Playmobil (νέες κυκλοφορίες)

Σύντομα θα βγουν αποκλειστικά για την Ελληνική αγορά playmobil από την Ελληνική μυθολογία.Για αρχή θα βγουν Δίας και Αθηνά.Είδα και photos στο facebook αλλά δεν τις αποθήκευσα κάπου.Περιέχουν τη φιγούρα,κάτι σαν μνημείο που περιέχει ελληνικά γράμματα, και τα σύμβολά τους,του Δία ο κεραυνός και της Αθηνάς η κουκουβάγια.Το set με το Δία περιέχει και καρεκλάκι.Από τιμές από ότι άκουσα θα κοστίζει το καθένα γύρω στα 4 ευρώ.
 
thebest20 είπε:
Σύντομα θα βγουν αποκλειστικά για την Ελληνική αγορά playmobil από την Ελληνική μυθολογία.Για αρχή θα βγουν Δίας και Αθηνά.Είδα και photos στο facebook αλλά δεν τις αποθήκευσα κάπου.Περιέχουν τη φιγούρα,κάτι σαν μνημείο που περιέχει ελληνικά γράμματα, και τα σύμβολά τους,του Δία ο κεραυνός και της Αθηνάς η κουκουβάγια.Το set με το Δία περιέχει και καρεκλάκι.Από τιμές από ότι άκουσα θα κοστίζει το καθένα γύρω στα 4 ευρώ.
Πανω σε αυτο,απλα παραθετω την απαντηση που μου εστειλε η υπευθυνη του PCC οταν και ρωτησα αν ειναι official οι φωτο

που κυκλοφορουν στο facebook...

Sorry for hiding your post - but we don't want to spoil the surprise for other collectors. Hopefully not everyone has come across the pictures on Facebook! I cannot confirm any details yet - at t this time there has not yet been an official announcement,


so it is a little sad to see that the pictures are already on Facebook. Would you be so kind to let us know the source of the pictures?



It would be good to find out where the information came from.

Οποτε,αν δεν υπαρξει επισημη ανακοινωση για την κυκλοφορια τους απο την εταιρεια δεν μπορουμε να πουμε τιποτα με σιγουρια! :)
 
Κρίμα.Αν και φαίνονταν official.Μάλιστα εκτός από τιμή,στα σχόλια έγραφαν και ότι μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε κάποια ογκολογική μονάδα για παιδιά.

Οπότε ας μην ελπίζουμε μέχρι να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.
 
Ελπίζω σύντομα να βγει αληθινή η πληροφορία! Θα ήταν τέλεια μια νέα σειρά με θέματα από την ελληνική μυθολογία!!! Μπορούμε να ξεκινήσουμε διαγωνισμό με custom ή κάτι τέτοιο με στόχο να τους παρακινήσουμε;
 
Σήμερα πήρα την κυρία με τα σκυλάκια από τη σειρά εμπορικό κέντρο.
 
Νέα σειρά PLAYMOBIL με έμπνευση από τους Ghostbusters

 


H πρώτη φορά που η PLAYMOBIL θα δημιουργήσει



θεματική σειρά από δημοφιλείς χαρακτήρες ταινίας




Η εταιρεία παιδικών παιχνιδιών PLAYMOBIL και η Sony Pictures Consumer Products ανακοινώνουν επίσημα την συνεργασία τους για τη νέα σειρά παιχνιδιών, βασισμένη στους διάσημους Ghostbusters. Τα παιχνίδια PLAYMOBIL Ghostbusters θα κυκλοφορήσουν το 2017 και θα είναι η πρώτη φορά που η PLAYMOBIL θα δημιουργήσει μια θεματική σειρά εμπνευσμένη από δημοφιλείς χαρακτήρες ταινίας.

Η νέα αυτή συνεργασία φέρνει κοντά δυο κλασσικές αξίες: τα παιχνίδια PLAYMOBIL και τους Ghostbusters, γνωστές για την διαχρονική τους απήχησή και την επιτυχία τους για δεκαετίες. 30 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας Ghostbusters, η ομώνυμη ομάδα παραψυχολόγων που αντιμετωπίζει τα φαντασματάκια με την ξεχωριστή στολή και το καυστικό χιούμορ της, παραμένει η αγαπημένη όλων, κερδίζοντας διαρκώς και νέο κοινό, με μικρότερους fans. Σε συνδυασμό με τις φιγούρες PLAYMOBIL, δημιουργούν την τέλεια ευκαιρία για ατελείωτο παιχνίδι!

Η νέα σειρά θα «ζωντανέψει» τους Ghostbusters μέσα στα παιδικά δωμάτια, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους τους κυνηγούς φαντασμάτων. Η ατρόμητη ομάδα θα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε υπερφυσικό φαινόμενο ξεφυτρώσει μπροστά της, είτε αυτό είναι στους δρόμους της γειτονιάς της είτε στο Κάστρο των Ιπποτών της PLAYMOBIL!

Πηγη: newsbeat.gr

Who you gonna call? | #PLAYMOBIL #GHOSTBUSTERS

PLAYMOBILGhostbusters.jpg
 
θα είναι βασισμένη στους παλιούς Ghostbusters ή στην νέα ταινία;
 
Και ναι,επιτέλους πήρα τους λουόμενους!Ωραίο σετάκι με 2 φιγούρες και οικονομικό!!!
 
QueenofHearts είπε:
θα είναι βασισμένη στους παλιούς Ghostbusters ή στην νέα ταινία;
Προφανως, αυτη η καινουργια σειρα παιχνιδιων της Playmobil,

θα ειναι βασισμενη στις παλιες ταινιες,που ειναι πλεον διαχρονικες και πιο γνωστες! :)
 
Νέα σειρά τσίρκο Roncalli.Κυκλοφορεί αποκλειστικά και μόνο στη Γερμανία και δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα έρθει στη χώρα μας.Για πρώτη φορά κωδικοί που ξεκινούν από 9.Πάντως δεν με εντυπωσιάζει,μόνο το set με τις μπαλαρίνες μ'αρέσει.Καμία σχέση με το τσίρκο του 1991 (αρκετοί θα θυμάστε και αυτό των 80s).Άλλη αξία τα παλιά.

14o7sqa.jpg


Η φωτο είναι από το facebook από Ελληνίδα συλλέκτρια.
 
Σε γενική αποτίμηση συμφωνώ, αλλά το φορτηγάκι και το βαγόνι είναι ωραία. Το τρακτέρ εντελώς άσχετο, αλλά δεν πειράζει, θα πάει στη φάρμα :) :)
 
Νέα sets που θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά στη Γερμανία αρχές με μέσα 2017.Στην Ελλάδα δεν ξέρουμε αν θα έρθουν και πότε.

Μου αρέσουν το μαγαζί με τα καλοκαιρινά είδη,το παλάτι και το ATM.Τα καταστήματα είναι λίγο περίεργα αν και μου αρέσουν οι φιγούρες.

Οι φωτος είναι από το facebook αλλά έχουν ανέβει σε πολλά sites.

Επίσης κάπου πέτυχα τον κατάλογο 2016-2017 σε pdf και δεν υπάρχουν fi?ures.Βίλλα,εμπορικό κέντρο και σειρά με μοντέλα έχουν καταργηθεί ενώ το μεγάλο παλάτι έχει αντικατασταθεί από νέο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φίλε βάλε μας λινκ τον κατάλογο να χαρούμε και οι υπόλοιποι οφθαλμόλουτρο! ;)
 
Δεν τον βρίσκω πάντως έχει μερικά σετάκια με Ρωμαίους και Αιγύπτιους + αυτά που έβαλα.Τα υπόλοιπα υπάρχουν και στο γερμανικό site!
 
Έχουν κυκλοφορήσει νέα special plus,αυτή τη φορά με 3,99 και είναι 6 στον αριθμό.Σίγουρα θα τσιμπήσω την κοπέλα που κάνει surf με το δελφίνι και τον αστυνομικό με το κυνηγόσκυλο.Πήρα τους νεόνυμφους γιατί το ήθελα πολύ καιρό τώρα.
 
Δίας και Αθηνά κυκλοφορούν κανονικά Γερμανία,είδα φωτο από το κουτί με την Αθηνά,από κάποιον του οποίου το έφεραν από Γερμανία.Ελλάδα θα έρθουν από Σεπτέμβριο όπως έγραψε κάποιος στο facebook.
 
Πίσω
Μπλουζα