Oυτε η Calamity καθεται...thebest20 είπε:Πολύ ωραίο είναι,αν και λογικά δεν θα μπορεί να καθήσει σε καρέκλα.
Καμια παρεξηγηση Ναταλι μου! :flower:Kambia είπε:Ωραίο. Αφιέρωσες πάλι. Θα πω όμως τί δε μου "κάθετε" καλά στο μάτι (χωρίς παρεξήγηση ). Το καπέλο!
Και αυτό γιατί ο υπόλοιπος ρουχισμός είναι βαμμένος στο χέρι ενώ το καπέλο έχει αυτή τη γυαλάδα του έτοιμου βαμμένου πλαστικού και χτυπάει ξένο πάνω της. Θα το προτιμούσα βαμμένο και αυτό στο χέρι.
Οντως...το ομοιωμα ειναι λιγο.....Μπρρρρρρρρ..... recry:Kambia είπε:Υγ. Τρόμαξα βραδιάτικα με την φώτο της original Marie Tepe
Να ΄σαι καλα Γρηγορη, σε ευχαριστω φιλαρακι!!!!angel_grig είπε:Mπραβο Σταυρο!! Ζωγραφισες παλι!(κυριολεκτικα και μεταφορικα).Συμμετοχη για βραβειο παιζει??
Μπραβο για την κατασκευη και για αυτο που κανεις για τα παιδια σου.Ιωάννης1ος είπε:http://www.retromaniax.gr/vb/album.php?albumid=2893
Εδώ πόσταρα το άλμπουμ που θα εμπλουτίζω με φωτογραφίες για την κατασκευή ενός πλοίου Βίκινγκ που σχεδίασα μόνος μου!
Δεν κατασκευάζω ακριβή ρέπλικα υπό κλίμακα!
Ο σκοπός της άσκησης είναι να διασκεδάσω μαζί με τον γιο μου φτιάχνοντας ένα πλοίο που θα φιλοξενήσει τους βίκινγκ μας!
Φίλε pardalotzatziki, τα χαρτόνια είναι από κορν-φλεικς και από μικρές κούτες γάλατος! Αυτή την στιγμή η κατασκευή είναι σε αρχικό στάδιο! Θα επενδυθεί το εξωτερικό με χαρτονένια σανιδάκια και θα ενισχυθεί το εσωτερικό με επένδυση από χαρτόνι και 2ο πάτωμα πουθα βοηθήσει να στερεωθεί το κατάρτι και οι κωπηλάτες να είναι πιο ψηλά στην κουπαστή!!!pardalotzatziki είπε:Μπραβο για την κατασκευη και για αυτο που κανεις για τα παιδια σου.Το μονο που θα προτεινα ειναι να βρεις χαρτονια για μακετες/κατασκευες για να κρατανε περισσοτερο οι κατασκευες σου.
Εναλλακτικη λυση για να μην αγοραζεις ειναι χαρτονια απο συσκευασιες, π.χ. απο κορν φλεϊκς
χαχα δεν το προσεξα με την πρωτη...Ιωάννης1ος είπε:Φίλε pardalotzatziki, τα χαρτόνια είναι από κορν-φλεικς και από μικρές κούτες γάλατος! Αυτή την στιγμή η κατασκευή είναι σε αρχικό στάδιο! Θα επενδυθεί το εξωτερικό με χαρτονένια σανιδάκια και θα ενισχυθεί το εσωτερικό με επένδυση από χαρτόνι και 2ο πάτωμα πουθα βοηθήσει να στερεωθεί το κατάρτι και οι κωπηλάτες να είναι πιο ψηλά στην κουπαστή!!!
1ον. Ενίσχυση εσωτερικής πλευράς πλοίου ΒίκινγκKambia είπε:Ενδιαφέρον. Μου άρεσε η απόδοση των ξύλων που έχετε κάνει. Αναμένουμε περισσότερες φωτογραφίες και ανάλυση του όλου εγχειρήματος.
Φίλε μου οι αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια με συντροφεύουν πάντα όπως όλους μας εδώ! Διαβάζοντας τα ποστ σε όσα θρεντ προλαβαίνω γεμίζω με νοσταλγία βιωνοντας μέρος των αναμνήσεων μου ξανα μέσα από την συλλογική πια μνήμη που συλλέγεται - αναπτύσσεται εδώ!...(τι λέω τώρα...)pardalotzatziki είπε:Μπραβο Ιωαννη, χασαπης ή οχι, ειναι σιγουρο οτι αυτα δεν προκειται ποτε να τα ξεχασουν τα παιδακια σου.Οπως και εμεις ολοι που μιλαμε για αναμνησεις εδω στο φορουμ, θυμομαστε αυτες τις λεπτομερειες που εχουν μεινει στο μυαλο μας απο κατι που κανανε οι γονεις μας.
Πολλες φορες ψαχνουμε να θυμηθουμε κατι αλλα δεν γινεται. Οι εντονες αναμνησεις ομως απο κατι σαν αυτο που κανεις εσυ,
ηταν απο εκεινη τη στιγμη που συνεβαινε κατι διαφορετικο και το μυαλο μας την κατεγραφε για παντα ως αξεχαστη εμπειρια.
Δεν ξερω τι καταλαβατε, το εχω ξαναπει, στην εκθεση δεν ειμαι καλος
Αν εβγαλες νοημα απο αυτα που εγραψα, τοτε ενταξειΙωάννης1ος είπε:Φίλε μου οι αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια με συντροφεύουν πάντα όπως όλους μας εδώ! Διαβάζοντας τα ποστ σε όσα θρεντ προλαβαίνω γεμίζω με νοσταλγία βιωνοντας μέρος των αναμνήσεων μου ξανα μέσα από την συλλογική πια μνήμη που συλλέγεται - αναπτύσσεται εδώ!...(τι λέω τώρα...)
Ούτε εγώ ήμουν καλός στην έκθεση οι λέξεις πάντα με περιορίζουν στο να εκφράσω ακριβώς αυτά που έχω στο κεφάλι μου!
Ιωάννης1ος είπε:Καλησπέρα παιδιά, χθες παίζοντας με τους ινδιάνους και τους καουμποϊδες χάθηκε το φτερό της Ποκαχόντας...Έχουμε και έναν ταγματάρχη(έτσι τον λέω εγώ...) που δεν είχε ζώνη για το σπαθάκι του... άντε βρε θα σε βολέψω και εσένα...