Την δεσποσύνη με τον αργαλειό την έχω! Είναι από τα καλύτερα φετινά κομμάτια!thebest20 είπε:Βάζω κι εδώ τα δικά μου μέχρι στιγμής!!!
Φίλε μου θέλει συστηματική έρευνα σχεδόν κάθε βράδυ... εγώ βγαίνω "περίπολο" 2 με 3 τα ξημερώματα με το αυτοκίνητο και μέχρι στιγμής όλο και κάτι ξετρυπώνω!corollagr είπε:Εχω αγορασει και γω καποια καινουργια κομματια western (δυστυχως δεν βρισκω καποιον να μου τα χαρισει... ασε που εχω γινει γραφικος, ναι μεν κοιταω διακριτικα αλλά επιμονα τις σκουπιδιαρες) και καποια χυμα απο διαφορες αγγελιες... Τα καινουργια ειναι στη συσκευασια τους.. Οταν παω με τη συζυγο σε καποιο SM παιρνω και μια φιγουρα (εκπληξη)...
stayros είπε:Το 5300 ειναι απο τους καλυτερους κωδικους που εβγαλε η Playmobil και γενικα η Βικτωριανη σειρα - η αλλιως Ροζ Σειρα - ειναιμια απο τις πιο πετυχημενες,ασχετα αν απευθυνοταν εξ αρχης σε κοριτσια. ...
Οσο για τα "ξενα σωματα" οπως αναφερεις,μην πτοεισαι καθολου,μια χαρα εχουν ταιριαξει!
thebest20 είπε:Εκπληκτικές εικόνες,λατρεύω τη συγκεκριμένη σειρά!Ωραία και τα "ξένα sets" ίσως έπρεπε να το γεμίσεις περισσότερο στον ένα όροφο.
NIOBH είπε:Πανέμορφο!!! Αρχοντικό με τα όλα του!!!
Ευχαριστώ πολύ φίλοι μου και χαίρομαι που βρίσκετε και εσείς ότι τα ξένα σετ ταίριαξαν. Το είχαμε εμπλουτίσει και άλλο (όλοι οι όροφοι ήταν γεμάτοι), μάλιστα η κόρη μου έκοψε από μία διαφήμιση οίκου χαλιών διάφορα κλασσικά χαλιά και τα "έστρωσε" στο πάτωμα. Από ότι θυμάμαι ήταν πολύ ωραίο το αποτέλεσμα...Kambia είπε:Ο κρυφός πόθος του κάθε playmobilα είναι αυτό το βικτοριανό!....Όσο για τα "ξένα" κομμάτια έχουν δέσει ωραιότατα.
Ναταλί γιατι;;; (ο άσχετος ρωτάει, χαχα)!!Kambia είπε:Θα κλάψω....
Γιατί τα playmospace είναι κάτι που δε βρίσκεις πολύ εύκολα και κυρίως όχι σε τέτοιες τιμές!viking4a είπε:Ναταλί γιατι;;; (ο άσχετος ρωτάει, χαχα)!!
Ξεχασα να βάλω την φωτο με το καπάκι, μη νομίζετε ότι το πηρα incomplete!!