θα "σπασει" συντομαfoutix είπε:by the way τι event εχετε σκεφτει για την συμπληρωση των 200 σελιδων του thread?
Αν εξαιρέσεις το 5245 όλα τ' άλλα είναι παλιά. Βέβαια με λιγο ψάξιμο μπορείς να βρεις το 4072 αλλα θα πρέπει να βάλεις το χεράκι βαθιά στην τσέπηKambia είπε:Αυτά είναι νέα σετ?
Άντε ρε συ φτάνουμε τις 200?foutix είπε:by the way τι event εχετε σκεφτει για την συμπληρωση των 200 σελιδων του thread?
:brick: Προσωπικά δεν είχα ιδέα για το συγκεκριμένο γήπεδο. Pappous μπράβο σου που το ξετρύπωσες :thanx2: :thanx2: :thanx2:PAPPOYS είπε:Μπορείτε να φανταστείτε πώς λεγόταν πριν το γήπεδο ???
Πολύ σωστά μαντέψατε !!!
Είναι το... Playmobil Stadion !!!
Καλορίζικο κ καλόπαιχτο το νέο σου απόκτημαplaymofreak είπε:για πείτε μου αν σας αρέσει...Προβολή συνημμένου 71067
Εγώ όταν 200αρίσει θα ξανακάνω την πρόταση να φύγουν τα playmobil από το "φιγούρες και μινιατούρες" και να γίνει κατηγορία μόνο του !!! :wink:by the way τι event εχετε σκεφτει για την συμπληρωση των 200 σελιδων του thread?
Εκτος απο το 5245 -που ειπε και ο Αντρικος- που ειναι φετινος κωδικος,Kambia είπε:Αυτά είναι νέα σετ? Από Lyra δε θυμάμαι τίποτα πάντως.
playmofreak με γεια κι απο μενα και καλα διοραματα!!!playmofreak είπε:καλημέρα.αγόρασα πριν μέρες απο το γνωτό διαδυκτιακό κατάστημα ενα playmobil που εγω προσωπικά δεν το είχα ξαναδεί.δεν αναφέρει πουθενα ττη λέξη playmobil πάνω στο κουτί.μόνο σαν εταιρία παραγωγής κάποια εταιρία sears.μετά που το έψαξα στο ιντερνετ είδα ότι είναι απο τα πρώτα αμερικάνικα σετ.για πείτε μου αν σας αρέσει...Προβολή συνημμένου 71067
PAPPOYS είπε:Εγώ όταν 200αρίσει θα ξανακάνω την πρόταση να φύγουν τα playmobil από το "φιγούρες και μινιατούρες" και να γίνει κατηγορία μόνο του !!! :wink:
Όπως έχει ξανασυζητηθεί πολλάκις, τα Playmobil δεν πληρούν τις προδιαγραφές που έχουμε θέσει ως φόρουμ για να γίνουν ένα ξεχωριστό υποφόρουμ από μόνα τους ακόμα.Spybil είπε:Υπερψηφίζω την πρόταση του Pappou!! Είναι δυνατόν τα Playmobil υποκατηγορία;;