Καταπληκτική ιστορία! Τι κρίμα που τελείωσε...Τωρα θα το βλέπουμε σε επανάληψη κάθε καλοκαίρι, στην πρωινή ζωνη του MEGA CHANNEL.....Ευχαριστούμε Σταύρο!stayros είπε:Την τελευταια φορα ειχαμε μεινει στο σημειο που ο σιδερας ειχε παει να ειδοποιησει τον Ρομπεν.......ΤΕΛΟΣ
Φοβεροί στίχοι όπως πάντα! Ο τροβαδούρος του site έγραψε πάλι !PAPPOYS είπε:Το ατσάλι ο ένοχος
του δήμιου θα νιώσει
Οι πράσινοι φύλακες
Είχανε γνώση !
Καλά!!! ότι θα παίρναμε και μαθήματα σωστής χρήσης των ασπίδων και των όπλων, ε, δεν το πίστευα ποτέ!!! Έχω πάθει πλάκα!!! Μήπως ξέρεις και από Βέσπα??PAPPOYS είπε:[Και η ιστορική λεπτομέρεια που σχεδόν όλοι την κάνουν λάθος σε διοράματα :Στην κονταρομαχία, η ασπίδα και το κοντάρι κρατιούνται στα "ανάποδα" χέρια ! Αν μιλάμε δηλ. για δεξιόχειρα που ξεκινάει δεξιά του χωρίσματος, το κοντάρι κρατιέται στο δεξί χέρι (κανονικά δηλαδή πρέπει τη στιγμή της σύγκρουσης να περνάει ανάμεσα από το σώμα του αναβάτη και το λαιμό του αλόγου).
Δεν είναι μάθημα, είναι απλή λογική ! Αν δεν τα κρατούσαν έτσι, δεν θα υπήρχε λόγος να έχουν ασπίδεςότι θα παίρναμε και μαθήματα σωστής χρήσης
Ξέρω, αλλά προτιμώ το παλιο καλό αλογάκιΜήπως ξέρεις και από Βέσπα??
3317 Glow in the dark Ghosthoundead είπε:Φιλε επαθα πλακα τελεια ολα ειναι πανεμορφα σε ευχαριστω!:animeek: Εγω επαθα μια μανια τελευταια με καποια κοματια spooky που εχουνε glow effect.Ειχα φαει το κολυμα απο ενα φαντασματακι που ειχα παρει μικρος.Το θυμασαι ετσι?
PAPPOYS είπε:Φαντάζεσαι όμως κονταρομαχίες με βέσπες ???
Καλά ο τύπος που το έφτιαξε, δεν παίζεται! Ευχαριστούμε spybil! Να δείτε και τα υπόλοιπα βιντεάκια του τύπου...είναι απίστευτα!Spybil είπε:Και μια που ο λόγος είναι για μηχανάκια... απολαύστε]