:[:[D@redevil είπε:Εγώ δε θα σε πω μπράβο ρε! Όλο μπράβο σε λέω! :flower:
Θες να με ξεκανεις ε?D@redevil είπε:Θέλω ιστοριούλαααααααα!!! #)
Δημιουργησε σχολη ο Νεντ Σταρκ οταν εχασε το κεφαλι του....D@redevil είπε:(βλέπω και το game of thrones αυτό το διάστημα, οπότε είναι πιο επίκαιρο από ποτέ το θεματάκι σου! :flower: )
Σε ευχαριστω πολυ Nemo!!!:[ :thanx2:Nemo είπε:Ευγε Stayre !!!!
Βαζεις φυτιλιες...recry2:Nemo είπε:Αναρρωτιεμαι αν θα ειχε ενδιαφερον πρωτα απ ολα για τον ιδιο τον Stayro (αλλα και για τους αλλους) και ειναι εφικτο βεβαια να μεταφερθει καποιο απο τα ρετιρε-σεναρια εδωhttp://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?7184-%D4%EF-%D1%E5%F4%E9%F1%DD-%E7-%E4%E9%EA%DE-%F3%E1%F2-%F0%EB%EF%EA%DE-fanfic/page10
με ... playmobil ?????
Ωραιος Χρησταρα!!!!Lord_Makro είπε:Ανέβηκε και 3ο μέρος γουέστερν... η μεγάλη ληστεία!
http://playmobilman.blogspot.gr/2013/10/a-western-story-part-3.html
Enjoy
Ευχαριστω πολυ!!!zisof είπε:Μπράβο Stayros!!! Φανταστική δουλειά με πολύ πολύ μεράκι!!! Πάντα τέτοια!!!
Προς το παρον διαλειμα...αλλα ολο και κατι θα σκαρφιστω. :zisof είπε:Τι άλλο να περιμένουμε???
Ποιος μιλησε για βοηθους Η' για παντρειες? Οτι γινεται,το κανω εντελως μονος μου!!!zisof είπε:Να υποθέσω πάντως πως όταν μεγαλουργείς δεν έχεις "βοηθούς" (βλέπε τέκνα) ε???
Και οπως ειδες τα καταφερνω μια χαρα...zisof είπε:Δεν μπορώ ούτε να φανταστώ πως τα καταφέρνεις διαφορετικά ...
Είναι όμορφη αυτή η "τρέλα" !!! Και να μην την αποκηρύξεις ποτέ στη ζωή σου!!!stayros είπε:Ποιος μιλησε για βοηθους Η' για παντρειες? Οτι γινεται,το κανω εντελως μονος μου!!!
Και οπως ειδες τα καταφερνω μια χαρα...
Το εχω ξαναπει και παλιοτερα...κανω απλα την τρελα μου,το χομπυ μου,το παθος μου και τιποτα παραπανω!!!
Και χαιρομαι που αυτο το μερακι και αυτη η τρελα εχει ανταποκριση σε ολους εσας!!!! #)
Να 'σαι καλα Μαριαννακι μου, σε ευχαριστω πολυ!!!! :flower:D@redevil είπε:Gotta admit, Halloween's awesome - το ίδιο και το αφισάκι σου!
Happy Halloween, λοιπόν & μας έταξες από τώρα για του χρόνου!
(P.S. η αριστερή φιγούρα είναι από figures? Η δεξιά είναι, και είμαι σίγουρη, οπότε δε ρωτάω! )
Σε ευχαριστω πολυ Λορενα μου,να 'σαι καλα!!! :flower:Λορένα είπε:Σταυρο εχεις αστειρευτο ταλεντο, μερακι και ιδεες.
Ειναι εξαιρετικα τα οσα ειδα
Κριμα που χανονται μεσα στα σχολια μονο.. Αλλα καπου πρεπει και εμεις να εκφρασουμε τον θαυμασμο μας
Ωραιο...του χρονου θα εισαι πιο ετοιμος....stayros είπε:Εκει στα εξωτερικα (που θα ελεγε και η Βασιλειαδου... ) γιορτασαν πριν μερικες μερες το Halloween.