Karavasilator
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 30
ολόκληρη ιστορία, αλλά αρκετά ακριβά πλέον δυστυχώς, έβλεπα χαλαρά να χτυπάνε 100+ κάτι ωραία σκηνικά η ψηλό μεγάλα σπίτια..
Σοβαρά, δεν ξέρω τι ακριβώς έπρεπε να κάνω με τον φωτισμό. Δόκιμασα πολλά αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος. Πάλι καλά υπάρχει ένα picasa κ σώζουμε κάπως την κατάσταση.stayros είπε:Ελα,πες την αληθεια......Πλακα μας κανεις ετσι?????!!!!
Ευχαριστώ πολύ Ajax κ καλή χρονιάAjax87 είπε:Πολυ ωραιο and1!!
Χρονια Πολλα σε ολους!!
kadmos είπε:Χρόνια πολλά. Φοβερό διόραμα!
...και να το συνεχίσεις!
Kambia είπε:Μια χαρά το πας Και φαίνεται πολύ ωραίο! Αντε περιμένουμε όλη την ιστορία.
Να 'σαι καλα Αντρικο, σε ευχαριστω πολυ φιλαρακι!!! :flower:and1 είπε:οοοοοοοο καλορίζικο κ καλά διοράματα φίλε Νομίζω το ήθελες εδώ κ πολύ καιρό κ ήρθε η ώρα που το απέκτησες
and1 είπε:Θέλουμε κ άλλα διοράματα :shake:
Ευχαριστω πολυ kpanag!!!! :thanx2:kpanag είπε:Μπράβο Stayros!!!
Καλορίζικο και από εμένα! Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο!!!!
Σε ευχαριστω πολυ Βασιλη, να ΄σαι καλα!!! :thanx2:RIO είπε:Καλορίζικο Σταύρο....
Για μενα,η καλυτερη σειρα της playmobil και η μονη original σειρα.... χωρις επανεκδοση!!!!Spybil είπε:Αγαπημένο θέμα, πληγή που δεν λέει να κλείσει!!!
Ευχαριστω πολυ Σπυρακο!!!!Spybil είπε:Με'γειά, με'γειά, με'γειά...
Spybil είπε:Btw αυτό είναι όλο?? κάτι περισσότερο? τόση προίκα πήρες
Εχμμμμ.....ναι.....το ξεχασα..... :angel_grig είπε:Πονηρουλη...και δεν ειπες τιποτα οταν περασα χτες....τετοια ετοιμαζες...
:thanx2: :thanx2:kadmos είπε:Καλορίζικος στoν 19ο αιώνα!
Το ιδιο ελεγα επισης.... ......kadmos είπε:Ευτυχώς (για την τσέπη) όταν είχε βγει η σειρά λόγω του "ροζ" τη θεωρούσα "κοριτσίστικη" τότε (ασφαλώς δεν είναι) και κατ' επέκταση δεν με τράβηξε, παρότι είναι υπέροχη σειρά.
angel_grig είπε:Θελουμε και αλλο!!!
kadmos είπε:Αναμένουμε!
Καλη αρχη για το 2015 και απλη.stayros είπε:Επιτελους....μετα απο πααααααααααρα πολυ καιρο....
pardalotzatziki είπε:Καλη αρχη για το 2015 και απλη.
Να 'σαι καλα spirtoulis!!! :flower:spirtoulis είπε:Ωραίο σκηνικό. Σόρι που ρωτάω, αυτή τη σειρά έχουν σταματήσει να την κατασκευάζουν?