Karavasilator
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 31
ολόκληρη ιστορία, αλλά αρκετά ακριβά πλέον δυστυχώς, έβλεπα χαλαρά να χτυπάνε 100+ κάτι ωραία σκηνικά η ψηλό μεγάλα σπίτια..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Σοβαρά, δεν ξέρω τι ακριβώς έπρεπε να κάνω με τον φωτισμό. Δόκιμασα πολλά αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος. Πάλι καλά υπάρχει ένα picasa κ σώζουμε κάπως την κατάσταση.stayros είπε:Ελα,πες την αληθεια......Πλακα μας κανεις ετσι?????!!!!![]()
Ευχαριστώ πολύ Ajax κ καλή χρονιάAjax87 είπε:Πολυ ωραιο and1!!
Χρονια Πολλα σε ολους!!
kadmos είπε:Χρόνια πολλά. Φοβερό διόραμα!
...και να το συνεχίσεις!
Kambia είπε:Μια χαρά το παςΚαι φαίνεται πολύ ωραίο! Αντε περιμένουμε όλη την ιστορία.
Να 'σαι καλα Αντρικο, σε ευχαριστω πολυ φιλαρακι!!! :flower:and1 είπε:οοοοοοοο καλορίζικο κ καλά διοράματα φίλε![]()
Νομίζω το ήθελες εδώ κ πολύ καιρό κ ήρθε η ώρα που το απέκτησες
![]()
and1 είπε:Θέλουμε κ άλλα διοράματα :shake:
Ευχαριστω πολυ kpanag!!!! :thanx2:kpanag είπε:Μπράβο Stayros!!!
Καλορίζικο και από εμένα! Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο!!!!![]()
Σε ευχαριστω πολυ Βασιλη, να ΄σαι καλα!!! :thanx2:RIO είπε:Καλορίζικο Σταύρο....![]()
Για μενα,η καλυτερη σειρα της playmobil και η μονη original σειρα.... χωρις επανεκδοση!!!!Spybil είπε:Αγαπημένο θέμα, πληγή που δεν λέει να κλείσει!!!
Ευχαριστω πολυ Σπυρακο!!!!Spybil είπε:Με'γειά, με'γειά, με'γειά...
Spybil είπε:Btw αυτό είναι όλο?? κάτι περισσότερο? τόση προίκα πήρες![]()
Εχμμμμ.....ναι.....το ξεχασα..... :angel_grig είπε:Πονηρουλη...και δεν ειπες τιποτα οταν περασα χτες....τετοια ετοιμαζες...
:thanx2: :thanx2:kadmos είπε:Καλορίζικος στoν 19ο αιώνα!
Το ιδιο ελεγα επισης....kadmos είπε:Ευτυχώς (για την τσέπη) όταν είχε βγει η σειρά λόγω του "ροζ" τη θεωρούσα "κοριτσίστικη" τότε (ασφαλώς δεν είναι) και κατ' επέκταση δεν με τράβηξε, παρότι είναι υπέροχη σειρά.
angel_grig είπε:Θελουμε και αλλο!!!
kadmos είπε:Αναμένουμε!
Καλη αρχη για το 2015 και απλη.stayros είπε:Επιτελους....μετα απο πααααααααααρα πολυ καιρο....
pardalotzatziki είπε:Καλη αρχη για το 2015 και απλη.![]()
Να 'σαι καλα spirtoulis!!! :flower:spirtoulis είπε:Ωραίο σκηνικό. Σόρι που ρωτάω, αυτή τη σειρά έχουν σταματήσει να την κατασκευάζουν?