Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε playmofreak!!!playmofreak είπε:Και βεβαια υπαρχει επισημη αναγνωρισμενη λεσχη φιλων PLAYMOBIL.Η Ελλαδα εχει δικια της φωνη στο χωρο των playmos.Ονομαζετε Playfigures Club of Greece κ οποιος εχει αμφιβολιες ας ρωτηση την Κα Εφραιμιδου .Διευθυντρια Marketing της Playmobil Ελλαδας.[edited].
Ιωάννης1ος είπε:Φίλε τα έχω δει και εγώ αλλά όχι από κοντά... σκεφτόμουν να αγοράσω απ το διαδίκτυο ένα διαστημόπλοιο της σειράς playmospace αλλά τα έξοδα αποστολής ήταν αβάσταχτα υψηλά. Η εταιρεία δεν παράγει πια playmobil... αν ψάξεις στο φόρουμ θα βρεις πολλές πληροφορίες
Και δυστυχως ουτε τωρα μπορεις να τα αποκτησεις αφου με τις τιμες που πιανουν τα συγκεκριμενα...αστο!BETTY BOOP είπε:τα αγαπημένα μου κομμάτια από playmobil, υπήρχαν πολλές διαφημίσεις σε παιδικά περιοδικά...πάντα τα ήθελα αλλά δεν τα απέκτησα...
Προβολή συνημμένου 134580Προβολή συνημμένου 134581Προβολή συνημμένου 134582
BETTY BOOP είπε:τα αγαπημένα μου κομμάτια από playmobil, υπήρχαν πολλές διαφημίσεις σε παιδικά περιοδικά...πάντα τα ήθελα αλλά δεν τα απέκτησα...
Προβολή συνημμένου 134580Προβολή συνημμένου 134581Προβολή συνημμένου 134582
...τι όμορφα κοριτσάκια!!!
..kυκλοφορεί το αρχοντικό των playmobil; Τιμή; (απλώς για ενημέρωση...)angel_grig είπε:Και δυστυχως ουτε τωρα μπορεις να τα αποκτησεις αφου με τις τιμες που πιανουν τα συγκεκριμενα...αστο!
Δεν κυκλοφορει,απλα λεω την τιμη στο ebay..BETTY BOOP είπε:..kυκλοφορεί το αρχοντικό των playmobil; Τιμή; (απλώς για ενημέρωση...)
Χαίρομαι που έχω τα περισσότερα από αυτή τη σειρά.Ωραίες photos από περιοδικό!!!!!BETTY BOOP είπε:
Με χαλάει σε αυτό το κομμάτι που είναι άσπρες οι οθόνες ,εκτος και εάν υπάρχουν αυτοκόλλητα αλλά δεν φαίνονται στην φωτογραφία.Ιωάννης1ος είπε:Προβολή συνημμένου 134610Ζαχάρωνα τον 3535...Προβολή συνημμένου 134609
ακόμα μου αρέσει αν και θα προτιμούσα το κομμάτι που έφτιαξε η ΛΥΡΑ!