Ιωάννης1ος
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 53
kasfikis είπε:καλησπέρα,γνωριζει καποιος να μου πει τη γνωμη του gia playmobil της antex απο αργεντινη,ευχαριστω
Ιωάννης1ος είπε:Φίλε τα έχω δει και εγώ αλλά όχι από κοντά... σκεφτόμουν να αγοράσω απ το διαδίκτυο ένα διαστημόπλοιο της σειράς playmospace αλλά τα έξοδα αποστολής ήταν αβάσταχτα υψηλά. Η εταιρεία δεν παράγει πια playmobil... αν ψάξεις στο φόρουμ θα βρεις πολλές πληροφορίες
kasfikis είπε:Λες για τον κωδικό 3536;
Ιωάννης1ος είπε:Προβολή συνημμένου 134610Ζαχάρωνα τον 3535...Προβολή συνημμένου 134609
ακόμα μου αρέσει αν και θα προτιμούσα το κομμάτι που έφτιαξε η ΛΥΡΑ!
kasfikis είπε:Με χαλάει σε αυτό το κομμάτι που είναι άσπρες οι οθόνες ,εκτος και εάν υπάρχουν αυτοκόλλητα αλλά δεν φαίνονται στην φωτογραφία.
Φίλε μου Playmofreak συμφωνώ μαζί σου ότι τα playmobil της Antex είναι χαμηλώτερης ποιότητας συγκρίνοντας τα με αυτά που παρήγαγε η Λύρα, αλλά το συγκεκριμένο διαστημόπλοιο #3535 το ήθελα από παιδί!playmofreak είπε:Αυτο που έχεις αναρτήση φιλε μου ειναι η έκδοση της Antex.απο Αργεντινή.Ειναι λιγο ψιλομουφα.στην Γερμανική έκδοση αλλα και στην Λύρα εχει αυτοκόλλητα στις οθόνες
(Σου παραθέτω τις προηγούμενες αναρτήσεις για να δεις ότι ήδη μιλούσαμε με τον kasfikis για την Antex.
Ζητώ συγγνώμη αν σε κούρασα με την διευκρινησή μου.)
ΥΓ.
Αν κερδίσω το Τζόκερ θα μπορέσω να αποκτήσω όλα όσα ήθελα από παιδί!