Kambia
Retired Admin
- Αντιδράσεις
- 1.399
Ποια σχόλια βρε kpanag??? Έχω καταπιεί τη γλώσσα μου...!!!kpanag είπε:.....
:thanx2: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ λοιπόν , σε όλους!!! Τα σχόλια δικά σας.
ΤΕΛΕΙΑ είναι.
Ποια σχόλια βρε kpanag??? Έχω καταπιεί τη γλώσσα μου...!!!kpanag είπε:.....
:thanx2: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ λοιπόν , σε όλους!!! Τα σχόλια δικά σας.
Σ' ευχαριστώ πολύ, να είσαι πάντα καλά!Spybil είπε:Καταπληκτικά τα αποκτήματα, αλλά και ο σχολιασμός-περιγραφή σου kpanag ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!Να τα χαίρεσαι (εσύ κατά κύριο λόγο, απ'ότι καταλάβαμε ) και
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
Σ' ευχαριστώ Ιωάννη1ε!Ιωάννης1ος είπε:Φίλε kpanag Καλή Χρονιά!!! Το 2015 να φέρει σε όλους μας υγεία, επιτυχίες και όλες τις σειρές της playmobil να παίζουν τα παιδάκια μας και εμείς μαζί τους!!!!! Εμείς μετατρέπουμε σχεδόν όλα τα δώρα των παιδιών μας σε playmobil ; ) δίνουμε σκληρές μάχες να μην καταστρέφονται συσκευασιες αλλιώς δεν μπορουμε να κάνουμε τις πολύτιμες αλλαγές!!! Καλόπαιχτα λοιπον τα playmobil σας και ευχαριστουμε για το υπερθέαμα!!!
and1 είπε:Αυτό συμβαίνει σε όλες τις σειρές ν' αφαιρούν δηλ. κάποια κομμάτια κ καμιά φορά να βάζουν καινούρια. Τώρα το αν θα βγάλουν νέα σειρά wastern δεν το ξέρω. Φαντάζομαι έχει να κάνει κ με τις πωλήσεις κ τι απήχηση είχε στον κόσμο η σειρά. Με βάση τον νέο Γερμανικό κατάλογο πάντως βλέπω θα κυκλοφορήσουν 2 φιγούρες σε σακουλάκι κ μια φιγούρα σε κουτί (special) Το τελευταίο μάλλον θ' αργήσει κανα χρόνο.
Το πιο καλο ηταν το σχολιο που ειδα στο ανωτερω λινκ:stayros είπε: