ΣΒΗΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ............:animeek::animeek::animeek::animeek:giannislarisa είπε:Προβολή συνημμένου 50425και ειδού το όνειρο κάθε 30αρι (plus)το σετ της LYRA .
giannislarisa είπε:λοιπον.ρετροφιλαρακια μου.εκτος απο τα κλασσικα κομματια της playmobil που όλοι λατρευουμε,έχω και μία άλλη "πετριά".συλλέγο τα λεγόμενα custom.για όσους δεν γνωρίζουν είναι παραποιιμένες φιγούρες η οποίες έιναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ.παρακαλώ απολαύστε ένα μικρό μέρος...Προβολή συνημμένου 50432Προβολή συνημμένου 50433Προβολή συνημμένου 50434Προβολή συνημμένου 50435Προβολή συνημμένου 50436έχουμε των βασιλιά της ποπ,των καλυτερο κιθαρίστα όλων των εποχών(van hallen) ο Elvis ζει,Bono,και ο μοναδικός freddy mercury....to be continue
Φοβερα custom Γιαννη!!!!!giannislarisa είπε:Προβολή συνημμένου 50445Προβολή συνημμένου 50446Προβολή συνημμένου 50447Προβολή συνημμένου 50448Προβολή συνημμένου 50449τζον λένον,φρανκ ζαπα,εμυ γοθαινχαουζ,αλμπερτ αινστειν,τζονι ντεπ...
And1, τι browser χρησιμοποιείς, αν επιτρέπεται?and1 είπε:Καλησπέρα παιδια Χρονια Πολλα και Χριστος Ανεστη κ απο μενα!!!!!! gianni να κάνω μια ερώτηση? οι παραπάνω φιγούρες είναι δικές σου δημιουργίες?Αναφέρομαι στον Bono ,Elvis ,Freddy Mercury .Τις υπόλοιπες φιγούρες δεν μπορώ να τις δω. Αν μπορείς διόρθωσέ το post σου
Με Mozilla και Chrome μπαίνω αλλά στην αρχή μου έβγαζε πρόβλημα. Τώρα όλα okD@redevil είπε:And1, τι browser χρησιμοποιείς, αν επιτρέπεται?
Με Safari, Google Chrome & Mozilla Firefox τις βλέπω όλες τις φωτός! :xm:
χαχαχαχαχαχα κ γω τα 'χω περάσει αυτά! Να φανταστείς όταν ήμουν στον Κλαουδάτο κ είδε ο πατέρας μου οτι πήγαινα προς τη μεριά με τα playmobil (που αλλού) με τράβηξε αμέσως και μου είπε χαρακτηριστικά : πάμε πάμε ,ακριβά είναι εδώ. Το αστείο της υπόθεσης είναι οτι πριν ένα μήνα λέγαμε για τον Κλαουδάτο κ σε κάποια φάση μου λέει τι φθηνά που ήταν, γιατι έκλεισε? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα anyway η σειρά με τα διαστημόπλοια δε ξέρω γιατί αλλά ποτέ δεν με τράβηξε. sorry :[giannislarisa είπε:περιτό να σας πώ οτι έκανα το spaiderman στην βιτρίνα του μαγαζιού κ οτι ο ποπός μου πονάει ακόμα απο τις ξυλίες της μάνας ....κλαψ σνιφ..δεν μου το πήρανε...ποσοι έχετε βιώση κάτι ανάλογο?
Ε αν είναι να έχω έκπτωση τότε θα σε προτιμήσωgiannislarisa είπε:χαχαχαχ.αγαπητή kambia αν σου πέσει το λοττο ελα να σου τα πουλήσω σε καλές τιμές.χαχαχ.
Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά που μας λες και ευχαριστούμε που τα μοιράζεσαι μαζί μας. Θα συμφωνήσω με την kambia, είσαι όντως εγκυκλοπαίδεια!!!! :thanx2: :thanx2:giannislarisa είπε:απο το '92 ως το '99 που κυκλοφόρισε η νέα σειρά space με τα εξελιγμένα διαστημόπλοια δεν έχω κάποιες πληροφορίες για το αν κυκλοφόρισε αλλα version.