Αρχές 2014.Εδώ,το ξενοδοχείο θα βγει το Σεπτέμβριο του 2013 στην Ελλάδα.houndead είπε:Εχει κανεις ιδεα κατα ποτε θα τα δουμε ελλαδα?
Άμα σε πω ότι είσαι μες στο μυαλό μου.... Όπως το 'πες: καμία σχέση με playmozouzou είπε:Δε μου αρέσουν καθόλου οι καινούριες νεράϊδες.. Σαν κινέζικα παιχνίδια είναι, καμία σχέση με playmo![]()
Καμία σχέση με playmobil,αλλά στο πίσω μέρος του κεφαλιού,αν βγάλεις τα μαλλιά,υπάρχει το κανονικό πρόσωπο.Αντίστοιχες φιγούρες θα βγουν για αγόρια,με δράκους και διπλοπρόσωπους ιππότες!D@redevil είπε:Άμα σε πω ότι είσαι μες στο μυαλό μου.... Όπως το 'πες: καμία σχέση με playmo
Α, πες το ντε!thebest20 είπε:Καμία σχέση με playmobil,αλλά στο πίσω μέρος του κεφαλιού,αν βγάλεις τα μαλλιά,υπάρχει το κανονικό πρόσωπο[....]
Αν και αρρωστος playmobilακιας...συμφωνω με τα λεγομενα σου! :flower:D@redevil είπε:Πάντως, με αυτό το πρόσωπο.... Yuck!![]()
Συμφωνώ απόλυτα.....καμία απολύτως σχέση....Αχ αν ζούσε ο Hans Beck..........zouzou είπε:Δε μου αρέσουν καθόλου οι καινούριες νεράϊδες.. Σαν κινέζικα παιχνίδια είναι, καμία σχέση με playmo![]()
Δηλαδη δεν καταλαβα....PAPPOYS είπε:αλλά ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!