Playmobil (νέες κυκλοφορίες)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας thebest20
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Είδες εσύ αυτές τις μούρες και σε άρεσαν?
Εγώ δεν ασχολούμαι καν με ό,τι έχει βγει έπειτα από το '80, λες να μου αρέσουν ??? Απλώς λέω ότι δεν λαμβάνουν τη δική μας γνώμη υπόψη τους...

Πλέον όλες οι φιγούρες θα κυκλοφορούν και ξεχωριστά για το ευρύ κοινό,θα γίνει και στην Ελλάδα,σε 1 χρόνο!Ενδεικτικά το γερμανικό playmobil store έχει κάποιες.Βέβαια οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες, 2,49 για τις μεγάλες και 1,99 για τα παιδάκια.Αλλά συμφέρει για όποιον θέλει συγκεκριμένες φιγούρες και όχι ολόκληρα sets!

http://www.playmobil.de/on/demandware.store/Sites-DE-Site/de_DE/Search-Show?cgid=Ds_Figuren&psortb1=New&psortd1=2&psortb2=id&psortd2=1&start=0&sz=12

Εμφανίστηκαν και 2 νέες φιγούρες με το εξής περίεργο χαρακτηριστικό.Είναι διπλοπρόσωπες,αλλά το "νέο" πρόσωπο είναι αυτοκόλλητο και αν ξεκολλήσει,μένει απλά κενό!Το πρόσωπο που δεν φαίνεται,ασφαλώς και είναι το κλασικό!!!!!

http://www.playmobil.de/on/demandware.store/Sites-DE-Site/de_DE/Product-Show?pid=30002873&cgid=Ds_Figuren

http://www.playmobil.de/on/demandware.store/Sites-DE-Site/de_DE/Product-Show?pid=30146400&cgid=Ds_Figuren

Η κοπελιά πάντως,με κανονικό πρόσωπο θα είναι τέλεια φιγούρα!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αρκετά τσιμπιμένες για τον απλούστατο λόγο οτι δεν έχουν κανένα εξάρτημα. Όσο αναφορά για τις φιγούρες με το αυτοκόλλητο απλά tragic που λέει κ η Τασούλα :P . Άλλη μια λάθος επιλογή της playmobil

and1 είπε:
Αρκετά τσιμπιμένες για τον απλούστατο λόγο οτι δεν έχουν κανένα εξάρτημα.
Συμφωνω με τον Αντρικο! ;)

Γιατι να δωσει καποιος 2,50 ευρω για μια φιγουρα; :o

Aπο την στιγμη που μπορει καλλιστα με μια βολτα στο Monastir Mall να προμηθευτει

απειρες φιγουρες που η τιμη τους κυμαινεται απο 0,50 εως 1 ευρω! :)

Με μπολικο παζαρι και καλο deal...μπορει να φυγει και με 1-2 σακουλες!!! :diablotin:

Δεν ξέρω,από τη μία,μπορεί να ικανοποιήσει κάποιον που θέλει μια συγκεκριμένη φιγούρα.Όλα θα γίνονται με παραγγελία,οι κωδικοί υπάρχουν στην playmodb!Και φυσικά θα υπάρχουν και άλλες φιγούρες πέρα από τις εικονιζόμενες,αλλά μόνο πρόσφατες,δηλαδή μην περιμένετε να βρείτε παλιές από βικτωριανή εποχή (εκεί θα άξιζαν τα χρήματά τους,αν είχε 2,50 η κάθε φιγούρα).

and1 είπε:
Αρκετά τσιμπιμένες για τον απλούστατο λόγο οτι δεν έχουν κανένα εξάρτημα. Όσο αναφορά για τις φιγούρες με το αυτοκόλλητο απλά tragic που λέει κ η Τασούλα :P . Άλλη μια λάθος επιλογή της playmobil

Πολύ tragic όμως :cry: :cry:

Τι άλλο θα δούμε από τα αγαπημένα Play :(

Εγώ λατρεύω τις περισσότερες νέες φιγούρες,ειδικά τα νέα χτενίσματα είναι πολύ πρωτοποριακά.Για παράδειγμα τα μαλλιά από τις νεράιδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για customs κορίτσια teenagers!!!!!!Mου τη σπάνε όμως όσες έχουν φτερά και έχουν τρύπα στην πλάτη.Στις παλιότερες φιγούρες εφάρμοζαν τα φτερά στο λαιμό και έβγαιναν χωρίς να χαλάει η εικόνα της φιγούρας!

Ο συγκεκριμένος κατάλογος εξαρτημάτων έχει αρκετές διαφορές σε σχέση με τον Γερμανικό. Πολύ καλά κομμάτια με αρκετές προσθήκες κ κάποια απο αυτά σπάνια για Ευρώπη αλλά που πήγαν τα 4294 και 6307 οεο? Εντύπωση μου προκαλέι η σειρά Αιγύπτιοι και πειρατές φαντάσματα τα οποία έβγαλαν σε stock. Σειρές οι οποίες απ' ότι φαίνεται δεν "περπάτησαν"

Spybil το θέμα της φάτνης το έλυσες νομίζω ;)

Έχει να πάρει φωτιά το τηλεφωνικό κέντρο της playmobil :P

Ευχαριστούμε πολύ Σταύρο :D

and1 είπε:
Ο συγκεκριμένος κατάλογος εξαρτημάτων έχει αρκετές διαφορές σε σχέση με τον Γερμανικό. Πολύ καλά κομμάτια με αρκετές προσθήκες κ κάποια απο αυτά σπάνια για Ευρώπη αλλά που πήγαν τα 4294 και 6307 οεο? Εντύπωση μου προκαλέι η σειρά Αιγύπτιοι Ευχαριστούμε πολύ Σταύρο :D
Να 'σαι καλα Αντρικο! :D

Το 6307 υπαρχει...στην τελευταια σελιδα (οπισθοφυλλο)! ;)

Η απουσια του 4294 οντως ειναι εκπληξη! :o

Ευχαριστο ξαφνιασμα (για μενα) ειναι οι Αιγυπτιοι!!!:augenrollen:

Θα παρω επιτελους το 4246!!!! :d@redevil :D @redevil

Κριμα που απουσιαζει η Πυραμιδα... :(

Εχει ομως και κατι κομματακια....μουρλια!!!!!!!!!!!!!:dribble:

Θα τα τσακισω.... :diablotin: :diablotin:

Παππουλη ολα οκ? Εισαι ορθιος ακομα?:biglaugh:

Παππουλη ολα οκ? Εισαι ορθιος ακομα?
Ναι ρε συ, δεν ασχολούμαι...

Ισως ένα μουσειάκι για κάτι που έχω κατα νού...

Με τα υπόλοιπα ας παίξουν οι νεώτεροι :D

PAPPOYS είπε:
Ναι ρε συ, δεν ασχολούμαι...Ισως ένα μουσειάκι για κάτι που έχω κατα νού...

Με τα υπόλοιπα ας παίξουν οι νεώτεροι :D
Να σε δω μια φορα με Ινδιανους και Καουμποηδες και θα αναψω λαμπαδα!!!! :D :P :D

Μιας και ειπα Ινδιανους....Καμπιαααααααααααααααα.....Ζεις?:biglaugh:

Σουτ..... Κάνω λίστα παραγγελίας :P :D

Να σε δω μια φορα με Ινδιανους και Καουμποηδες και θα αναψω λαμπαδα!!!!
Μη λες μεγάλες κουβέντες γιατί θα βρεθείς να τρέχεις στον Αη Φανούρη... :D :D:D

Δεν ανοίγω άλλα κουτιά, είμαι ήδη σε χάος :P

stayros είπε:
Το 6307 υπαρχει...στην τελευταια σελιδα (οπισθοφυλλο)! ;)
Ααααα είπα κ γω....

Η απουσια του 4294 οντως ειναι εκπληξη! :o
Δυστυχώς :precry: Ήλπιζα να το δω κ αυτό στην τελευταία σελίδα αλλά που;

Κριμα που απουσιαζει η Πυραμιδα... :(
Πλάκα πλάκα αυτό και η γαλέρα λείπει για να συμπληρωθεί η σειρά

συμφωνώ με pappou.αυτά είναι σετακια για νεότερους.εμεις είμαστε hard coriles old school.εεε pappou?

Πω! Πω! Τώρα μόλις τα είδα!! Thanks stayros :)

Ομολογουμένως πολύ πλούσιος ο Κατάλογος Εξαρτημάτων.

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό η επένδυση θα φτάσει τα 450 ευρώ :cry: :cry:.

Εμπρός να προλάβουμε ορισμένα από τον τρέχοντα κατάλογο....

Παρεμπιπτόντως, παρατηρήσατε φαντάζομαι τις τιμές που σταθερά τραβάνε την ανηφόρα (από 0.50 εως 1 ευρώ!!!!)

και την απουσία ελληνικών τίτλων από τα θέματα ε;;

Η διαφημιστική κολώνα της βικτωριανής σειράς (που τόσο την ήθελα) 9,99 ευρώ;;; :o :O

Είναι καλά;

Ντεν αγοράζω καρντιά μου...

Και το fort brave 110 ευρώ;;; :o

Το 4294 το έχει σε προσφορά στο φαν παρκ.

Πάντως τα καινούρια σετ με τους Ινδιάνους πολύ μου άρεσαν! :)

Spybil είπε:
Με έναν πρόχειρο υπολογισμό η επένδυση θα φτάσει τα 450 ευρώ :cry: :cry:.
Έχεις κ ένα τσίρκο που περιμένει ε :P

Παρεμπιπτόντως, παρατηρήσατε φαντάζομαι τις τιμές που σταθερά τραβάνε την ανηφόρα (από 0.50 εως 1 ευρώ!!!!)
Τα 4 τελευταία χρόνια ναι ,παλιότερα δεν ξέρω αν ίσχυε

και την απουσία ελληνικών τίτλων από τα θέματα ε;;
:what: Αρχαία Ελλάδα /Μυθολογία ας πούμε?

zouzou είπε:
Το 4294 το έχει σε προσφορά στο φαν παρκ.
Το ξέρω αλλά βλέπεις το funpark μου πέφτει λίγο μακριά και δυστυχώς δεν στέλνουν με courier :(

Πάντως τα καινούρια σετ με τους Ινδιάνους πολύ μου άρεσαν! :)
Ωραία αλλά όπως είπες κ συ απο τιμές είναι φωτιά :o

and1 είπε:
Έχεις κ ένα τσίρκο που περιμένει ε :P
Και να ήταν το μόνο!!!

:what: Αρχαία Ελλάδα /Μυθολογία ας πούμε?

Όχι όχι δεν εννοούσα αυτό. Το γεγονός ότι πλέον οι τίτλοι των θεμάτων παρουσιάζονται στην Αγγλική γλώσσα και όχι στα ελληνικά :angry:

Πίσω
Μπλουζα