- Αντιδράσεις
- 1.835
Πολλα θελεις.....and1 είπε:Πάντως αυτή την φιγούρα του Άγιου Βασίλη που βλέπουμε στην πρώτη φώτο την ζαχαρώνω
Επίσης θέλω κ αυτό
Πολλα θελεις.....and1 είπε:Πάντως αυτή την φιγούρα του Άγιου Βασίλη που βλέπουμε στην πρώτη φώτο την ζαχαρώνω
Επίσης θέλω κ αυτό
Το τρεχον τευχος ειναι το #24 με δωρο τον Χρυσο Ιπποτη...για να παρεις μια ιδεα....το αντιστοιχο -περσινο -γερμανικο.... :sta2and1 είπε:Έχει πάρει κάπου το μάτι σας το νέο τεύχος του περιοδικού playmobil ; Αν ναι, τι φιγούρα έχει;
Σ' ευχαριστώ πολύ Σταυρή Ξέρουμε μήπως αν έχει βγει αυτό το τεύχος εδώ στην Ελλάδα; Έψαξα σε μερικά περίπτερα αλλά δεν βρήκα κάτι.stayros είπε:Το τρεχον τευχος ειναι το #24 με δωρο τον Χρυσο Ιπποτη...για να παρεις μια ιδεα....το αντιστοιχο -περσινο -γερμανικο.... :sta2
Δεν πειράζει που δεν είσαι, είμαστε εμείς γι αυτό πες την Κυρα-Χέλγκα να μας στείλει μερικά τεύχη κ φιγούρες που θέλουμεviking4a είπε:Κρίμα όμως, δεν είμαι συλλέκτης playmobil.. Λεπτομέρειες.. Χαχαχα!!
Δεν το εχω "τρακαρει" πουθενα επισης Αντρικο...and1 είπε:Σ' ευχαριστώ πολύ Σταυρή Ξέρουμε μήπως αν έχει βγει αυτό το τεύχος εδώ στην Ελλάδα; Έψαξα σε μερικά περίπτερα αλλά δεν βρήκα κάτι.
+1and1 είπε:Δεν πειράζει που δεν είσαι, είμαστε εμείς γι αυτό πες την Κυρα-Χέλγκα να μας στείλει μερικά τεύχη κ φιγούρες που θέλουμε
Δεν πειράζει. Με βολεύουν τα Ρωμαϊκά και τα Αιγυπτιακά. Έχω κενά να συμπληρώσω στη συλλογή μουand1 είπε:Όπως είπα κ στην Ναταλή η ανακύκλωση καλά κρατεί