Playmobil (νέες κυκλοφορίες)

Έχουν βγει πολλά νέα sets,στο ιταλικό site!Βέβαια οι τιμές είναι τσιμπημένες,και στην Ελλάδα είναι 10-20 euro χαμηλότερες τιμές στα μεγάλα set!

http://www.pmobil.it/

Οι φάρμες και τα σκυλάκια είναι τέλεια!Eπίσης η τράπεζα είναι εκπληκτική!!!!Το set με το αστυνομικό τμήμα,ωραίο,αλλά ακριβό γιατί φαίνεται μικρό!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Νέα sets Playmobil διακοπές,μόνο για USA

19,99$

[edit] Dead pics [edit]

19,99$

[edit] Dead pics [edit]

9,99$

[edit] Dead pics [edit]

9,99$ (επανακυκλοφορία)

[edit] Dead pics [edit]

Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι τα sets που κυκλοφορούν μόνο στην Αμερική είναι πολύ οικονομικά!!!!!!!!!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ναι μεν είναι πολύ οικονομικά (όπως και τα περισσότερα πράγματα στην Αμερική), μη ξεχνάς όμως πως ότι γλυτώνεις από κόστος επί της τιμής, μπορεί να το πληρώσεις σε μεταφορικά ή / και τελωνεία (από κάποιο ποσό και πάνω!).

Υπολογίζοντας αυτά, συχνά η αγορά βγαίνει ασύμφορη! ;)
 
Παντως ωσο πανε γεινονται και πιο ωραια.Αυτος ο παγωτατζης ειναι ολα τα λεφτα.
 
metalcandyman είπε:
Παντως ωσο πανε γεινονται και πιο ωραια.Αυτος ο παγωτατζης ειναι ολα τα λεφτα.
Χμμμ!... Δεν ξέρω - εγώ έχω αντίθετη άποψη!

Δηλαδή προτιμώ την "παλιά κοπή", όπου μπορούσες να προσαρμόσεις ρούχα και μαλλιά σε άλλα ανθρωπάκια. Τώρα που είναι μακιγιαρισμένα τα πρόσωπα των γυναικών κι έχουν προσθέσει και στήθος (στον κορμό, όχι στα πρόσωπα! :p ), είναι πιο δύσκολο να κάνεις "τράμπες" ή να προσαρμόζεις αξεσουάρ!

Πρόσφατα είχαμε ακριβώς την ίδια κουβέντα με την Κάμπια & δε μπορώ παρά να συμφωνήσω με τα παραπάνω.

Τουλάχιστον, αυτό το εκπληκτικό παιχνίδι που μπορεί να μαγέψει μικρούς και μεγάλους, κυκλοφορεί ακόμα! :)
 
Πιο ωραία ούτε γω τα βρίσκω. Έχουν περισσότερα "καλούδια" όμως. Και αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί σταμάτησαν τους ινδιάνους :(
 
Kambia είπε:
Ποιό ωραία ούτε γω τα βρίσκω. Έχουν περισσότερα "καλούδια" όμως. Και αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί σταμάτησαν τους ινδιάνους :(
Στον Γερμανικο καταλογο παντως,στο θεμα "Αγρια Δυση", δειχνει οτι εχει Ινδιανους!!! Και μαλιστα ειναι και Super set...http://www.playmobil.de/on/demandware.store/Sites-DE-Site/de_DE/Search-Show?cgid=Western...εδω δεν ξερω γιατι δεν το φερανε :rant:
 
Είναι νέο superset,θα βγει τέλος 2012 ή αρχές 2013 στην Ελλάδα!Τα supersets αργούν περισσότερο από τα άλλα!
 
Το 2013 μαλλον θα ειναι η χρονια της Αγριας Δυσης!!!!!! :D :cheers: :cheers: :hurrah: :hurrah: :D :D Ιδου και 2 νεα σετ που θα κανουν παταγο...Playmobil Goldmine 2013.jpg...ηδη τα ζαχαρωνω...:dribble:

Playmobil Fort Brave 2013.jpg
 
Το είχα διαβάσει,σε ανακοίνωση της εταιρείας παλιότερα,το 2009 ότι σχεδίαζε να βγάλει Άγρια Δύση στο άμεσο μέλλον!Το Fort Brave είναι παρόμοιο με το παλιό FORT Bravo αλλά με ινδιάνους αυτή τη φορά!Εμένα δεν μου πολυαρέσουν!Ελπίζω το 2013 να βγει κάποια παιδική χαρά ή κάποια καντίνα,ή κάτι που να έχει θέμα τη ζωή στην πόλη!Και προτιμότερο,να σταματήσει να κυκλοφορεί μία από τις 2 σειρές,με τα σπίτια,γιατί με τόσα δωμάτια μας έχουν μπερδέψει!
 
Το 2013 επίσης θα κυκλοφορήσουν ξενοδοχείο και club-disco.Προς το παρόν,μόνο previews υπάρχουν

13z1ges.jpg
13z1ges.jpg

1rf1at.jpg
1rf1at.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Έεεεετσι. Γουστάρω και γω άγρια δύση. Αλλά θα πρέπει να περιμένω έναν ολόκληρο χρόνο να δω Ινδιάνο????

Είναι μικρό το οχυρό ή εμένα μου φαίνεται? Και πολλές αλλαγές βλέπω. Μύτες αντί για στρογγυλεμένες άκρες των κορμών. Καταπακτές και πορτούλες στα τείχη. Το παρατηρητήριο είναι κλειστό και απο τις 4 πλευρές και έχει καταπακτή με σκάλα και κουδουνάκι. Υπάρχουν πέτρινα τμήματα. Διορθώσανε τη σημαία όμως! Εβαλαν την Betsy Ross!!!

Και αυτό το σύστημα στα κανόνια.... τι τους ήρθε και το άλλαξαν? Καλά πετούσαν μια μικρή μπαλίτσα κάποτε τραβώντας το έμβολο. Τα τόξα δε... απογοήτευση. Που πήγε το λάστιχο οέο? Αυτά εκτοξεύουν βέλη?

Υγ. Δε θα γκρινιάξω άλλο :p
 
Περισοτερη Αγρια Δυση...http://www.facebook.com/media/set/?set=a.175070809264564.31634.119512978153681&type=3....και Νεα Χειμερινα Σπορ...http://www.facebook.com/media/set/?set=a.174056896032622.31400.119512978153681&type=3...για το 2013!! Με βλεπω να χτυπαω δανειο :p :D
 
Τα χειμερινά sport είναι εκπληκτικά! :)

Ο αθλητής του hockey είναι φο-βε-ρός, τόσο από άποψη φωτογραφίας, όσο και από άποψη αξεσουάρ! Σταύρε, αυτά που είναι χειμερινά σπορ, γίνονται όμορφα και εύκολα διοράματα! ;)

Ερώτηση: Βλέπω στις φωτός του 1ου link ολόκληρες προθήκες. Είναι εκθέματα, ε? Πολύ καλή δουλειά και στα ανθρωπάκια μεγάλου μεγέθους!

Όσο για το link του Fort Playmobil που έβαλες, πάει! Την χάσαμε την Κάμπια! :sealed:
 
Τα χειμερινά sport είναι παλιά (1992-1994 περίπου).Έχω τον αθλητή του Hockey (ο οποίος βγήκε στη σειρά Special),τον σκιέρ με το άσπρο κράνος και την παρέα,με την κοπέλα και τα παιδάκια.
 
Σχετικά με τα παλιά vs νέα playmobyl, συμφωνώ κι εγώ ότι τα παλιά είναι πολύ πιο όμορφα. Τα παλιά διοράματα με τα πειρατικά καράβια και τα μεσαιωνικά κάστρα είναι πολύ πιο ωραία από οποιοδήποτε άλλο διόραμα έχω δει με παρόμοια θεματολογία αλλά πιο καινούρια κομμάτια. Νομίζω ότι ο λόγος είναι τα χρώματα και κυρίως ο συνδυασμός των χρωμάτων. Στα παλιά σετ φαίνεται πως χρησιμοποιούσαν πιο γήινα και λιγότερο έντονα χρώματα. Tα νεότερα σετ έχουν πολύ πιο έντονα παστέλ χρώματα που πολλές φορές μου θυμίζουν playskool. Αλλά είναι και ο συνδυασμός χρωμάτων. Στα παλιά σετ τα χρώματα έδεναν μεταξύ τους. Στα νέα σετ έχεις έντονο κόκκινο, δίπλα ένα έντονο πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί κλπ κάνοντας τα να φαίνονται πολύχρωμα, αλλά ταυτόχρονα λιγότερο "ρεαλιστικά".

Δείτε για παράδειγμα το παλιό πειρατικό καράβι:

3050ship.jpg

Kαι ένα πιο καινούριο:

PB5736.jpg

Παρατηρήστε τα κατακόκκινα πανιά, τα εξίσου κατακόκκινα κάγκελα στο πίσω μέρος του καραβιού και το έντονο σκούρο σκαρί της νεότερης έκδοσης. Υπάρχει πολύ πιο έντονος χρωματισμός και contrast άλλα το παλιό δείχνει πιο αληθινό και πιο "ξύλινο".
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δε διαφωνώ με αυτά που λες Imgema, αλλά το έντονο χρώμα κάνει το παιχνίδι πιο προσιτό στα παιδιά. Πιστεύω οτι αν βάλεις ένα παλιό και ένα νέο playmobil δίπλα δίπλα και πεις σε ένα παιδάκι να πάρει ένα από αυτά κατά μεγάλο ποσοστό θα πάρει αυτό που έχει περισσότερα και πιο έντονα χρώματα.

Υγ. Σταυρο θες να με ξεκάνεις ε? :p
 
μήπως γνωρίζει κανείς τι θα περιλαμβάνει ο νέος Γερμανικός κατάλογος εξαρτημάτων 2012? υπάρχει καμιά πληροφορία ? ρωτάω μπας και δούμε κ 'μεις οι " πειρατές" μια άσπρη μέρα!!!!!!! :p
 
Ε δεν έχετε παράπονα εσείς οι "πειρατές" :p

Που και που σας βγάζει κανένα σετάκι. Εμείς ινδιάνο βλέπουμε με το κιάλι και αν!
 
Πίσω
Μπλουζα