Χεχε, σωστος! Αρα, το επομενο βημα ειναι να τραβηξεις παμπολλες φωτο, καρε καρε, και να τις ενωσεις να γινει ενα ωραιο animation!pardalotzatziki είπε:Σταυρο ανεβαζεις τη μπαρα καθε φορα...
Λεμε τωρα...
Χεχε, σωστος! Αρα, το επομενο βημα ειναι να τραβηξεις παμπολλες φωτο, καρε καρε, και να τις ενωσεις να γινει ενα ωραιο animation!pardalotzatziki είπε:Σταυρο ανεβαζεις τη μπαρα καθε φορα...
Να 'σαι καλα Παρδαλε,σε ευχαριστω πολυ!!! :thanx2:pardalotzatziki είπε:Σταυρο ανεβαζεις τη μπαρα καθε φορα...Πολυ καλο στησιμο...
Βρε...μην αναβεις φωτιες!GregoryGR είπε:Χεχε, σωστος! Αρα, το επομενο βημα ειναι να τραβηξεις παμπολλες φωτο, καρε καρε, και να τις ενωσεις να γινει ενα ωραιο animation!
Λεμε τωρα...
Σε ευχαριστω Χρηστο, να'σαι καλα!Lord_Makro είπε:Τώρα το είδα, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!και το εσωτερικό του εργαστηρίου του Αϊ Βασίλη όλα τα λεφτά
+1000and1 είπε:Παντού υπάρχει ένα playmobil
Να είσαι καλά Παρδαλε Ευχαριστώ πολύ κ Χρόνια Πολλά!!!pardalotzatziki είπε:!!! Η καλυτερη φατνη! Καλα Χριστουγεννα... :beerz:
stayros είπε:Βρε....τοσες απορειες,τοσες συμβουλες,τοση βοηθεια.....για να βγαλεις αυτο??????!!!!!!!!!!
:nono: :nono: :nono: :nono: όχι τόσο εύκολαstayros είπε:Απαπαπαπαπα.... :tsktsk: ...σε διαγραφω απο μαθητη μου!!!! :ban:
Να είσαι καλά Σταυρή κ Χρόνια Πολλάstayros είπε:Αντρικο...ζωγραφισες παλι!!!!
Την άλλη φορά θα πάρω τον βοηθό σου να κάνει μια guest εμφάνιση κ στην δική μου ιστορία. :animlaugh: :animlaugh: :animlaugh: :tease: :tease: :tease:stayros είπε:Αλλα πειρατικο νησακι χωρις πειρατες....ξερω 'γω... :xm: ...
Ας εβαζες εναν να κανει cameo εμφανιση στο τελος . :tease:
Ευχαριστώ πολύ Ναταλή κ Χρόνια ΠολλάKambia είπε:Πανέμορφη φάτνη. Καλά Χριστούγεννα
Χαίρομαι που σ' άρεσε Μαριάννα :flower: αλλά να κάνω μια διευκρίνιση σχετικά με το avatar για να μην παρεξηγηθώ. Η εικόνα που έχω επιλέξει δεν είναι δικιά μου αλλά την βρήκα στο net. Είδες πως ταίριαξε όμως?D@redevil είπε:Α, ώστε τώρα κατάλαβα από που το avatar!
Πανέμορφη δουλειά, μικρέ! Απλά. πανέμορφη! :flower:
Να είσαι καλά Katerinak :thanx2: :thanx2: :thanx2:katerinak είπε:and1 πανεμορφη η φατνη που ετοιμασες συγχαρητηρια
Ευχαριστώ πολύ Rio και Χρόνια Πολλά!!!!RIO είπε:όμορφη και ζεστή φάτνη. Καλά Χριστούγεννα σε όλους!