελληνικη ερωτηση: "ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ?" (απαραιτητα με φωνη πολλων ντεσιμπελ). Το σχολιο αυτο ειναι γενικοτερο και δεν αφορα το συγκεκριμενο κυριο που νομιζει οτι θιχτηκε απο τα σχολια στο φορουμ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
portarinos78 ,αν και τα λες λίγο "ωμά" συμφωνώ απόλυτα μαζί σου (άλλωστε στο ιδιο πνευμα ήταν και η δική μου απάντηση αν την διαβασες, απλώς, λίγο ποιο "καθως πρέπει" ). Δηλαδή με 2 λόγια:

"ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΙΟΥΜOΡ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΥΠΟΧΟΝΔΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ"

Οσο για την απορία σου για το αν "Ειναι καποια μορφη κομπλεξισμου ή μου φαινεται?" η απάντηση είναι μάλλον θετική! :)

Υ.γ Ετοιμάσου να δεχτείς τσουνάμι από επιστολές, e-mail, μυνήσεις κτλ :D

Α,παρεπιπτόντως ο κ. Grelloni μου ξαναέστειλε email-επιστολή, δεν ξέρω όμως αν πρέπει και χρειάζεται να την δημοσιοποιήσω και αυτή. Αναρωτιέμαι πόσο μεγάλος κόπος και πόσος πολύς χρονος μπορεί να φαντάζει σε ορισμένους το να κάνουν ένα απλό Loggin στο forum και να απαντησουν ΑΜΕΣΑ και όχι μέσω εκπροσώπων, όχι τιποτ'άλλο αλλά ήδη αρχίζω να αισθάνομαι "αντώναρος" :biglaugh::biglaugh::biglaugh:
 
ikonsgr είπε:
portarinos78 ,αν και τα λες λίγο "ωμά" συμφωνώ απόλυτα μαζί σου (άλλωστε στο ιδιο πνευμα ήταν και η δική μου απάντηση αν την διαβασες, απλώς, λίγο ποιο "καθως πρέπει" ). Δηλαδή με 2 λόγια:"ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΙΟΥΜOΡ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΥΠΟΧΟΝΔΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ"

Οσο για την απορία σου για το αν "Ειναι καποια μορφη κομπλεξισμου ή μου φαινεται?" η απάντηση είναι μάλλον θετική! :)

Υ.γ Ετοιμάσου να δεχτείς τσουνάμι από επιστολές, e-mail, μυνήσεις κτλ :D

Α,παρεπιπτόντως ο κ. Grelloni μου ξαναέστειλε email-επιστολή, δεν ξέρω όμως αν πρέπει και χρειάζεται να την δημοσιοποιήσω και αυτή. Αναρωτιέμαι πόσο μεγάλος κόπος και πόσος πολύς χρονος μπορεί να φαντάζει σε ορισμένους το να κάνουν ένα απλό Loggin στο forum και να απαντησουν ΑΜΕΣΑ και όχι μέσω εκπροσώπων, όχι τιποτ'άλλο αλλά ήδη αρχίζω να αισθάνομαι "αντώναρος" :biglaugh::biglaugh::biglaugh:
αν αφορα το forum να το δημοσιοποιησεις αν αφορα εσενα και παλι να το δομοσιοποιησεις( ενας για ολους και ολοι για εναν φιλε :cool: :cool: :cool: )
 
Πίσω
Μπλουζα