I will prove you wrong!stayros είπε:Υ.Γ. Ξερω μια ψυχη που θα ψηφισει LEGO δαγκωτο...
E?! Ορίστε?!and1 είπε:Lego φυσικά!!!! POWER!!!!!
Είπα κι εγώ! Τέτοια αποκάλυψη-σοκ?!and1 είπε:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι ξεστόμισα? :shtup::shtup::shtup:Πιπέρι στο στόμα :tongue: χαχαχαχαχαχαχαχ !!!!!!Εντάξει δεν θ αρνηθώ οτι είχα Lego :wait2: κ αρκετά μπορώ να πω και καμιά φορά μ' έπιανε lego-μανία αλλά όπως και να το κάνουμε πάντα γύριζα στον τόπο του εγκλήματος.Playmobil ντε !!!!
Άσε, φίλε and1... Αυτήν την πονεμένη κουβέντα, ας μην την ανοίξουμε καλύτερα!....and1 είπε:D@redevil αν με ρωτάς που είναι τα lego μου θα σου πω οτι είναι παρέα με τα playmobil και βρίσκουν τρόπο να γυρίσουν σπίτι απο την χωματερή που πήγαν να παίξουν αλλά σαν πολύ δεν αργήσανε? :wait2:
...και την οποία με χαρά θα καλωσορίσουμε στο Retromaniax, προκειμένου ν' ανατρέψει τη παρούσα ψηφοφορία!rkronin είπε:[...]αλλά αυτό μάλλον φτάιει από την παρέα μου που αγαπούσε lego...
D@redevil είπε:...και την οποία με χαρά θα καλωσορίσουμε στο Retromaniax, προκειμένου ν' ανατρέψει τη παρούσα ψηφοφορία!
Όχι, βρε! Το "'Αλλο" ψήφισε!and1 είπε:Lego ε? Καλά το κατάλαβα.....