Ευχαριστώ πολύ! Είναι το αγαπημένο της κόρης μου και το διαφυλάξαμε καλά. Θυμάμαι, της είχα πάρει μερικά σετ από τη ροζ σειρά για τον εμπλουτισμό του, αλλά πρέπει να είναι συσκευασμένα με το σπίτι σε μία τεράστια κούτα. Θα ρωτήσω την κόρη μου και θα επανέλθω.thebest20 είπε:Υπέροχο το αρχοντικό και διαχρονικότατο,είσαι πολύ τυχερός που το έχεις σε καλή κατάσταση.Έχω κι εγώ το 5305 και χαίρομαι που μεγάλωσα με αυτό.Ότι θέματα έχεις από τη σειρά του αρχοντικού (φιγούρες,αμάξια κλπ) μπορείς να τα ποστάρεις;
Παρακαλώ όλες οι απαντήσεις να δοθούν μέσω πμ, για να μην έχουμε θέματα με διαφήμιση εμπόρων / καταστημάτων. Thanks!Monsieur1 είπε:παιδια καλησπέρα!! το καλοκαιρι τελειωνει σιγα σιγα, οποτε πρεπει να βρουμε δουλιτσα για το χειμωνα...ξερει κανεις καποιο μαγαζι/παλαιοπωλειο στην Αθηνα, που να πουλαει μεταχειρισμενα playmobil???
Με ενδιαφερει και εμενα...Ας μου στειλει καποιος πμD@redevil είπε:Παρακαλώ όλες οι απαντήσεις να δοθούν μέσω πμ, για να μην έχουμε θέματα με διαφήμιση εμπόρων / καταστημάτων. Thanks!
Με ενδιαφερει και εμενα..Ας στειλει καποιος πμ.Monsieur1 είπε:παιδια καλησπέρα!! το καλοκαιρι τελειωνει σιγα σιγα, οποτε πρεπει να βρουμε δουλιτσα για το χειμωνα...ξερει κανεις καποιο μαγαζι/παλαιοπωλειο στην Αθηνα, που να πουλαει μεταχειρισμενα playmobil???
Φλο--> floh--> flohmarkt--> παζάρι στην Γερμανία..corollagr είπε:"στο φλο";
Καταπληκτικά!thebest20 είπε:Βρήκα κι αυτά από συλλέκτη.Υπέροχα κυρίως τα βικτωριανά!