Aπολαυστε ενα βιντεακι για τις νεες φιγουσες σε blind bags απο την σειρα playmobil f?gures series 3 ροζ και μαυρη.Ο λογος που αγορασα και την ροζ σειρα :xm: ητανε γιατι μου αρεσε και το αγαλμα της ελευθερειας που ειχανε μεσα,ενα απο τα ωραιοτερα κοματια μεσα στην σειρα 3 και επεσα μεσα στα περισοτερα σακουλακια λογο των μεγαλων κοματιων που περιειχανε αυτα.Στο review που ακολουθει οι φιγουρες ειναι οι εξης...
Σκιαχτρο (δευτερη φορα),αγγλικη βασιληκη φρουρα,αγαλμα της ελευθερειας,και μια κυρια-πριγκηπησα απο ινδια? πιθανον!
Επεσα σε αυτη την φιγουριτσα λογο του χειτονα που ειναι σχεδων σαν του αγαλματος της ελευθερειας.Εκτος του σκιαχτρου που καποια παιδια με ειπανε σε απαντηση οτι αυτο μπορεις να το βρεις και σε καταλογο παραγγελειων,που να σας πω την αλληθεια δεν ειμαι και τοσο σιγουρος μιας και γνωριζω οτι αυτα τα συγκεκριμενα σχεδια ειναι καθαρα για αυτη την συλλογη,ξερω οτι υπηρξε στο παρελθον και ενα ακομη σχεδιακι σε κουτακι με ενα σκιαχτρο σαν και αυτο.
:burn:7482 scary chosts add on.(συντομα και αυτο στο ραφι μου)
ΠΡΩΣΕΧΟΣ! Αξιζει να αναφερθει οτι το σκιαχτρο add on ειναι επανεκδωση του παλαιοτερου που ητανε σε ενα κουτακι με μια ακομη φιγουρα.
Aυτα τα κοματια δεν πωλουνται απο οτι γνωριζω σε κουτακι,αλλα ουτε σε αυτην την σειρα μπορουμε να τους βρουμε. :xm: Το κοματι αυτο με το σκιαχτρο σε haloween style ειναι μαλον απο το add on που ηρθε στην ζωη να μας στοιχειωσει και ειναι ενα απο τα κοματια που επρεπε οπωσδηποτε να εχω στο ραφι μου! και εχει πολυ καλο εφε κοντα σε blacklight που τονιζει πολυ καλλα τα χαρακτιρηστικα του.Ο Αγγλος στρατιωτης (οχι ασθενης)....
Ητανε κοματι που ζητησε ο γκαρτασης μου να προσπαθησω να πετυχω και μιας που δεν μπορουσα να του κανω κατι καλυτερο-ακριβοτερο για δωρακι για την γιορτη του που πλησιαζε του πηρα ενα.......καταραμενη ανεργεια
οχι ψεματα του ειχα παρει και ενα ps3 game δωρακι
το εκτιμησε ιδιαιτερα μιας που ειχε ακομη μεγαλητερη τρελλα απο εμενα με τα playmobil.Το αγαλμα της ελευθερειας τωρα ητανε αυτο που ειχα βαλει πραγματικα στοχο μιας που ητανε και το μοναδικο απο τα girl σακουλακια που με αρεσανε πολυ,την σακουλευτηκα ευκολα μιας που ειχε μεγαλα κοματια και ητανε σχετικα ευκολο να την ανακαλυψω.Προς μικρη μου απογοητευση ομως ειχε ενα σχετικα μικρο ελλατωμα επανω στο σωμα της φιγουρας και ελειπε ενα μεροσ του πλαστικου λες και ειχε λιωσει η δεν τους εφτανε το πλαστικο?
(παει ο ποιοτικος ελεγχος παιδες!)
Δεν με ενοιαξε και τοσο μιας που ο χειτονας εκανε την δουλεια του και το κρυβει αρκετα,χωρια που στο σακουλακι με τον αγγλο φιλο μας παρειχανε δυο καραμπινουλες,ναι δυο
φοβερο ετσι? στο κατω κατω δεν μπρεις να αποπαρεις μια φοωερη εταιρια σαν την geobra για την τοσο καλη ποιοτητα ολα αυτα τα χρονια,και της εξερετικιας της δουλειας επανω στα παιχνιδια αυτα.Ασ μην ξεχναμε και της καλλες παιδικες αναμνησεις.Και τελος η κυρια που μοιαζει με μια μυρια η πριγκηπεσσα απο ινδια που ειχε και αυτη εξερετικη δουλεια στην λεπτομερια με το κοκινο πετραδακι στο στεμα της να της δινει ακομη μεγαλητερη ζωντανια.Απολαυστε λοιπον φιλοι μου ενα βιντεακι που ανεβασα εγω προσοπικα στο tube με αυτες τις φιγουρες.(συνχωρεστε με για τα ορθογραφικα) και τον πολυ διαλογο,οπως εσεις ετσι και εγω ειμαι εδω να διηγηθω τις δικιες μου ιστορειες.Συγνωμη επισης για την χαμηλη ποιοτητα βιντεο και την σκοτεινη εικονα σε μερικες φασεις,δεν φαινεται και πολυ καλα η λεπτομερεια των φιγουρων γι'αυτο και εδειξα και εικονες
Την επομενη φορα με καλυτερο φωτισμο ελπιζω.
[video=youtube;hzbXR-qY4cU]