Άσχετο,θα υπάρξει και Μουσείο στα sets που κυκλοφορούν κοντά στα Χριστούγεννα του 2012,είναι από αυτά με χάρτινο σκηνικό,που συνήθως έχουν 15?.Με θέμα κλοπή είναι κι αυτό!D@redevil είπε:Μισό λίγο, γιατί μπερδεύτηκα.
Σταύρε, δικό σου είναι τούτο? Πολύ καλοστημένο - νόμιζα ότι ήταν από κάποιον άλλο (προς εξωτερικό μεριά! ).
Εξαιρετικό & επίκαιρο, όπως λέχθηκε!
Nαι...το ομολογω...κυρια Προεδρος...δικο μου το εργο!!!!D@redevil είπε:Μισό λίγο, γιατί μπερδεύτηκα.
Σταύρε, δικό σου είναι τούτο? Πολύ καλοστημένο - νόμιζα ότι ήταν από κάποιον άλλο (προς εξωτερικό μεριά! ).
Εξαιρετικό & επίκαιρο, όπως λέχθηκε!
Ξερω σε πιο αναφερεσαι.Στο κατωθι...με κωδικο 4168.thebest20 είπε:Άσχετο,θα υπάρξει και Μουσείο στα sets που κυκλοφορούν κοντά στα Χριστούγεννα του 2012,είναι από αυτά με χάρτινο σκηνικό,που συνήθως έχουν 15?.Με θέμα κλοπή είναι κι αυτό!
Έχω την εντύπωση (και με βάση τη φωτό που έβαλε ο Σταύρος πιο κάτω) ότι τα λεφτά είναι καλά, γι' αυτά που παίρνεις: 3 φιγούρες & 2 οχήματα!thebest20 είπε:Άσχετο,θα υπάρξει και Μουσείο στα sets που κυκλοφορούν κοντά στα Χριστούγεννα του 2012,είναι από αυτά με χάρτινο σκηνικό,που συνήθως έχουν 15?.Με θέμα κλοπή είναι κι αυτό!
(Κα Πρόεδρος?! Lol! Mέχρι τ' αυτιά κοκκίνησα! )stayros είπε:Nαι...το ομολογω...κυρια Προεδρος...δικο μου το εργο!!!! Χαιρομαι που σ'αρεσε!
Να υποθέσω,ο συνεργάτης των ληστών ήταν αστυνομικός,και τον είχε βάλει ο Διοικητής της Αστυνομίας για να τους παρακολουθεί!stayros είπε:Στο τελος ο Διοικητης της Αστυνομιας
συγχαιρει τον "συνεργατη" των
ληστων...Γιατι ομως?
Προβολή συνημμένου 47121
Δεν το χάνω με τίποτα!!!!!!stayros είπε:Η συνεχεια και το τελος στο επομενο...
Το τι ψήνομαι για fanfic με playmobil, δεν φαντάζεσαι!stayros είπε:Η συνεχεια και το τελος στο επομενο...
Και όχι μόνο το τέλος!stayros είπε:Ελπιζω να σας αρεσε το τελος
αυτης της μικρης ιστοριας.
Αύριο? Μεθαύριο? Πότε?stayros είπε:Θα τα ξαναπουμε συντομα... :
Εεεεεε...δεν εχω κατι ετοιμο... :D@redevil είπε:Αλλά θέλουμε και ιστορία! Ε!
Μακαρι να ηταν δικα μου...guitarmaniac είπε:τα τελευταια διοραματα που ανεβασες, ειναι δικα σου?
Α ναι,μαλλον πρεπει να βρω που μενεις....χαχαχαχα
οπως και να εχει απλα συγχαρητηρια!!!!