Playmobil

thebest20 είπε:
Οι αντρικές φιγούρες Fi?ures 2 έξαντλούνται σιγά σιγά!Σε γνωστό κατάστημα έχουν μείνει 3,ενώ οι γυναικείες φιγούρες είναι περίπου 20.Δεν θα φέρουν άλλες!
Εγώ πάλι είδα το αντίθετο. Από το παιχνιδάδικο που ψωνίζω σήμερα πήρα τις 3 τελευταίες γυναικείες φιγούρες, ενώ από τις αντρικές το κουτί ήταν σχεδόν όλο γεμάτο. Θα είναι ανάλογα την περιοχή :)
 
Μάλλον ναι,θα είναι ανάλογα το μαγαζί!Πάντως σε αυτές σχεδόν πάντα φέρνουν μία ή δύο παραλαβές,όπως έγινε και με τις Fi?ures 1!!!
 
Ελληνική διαφήμιση για το πειρατικό καράβι που κυκλοφόρισε το 1990 :

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αντρικο...εγραψες!!!! :bow: :bow:
 
Τις έχω δει τις διαφημίσεις αυτές,μάλιστα με το διαγωνισμό υπάρχει και στο αρχείο μου,που ανέβηκε το 2011,αν και την έχω από το 2009


Δυστυχώς δεν έχω δει άλλες ελληνικές διαφημίσεις playmobil,τη διαφήμιση με το σπίτι ήθελα να δω!

Μόλις πήρα 2 fi?ures 2 από ένα περίπτερο!Τις έχει 1,50? τη μία,αλλά και στις 2 έτυχα το φυλακισμένο!Είχαν διαφορετικούς κωδικούς,και μου έκανε εντύπωση!Τελικά μόνο με το ψαχούλεμα πιάνει!Δεν είχε καθόλου γυναικείες φιγούρες.Και ήταν κρεμασμένες,δίπλα από τις εφημερίδες.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
1,50 ? ε? μια χαρά!!!! Ναι το ψαχούλεμα τελικά είναι η μόνη λύση
 
Συγνώμη, νόμιζα ότι υπήρχαν μόνο δύο θέματα, με κουτιά και άνευ ! Αν μπορεί κάποιος να το μεταφέρει, γιατί εγώ δεν τό'χω...
 
Τελικά από ότι είδα σήμερα,στο περίπτερο έχει 6 αντρικές και 6 γυναικείες φιγούρες!Μάλλον θα τα πάρω όλα,και αν τύχω τα ίδια θα φτιάξω custom φιγούρες!
 
αν μιλάμε για τις ίδιες στα jumbo τις έχουν 2 euro ή είναι ιδέα μου??
 
ναι οι ίδιες είναι!απλά τα jumbo και τα καταστήματα παιχνιδιών τσιμπάνε την τιμή!μέχρι και 2,5? τις πουλούσαν τις figures 1 σε κάποια καταστήματα!
 
Σήμερα πέρασα από το ίδιο περίπτερο,και τα είχε 2,5? το κάθε σακουλάκι.Μάλλον δεν θα ήξερε την τιμή,προχθές επειδή πρέπει να τα έφερε πριν λίγες μέρες,και ίσως έκανε λάθος.Είχαν μείνει 7 σακουλάκια!
 
Ας κάνουμε μία προσπάθεια να μην γεμίζουμε το θέμα με πληροφορίες περί τιμών όταν με ένα κλικ ο καθένας μας μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει.
 
καλησπέρα σε όλους.ανεβάζω μία φώτο απο ένα πολύ σπάνιο σετ που έχω του 1974/75 με κωδικό 3250(ν1) $(KGrHqZ,!qoE88ffWFveBPeElg75Bw~~60_58.JPG το συγκεκριμένο σέτ κυκλοφόρισε μόνο στην γερμανική αγορά.για όσους δεν γνωρίζουν όταν ξεκίνησε η Geobra το 1974 την παραγωγή των playmobil κυκλοφόρισε 3 κατηγορίες θεματολογικές.εργάτες(bau)-ιπππότες(ritter)-ινδιάνους(indians)κ κάθε θεματολογία είχε διαφορετικό χρώμα κουτιών.οι εργάτες είχαν ένα μπλε/σιελ,οι ινδιάνοι κοκκινο,κ οι ιππότες πράσινο.Αυτές οι διαφορετικές χρωματικές θεματολογίες κυκλοφόρισαν μόνο για 1 σεζον,γι αυτό κ η εξαιρετική σπανιότητά τους.
 
καλησπέρα σε όλους.ανεβάζω μία φώτο απο ένα πολύ σπάνιο σετ που έχω του 1974/75 με κωδικό 3250(ν1) Προβολή συνημμένου 50796 το συγκεκριμένο σέτ κυκλοφόρισε μόνο στην γερμανική αγορά.για όσους δεν γνωρίζουν όταν ξεκίνησε η Geobra το 1974 την παραγωγή των playmobil κυκλοφόρισε 3 κατηγορίες θεματολογικές.εργάτες(bau)-ιπππότες(ritter)-ινδιάνους(indians)κ κάθε θεματολογία είχε διαφορετικό χρώμα κουτιών.οι εργάτες είχαν ένα μπλε/σιελ,οι ινδιάνοι κοκκινο,κ οι ιππότες πράσινο.Αυτές οι διαφορετικές χρωματικές θεματολογίες κυκλοφόρισαν μόνο για 1 σεζον,γι αυτό κ η εξαιρετική σπανιότητά τους.

more016.jpg και αυτη είναι η εικόνα του σετ 3200(ν1) με τους εργάτες που αναφέρω πιο πάνω
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
To έχεις ακόμα με το κουτί; Άξιος!! Αν ναι πρόκειται για το περίφημο κουτί από φελιζόλ;

Από το αντίστοιχο σετ της LYRA διασώζω ακόμα τη διπλή σκάλα, τη μικρή καφέ σκάφη, ορισμένα εργαλεία...

Αυτό το ηλικιακό όριο πάνω από τα κουτιά, πότε θα το αφαιρέσουν;; Εκτειθέμεθα!!
 
Spybil είπε:
...Αυτό το ηλικιακό όριο πάνω από τα κουτιά, πότε θα το αφαιρέσουν;; Εκτειθέμεθα!!
Ευτυχώς τώρα πια, όλα αναγράφουν 4+... οπότε αυτό το + μας καλύπτει μία χαρά!!! χαχαχαχα
 
εννοειτε πως το έχω κ σε εξαιρετική κατάσταση....
 
Θα σε στεναχωρήσω, αλλά πλεόν έχουν και ηλικιακό όριο και προς τα πάνω... :p
 
buzzer είπε:
Θα σε στεναχωρήσω, αλλά πλεόν έχουν και ηλικιακό όριο και προς τα πάνω... :p
Δεν μασαμε...Ορε! :armed:

Αλλωστε υπαρχει η κλασσικη ατακα..."Δωρο για τα ανιψακια" :biglaugh:
 
Πίσω
Μπλουζα