Playmobil. Τα δικά μας (ΟΧΙ στα κουτιά τους)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Arduinna
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Με προκαλείτε να στήσω τώρα όλα τη μεσαιωνική σειρά του 78 και να έχουμε εγκεφαλικά....

Kambia Τέλειο το σπτάκι σου και εύγε που το έχεις σε αυτή την κατάσταση.

Στο Playmobil Fan Park πουλάνε κάτι από αυτά τα σπιτάκια?Είναι σε σακουλάκι?

Playmolover είπε:
Με προκαλείτε να στήσω τώρα όλα τη μεσαιωνική σειρά του 78 και να έχουμε εγκεφαλικά....Kambia Τέλειο το σπτάκι σου και εύγε που το έχεις σε αυτή την κατάσταση.
Ευχαριστώ playmolover.

Όλη τη μεσαιωνική σειρά!? 8) Αν θες βοήθεια στο στήσιμο σφύρα :D

Playmolover δεν θελω να σε βαλω σε κοπο αλλα...............

|

|

|

|

|

|

^---> Θελουμε φωτογραφιες και συντομα παρακαλω ;) !!!

Οποτε τα στησεις δηλαδη!

thebest20 είπε:
Στο Playmobil Fan Park πουλάνε κάτι από αυτά τα σπιτάκια?Είναι σε σακουλάκι?
Αυτά που πουλάνει στο Fan Park και είναι σε σακουλάκι, όπως πολύ σωστά αναφέρεις, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα παλιά. Διαφορετικά δεν θα έσκαγα 400 ευρουλάκια Χριστουγεννιάτικα για να συμπληρώσω τα κενά μου.

Όσο για τους υπόλοιπους, παιδιά μου λείπουν κομμάτια ακόμα για να στηθούν αλλά σύντομα πιστεύω θα έχει ολοκληρωθεί το project...

Και επειδή μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα, αυτά υπάρχουν κάτω από το δέντρο μας....

picture.php

και τον κύριο με τα κόκκινα δίπλα στην άλλη φάτνη τον αναγνωρίζετε νομίζω...

picture.php

Φάτνη 3996 Geobra 2001

Οι μάγοι με τα δώρα 3997 Geobra 1999

Santa Geobra 4679 Special 2007

Επανεκδίδονται κάθε χρόνο

Τι άλλο θα υπήρχε κάτω από το δέντρο της οικογένειας Playmolover;;;;

Καλές γιορτές σε όλους

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
thebest20 με εκανες να κατεβασω και να βγαλω τα playmobile απο τις κουτες που τις ειχα...Υπεροχες αναμνησεις μπορω να πω :D

Τραβηξα και μερικες φωτογραφιες xD /emoticons/laugh@2x.png 2x" width="20" height="20" />

[edit] dead photos [edit]

Πολύ ωραία...από τα δικά σου έχω την ξυπόλητη κυρία που την έχεις 3 φορές,τον άντρα με τα πατίνια,αυτόν με το κανό και το κασκόλ στο λαιμό του και την κυρία με το ροζ φόρεμα και το ροζ-άσπρο καπέλο,η οποία περιέχεται στο set με το βασιλιά και τη βασίλισσα!

Eβγαλα και το καστρο το ειχα τεμαχισει σε 5 κομματια για να το συναρμολογο πιο ευκολα xD /emoticons/laugh@2x.png 2x" width="20" height="20" />

attachment.php

Πολύ ωραίο είναι!Το πίσω σπιτάκι που φαίνεται είναι από τα μεσαιωνικά και ήταν ξεχωριστό από το κάστρο?Είχα κόλλημα και με αυτά,είχε η αδερφή μου 2 τέτοια,αλλά δυστυχώς ήταν διαλυμένα και κάποια κομμάτια είναι στα σκουπίδια,ενώ κάποια άλλα στο πατάρι!

thebest20 είπε:
Πολύ ωραίο είναι!Το πίσω σπιτάκι που φαίνεται είναι από τα μεσαιωνικά και ήταν ξεχωριστό από το κάστρο?Είχα κόλλημα και με αυτά,είχε η αδερφή μου 2 τέτοια,αλλά δυστυχώς ήταν διαλυμένα και κάποια κομμάτια είναι στα σκουπίδια,ενώ κάποια άλλα στο πατάρι!
Οχι το πισω σπιτακι δεν ειναι ξεχωριστο καθολου με το καστρο

Να σας γυρίσω στα παλιά καλά σετ :)

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Τέλειο είναι!Και από ότι φαίνεται είναι Lyra πρώτης γενιάς!Το Headquarters που είναι μέσα,νομίζω ότι υπήρχε σε ξεχωριστό κτίριο και όχι μαζί με το Fort Union.

thebest20 είπε:
Τέλειο είναι!Και από ότι φαίνεται είναι Lyra πρώτης γενιάς!Το Headquarters που είναι μέσα,νομίζω ότι υπήρχε σε ξεχωριστό κτίριο και όχι μαζί με το Fort Union.
Oχι Best μαζί ήταν. Δεν έχει γίνει καμιά αλλαγή. :)

Πεστε και παιρνετε! Μας ψαρωσε η Kambia! Kudos!

Παιδια καπως πρεπει να σπασουμε αυτο το thread σε 3-4 καινουργια. Εχει γινει χαωδες

Kambia είπε:
Oχι Best μαζί ήταν. Δεν έχει γίνει καμιά αλλαγή. :)
Απλά έχω δει ότι υπάρχει και headquarters ξεχωριστό κτίριο...και επίσης ένας φίλος μου είχε το fort union της Lyra δεύτερης γενιάς και ήταν μόνο τα φρούρια και όχι μέσα κτίριο.Οπότε της πρώτης γενιάς το είχε μέσα!

Πάνω που ήμουν έτοιμος να post-άρω, γιατί είχα το "οχυρό" και θυμάμαι στα σίγουρα πως η σκοπιά/παρατηρητήριο ήταν εσωτερικά δλδ μέσα στο οχυρό, βρήκα αυτό...

Προβολή συνημμένου 4017

Το παράξενο είναι πως όλα τα δικά μου playmobil θυμάμαι πως ήταν της LYRA !!!!???

Γιατί τι διαφορά έχει αυτό έχει σκοπιά;

Το ίδιο σετ πάντως έχει βγει και από την μητρική geobra και από την LYRA αλλά και από όλες τις χώρες με playmobil license...

Από ότι φαίνεται,του φίλου TZANNSPY δεν έχει το κτίριο Headquarters μέσα και επίσης είναι Fort-Union ενώ της Kambia είναι Fort-Randall.

Και φαίνεται τελείως άδειο!

Και ο φίλος μου έχει το Fort Union σαν του φίλου TZANNSPY γι'αυτό και μου έκανε εντύπωση το Headquarters της Kambia (μάλλον πρέπει να είναι πιο συλλεκτικό γιατί δεν το είχα ξαναδεί)

Πίσω
Μπλουζα