PIXEL=Time magazine clone?!

Σαφώς και αφορά και το forum και θα έλεγα ότι εμμεσώς πλην σαφώς μιλάει απαξιωτικά για το forum μας (και γενικά για τα ελληνικά forum) .Επισης εμμεσως πλην σαφώς και πάλι, αφήνει να εννοηθεί ότι είναι πολύ ποιο retro μανιακός από εμάς ,αλλά.... κρατάει τις αναμνήσεις για τον εαυτό του...

Αν θέλετε να.... "το πάρει το ποτάμι" θα πρέπει πρώτα οι Κύριοι Moderator να με ανακυρήξουν εκπροσωπο τύπου του retromaniax και να μου παράξουν νομική κάλυψη! :biglaugh::biglaugh::biglaugh::biglaugh:
 
Λοιπόν κύριοι, αρκετά με αυτήν την ιστορία. Είναι ανεπίτρεπτο και αντίθετο προς τους κανόνες του forum να ξεκινάει μέλος τέτοια αντιδικία μέσω emails ειδικά με μη μέλη που μόνα τους ζητούν να μην παρενοχλούνται. Η δημοσιοποίηση αυτής της προσωπικής αντιδικίας δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με το πνεύμα και την δικτυακή αποστολή του GRM.

Προσωπικά σέβομαι και τιμώ απεριόριστα τον κ. Grelloni για την συνεισφορά του όλα αυτά τα χρόνια, η οποία συνέβαλε καθοριστικά στην διάδοση της Πληροφορικής στην Ελλάδα. Όποιος τον ξαναενοχλήσει ή δημιουργήσει αφορμή να ξανασχοληθεί με αρνητικό τρόπο με το φόρουμ μας θα έχει να κάνει μαζί μου.

Εκ της Διαχειρίσεως.
 
Καλό θα είναι να σταματήσει η αντιπαράθεση εδώ.

Οι συγγνώμες εδόθησαν, και καιρός είναι να ποστάρουμε και κάτι OnTopic...

Αλήθεια, το ΤΙΜΕ, συνεχίζει να βγαίνει;
 
To νεόφυτο μέλος ikonsgr προστέθηκε στο banlist:

Α) Λόγω υβριστικής / προκλητικής συμπεριφοράς προς τον διαχειριστή του forum (το υβριστικό post διεγράφη επίσης)

Β) Εξαιτίας της αμετανόητης μεταφοράς των διαπροσωπικών του προστριβών με τρίτους εντός του GRM, η οποία προκάλεσε εν γένει αναστάτωση και αχρείαστο πρόβλημα στην φήμη του forum (το οποίο και με απαράδεκτο τρόπο προσπάθησε να εμπλέξει).

Προς DINOS: Ναι, το TIME Magazine συνεχίζει να κυκλοφορεί. Η ηλεκτρονική του έκδοση βρίσκεται εδώ: http://www.time.com/time/
 
Πίσω
Μπλουζα